Дневен хороскоп за 1 октомври

Японски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубаво е в четвъртък да действате в екип със съюзници, но околните не са на вашата делова вълна. Някои вече са готови да купонясват и протакат решения за нови изяви, след време може да се окаже, че са направили сериозна грешка. Овните пък искат да променят много неща и колкото се може по-бързо. По-разумно е да действате спокойно и последователно, идеите им са дългосрочни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За четвъртък се очертават доста задачи, а и финансови проблеми. Телците да оставят нещата да се подреждат от само себе си – това, което сега ги тревожи, ще се окаже шанс за изявата и отношенията им, амбициозната гонитба на постове няма да ги прави щастливи в работата. Някои демонстрират лидерски и творчески способности и даже да не успеят отведнъж, ще пробват пак и пак…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Задържат се проблеми от края на септември, не сте най-наясно с обстановката, а и със своите изяви. При Близнаците влиянията се задържат и утре, ще им се усилията им да бъдат зачетени, отличени. Точно сега няма да стане, но пък сте спокойни за финансите си, може да помогнете на околните, които се натъкват на по-големи от вашите пречки. Вечерта е за отдих, радвайте се на природата.

РАК (21.06 – 21.07)
За четвъртък имате куп задачи, а и нови идеи. Група Раци не споделят всички свои замисли, околните може и да не си дават сметка колко амбициозни са плановете им. Не е зле да определите приоритетите си, някои проекти са дългосрочни, може да изчакате по-добри моменти за действие. Скоро ще се видите с впечатляващи успехи, коренът им е здрав – неуморното ви трудолюбие.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък планирате точно изявите си, доста се изкушавате да разширите своя периметър на действие, но няма да е уместно. Лъвовете да ценят повече времето, сега тяхното е пари, задачите не чакат. И това, което на другите им се струва малка крачка, скоро ще се окаже, че ги води право към важни успехи и позиции. Не разчитате много на приятелска помощ, разчели сте си силите…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Не започвайте октомври със спорове, потърпевши може да станат хора, които обикновено ви подкрепят. От това Девите няма да извлекат голяма полза, а ако са честни пред себе си – май подценяват куп рискове в дейността си. Хубаво е да разчитате на съмишленици, мъчно бихте се справили с всички детайли и пречки. Бдителните ще открият и нарочно заложени уловки, заобиколете ги.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък вие и Козирози доста зависите от желанията на влиятелни колеги, познати, близки. Везните да не се подвеждат по нетърпението на някои от тях, бързат ли бързат за успехи и печалби. Това води до пропуски, преумора, някои не се чувстват в обичайната си форма. Търсете специалист и се грижете за възстановяване. В работата има рискове, преценете си ги, за да не сгрешите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Четвъртък ви настройва на купонджийска вълна, ако сте приключили важни дела – защо да не седнете на маса. Скорпионите обичат компаниите, сигурно имат и повод за отбелязване, но да не прекаляват с пийване, за да не развалят празника си. И в следващите дни ви чака работа, трябва да обмислите задачи, да организирате контакти, дейност. Предвкусвате успех, всичко е с времето си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Започвате октомври със стремеж да промените доста неща в работата си, но дали моментът е подходящ за такива стъпки. По-вероятно не е за някои и Стрелците следва да изчакат. Разбира сe, няма да се примирите с нещата, но и не се поддавайте на самочувствието, че само вие можете и знаете кое как да стане. Нови шефове ще подкрепят идеите ви, помагат да напреднете в кариерата.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък като Везни трябва да се съобразявате с идеи и желания на околните. Влиянията при Козирозите са характерни до края на седмицата, да бъдат по-предпазливи с партньори и колеги, неискрени хора може да им създадат доста ядове. Други от знака много говорят за намеренията си, пък и събеседниците им са словоохотливи, а работа с приказки изобщо не се върши.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Октомври ще ви подтиква да обединявате усилия даже с колеги, с които не сте били много близки. Доста Водолеи имат нужда от помощ за трудните задачи, някои не се чувстват и в най-блестяща форма. Погрижете се за здравето си, отдъхнете вкъщи и стегнете близките, ако оставят всички битови задължения на вас. И вие сте хора, трябва да почивате, да подготвите бъдещите си изяви…

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък следва да се придържате към по-умерено темпо, ако смятате за правилно – съзнателно да забавяте изпълнението на някои задачи. Рибите имат нужда от отдих, а от друга страна – някои изяви и пътувания не са подготвили най-добре, трябва им е време, а и средства, за да оправят проблемите, които не са догледали. Не се изкушавайте от лесни партньорства и печалби, ще губите.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top