Дневен хороскоп за 10 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък делата май не вървят така, както сте ги мислили. Доста Овни са склонни да рискуват, поемайки нови задължения, постъпвайки в други екипи. Може да се окаже, че сте се чувствали по на място на старата длъжност, макар нисичка. Упорствате ли по задачите, подхождате ли творчески към решенията, ще се радвате на постигнатото, а преодолените трудности ще забравите бързо.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък не се изтъквайте на преден план – в деловата сфера и за лични неща трябва да се съобразявате с мнението на околните. Някои Телци не получават голяма подкрепа за идеи, дали наистина има условия да ги изпълнят? С времето ще изявите по-убедително възможности, сега поне за бюджета сте спокойни. Създавате любовна връзка, но родата май не одобрява.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък вие и Водолеи можете да направите много за благосъстоянието, а и за печалбите на екипа. Едни Близнаци имат чудесни идеи и с добра реклама ще привлекат доста клиенти и кандидати за сътрудничество. Успявате, но отделяйте и време за отдих, укрепване. Втори от знака се радват на заслужено признание на колеги и близки, помагали са за професионалното им израстване.

РАК (21.06 – 21.07)
Четвъртък ви подтиква към равностойни делови партньорства, работата не е малко, а имате и нови идеи. Раците да се вслушват повече в съветите на колеги и познати, трябва да отсеят най-актуалните проекти, да се заемат с изпълнение без суетене и разправии. Едни са настроени доста критично към околните, втори имат битови задължения. Не ги подценявате, искате уют и спокойствие.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес и утре обръщате много внимание на домашни проблеми и близки, влиянието се задържа. Доста Лъвове може да мислят, че другаде по-леко биха се справили с грижите си, но не е така. Ще го разберете, когато приключите работа и се отпуснете в компанията на обичани хора, още по-хубаво, ако е сред природа. Шефовете ви подкрепят, виждат какво старание влагате в делата си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък е добре да разчитате на колеги и близки, спорната работа ще носи хубав плод. Девите като Скорпиони се настройват за радостни преживявания, при част от знака такива поводи ще има и във вторник. Мнозина готвят план за сериозна изява, ако се колебаят между няколко бизнес идеи, ситуацията ще им покаже с коя да се хванат. Изпипвате детайли, а бдителността ще ви спести яд.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък трябва да изясните важни делови въпроси и да си направите стратегия за по-нататъшно професионално утвърждаване. Ако напоследък е имало спор по финансови теми, Везните чистят недоразумения и задължения даже към близки, нали се казва: сиренето е с пари. Не сте ли съгласни с чужди предложения, гответе резервен вариант, но не отстъпвайте от принципи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Деви сте в чудесно настроение, даже да имате проблеми в работата – партньори и колеги помагат да ги преодолеете. При Скорпионите влиянието е от понеделник и ще се задържи. Но пък имате добри идеи или попадате в екип, където получавате сериозни задачи и ще работите с хъс. Интуицията ви свързва с читави хора, ще се преборите и за лидерски места.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Четвъртък носи някакви ограничения, май трябва да помислите за обогатяване на професионалните си знания и умения. Служебните задачи на Стрелците са куп, ала има и време за усъвършенстване, да не пропускат този шанс. Някои предпочитат да посветят свободните часове на забавления и компании, после ще съжаляват. Неизпълнените ви обещания дразнят околните и те ще го кажат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък се очертават доста трудности в работата, но когато късметът е на ваша страна… Група Козирози бързо намират колеги и познати, с които да започнат осъществяване на смели проекти. Печалбите ще ви радват, а и самото сътрудничество си е печалба, усвоявате ценни делови умения. Други от знака се събират с любим, обстоятелствата са отлагали щастливото съжителство…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък под влияние на Близнаци правите много за финансовото си стабилизиране, но що се отнася до похвали и кариера – струва ви се, че усилията ви не се ценят. При Водолеите влиянията се задържат до вторник, да стеснят кръга на съдружници и сътрудници, разбирателството ще е по-добро, резултатите високи. Ако си видите грешка, не я прикривайте, а си я поправете.

РИБИ (20.02 – 20.03)
За четвъртък кроите разни планове, но е по-добре да се вслушвате в интуицията си. Тя ще подскаже на Рибите с коя своя идея да се хванат, с кои колеги и партньори да се ангажират. Някои от знака са по-припрени, а идеите им зависят и от момента, в който ще ги задействат. Други смятат, че в екип печалбите ще са по-сигурни, но дали ще се включат навреме в общия проект…

Автор: Антония Мечкова
Източник: http://novinar.bg

Подобни статии

Top