Дневен хороскоп за 1 декември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Уж започва нов месец, а вие се връщате към настроенията от миналия петък. Струва ви се, че колеги и шефове използват чувството ви за отговорност. Овните да се придържат към своите задължения, може да се наложи да ускорят темпото. Вероятни са грешки, но бдителните ще ги избегнат, наясно са какви рискове поемат. Усилията ви ще бъдат зачетени, получавате по-високи доходи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник възникват куп проблеми с близки, като Лъвове трябва да бягате от спорове, бързо ще се изострят. Деви няма да слушат такива съвети. Телците да анализират фактите, ще видят, че интересите им водят далече от днешните проекти и шансове. Хубаво е, че се палите от новите идеи, но не подценявайте и изпълнението на всекидневните си задачи, сега и подробностите са важни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Като вчера прокарвате идеите си по-тактично, не ви трябва да се забърквате в спорове. Близнаците не са съвсем последователни при изпълнение на своите планове, а уж добре са ги обмислили. Наистина бъдете по-бдителни, дребни пропуски ще предизвикат критика, грешките ще са болезнени. До завършване на нови начинания пазете екипа и себе си от недоглеждане, успехът си струва.

РАК (21.06 – 21.07)
И вие се връщате към темите за притеснение от петък – укрепване на финанси и партньорства май не е много лесно… Везните също имат тези проблеми, но по-малки и може да ви окажат съдействие. Раците по интуиция улавят къде се нуждаят от помощта им и не щадят сили и доброжелателни жестове. Даже да мислите за ново поприще, стари колеги ще покажат: искат да работите заедно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник като Телци трябва да избягвате спорове с близки, бързо ще се усложняват. Деви като че ли не се интересуват от този риск. За Лъвовете най- деликатна е темата за финансите, мъчат се да стабилизират своите и чрез хитрост. Не ви прилича и с дреболии може да разочаровате колеги, клиенти. Ако говорите откровено за пречките, по-лесно намирате начин и се справяте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник Телци и Лъвове се пазят от разправии с близки, а вас сякаш не ви интересува, че можете да си влошите отношенията. Девите като Рибите да не бързат, не е време за нови проекти и амбиции. Идеите не са лоши, но изчакайте да получите влиятелна подкрепа, шефове са привлечени от ваши проекти и ще ви подадат ръка. Хубаво е, че и доходът ви се оправя, и партньори намирате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Във вторник вие и Раци се натъквате на сродни пречки, но бързо ще овладеете нещата и при желание можете да им направите ценни услуги. Везните имат куп идеи, изкушават ги самостоятелни проекти. Възможно е да привлечете и съмишленици, ще се справите с организацията на екип, резултатите ще бъдат впечатляващи. Не бързайте и не гонете само лични печалби, и други имат дял.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Влизате в декември като Козирозите с един приоритет – делова изява и печалби, влиянията се задържат. Скорпионите да бъдат много внимателни с информация, да се пазят от опити за ощетяване, контакти с администрация ще бъдат доста усложнени. Възползвайте се от шансовете за печалби и кариера, учените ще се радват на признание за труда. Мнозина правят екип с приятели.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Започвате декември с проблеми от средата на миналата седмица. Може би наистина трябва да се готвите за нови партньорства. Стрелците залагат на късмет, но са мобилизирани за професионалната си изява. Ако сте в екип, това е важно, от вас вземат пример и други. Не бързате да разширявате начинания, а ще стабилизирате дейност, позиции, самочувствието ви е с добро покритие.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Началото на декември ви изправя пред куп неясни въпроси, но като Скорпиони вие смятате, че най-важни са постъпленията. Обяснимо, част от Козирозите мислят за дом и съжителство, други искат да стабилизират финансите си с по-мащабни професионални изяви. Ще имате възможност да усвоите нови неща, но се пазете от клюки, в по-големи екипи не липсват. Шанс и за други кариери.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Нетърпеливи сте за делови промени и успехи, но май е по-добре да изчакате с някои начинания. Доста идеи не срещат разбиране, обективни пречки изискват по-сериозна подготовка. Водолеите са взискателни към работата на колеги, но трябва и своята дисциплина да затегнат. Ще има от какво да сте доволни тази вечер, може да се съберете с близки, да полеете успеха. Изявявате таланта си.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Началото на декември ви амбицира за делова изява и печалби, чувствате се някак подценени. Рибите като Девите да не бързат много с инициативи, нали разчитат на колеги, близки, партньори. Само че днес околните имат и други грижи, не ги упреквайте и притискайте. Планът ви може да почака, важно е да стабилизирате позицията и финансите си, разполагате с немалко средства сега.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top