Дневен хороскоп за 10 ноември

Месечен хороскоп за ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Отзвучават влияния от края на миналата делова седмица и с помощ на познати се справяте с някои по-трудни задачи. Едни Овни се присъединяват към екип, чийто лидер има добри идеи. Втори намират приятел сред колеги, ще ги въведе в кръг с важни за изявата им личности. Трети привличат съмишленици за обществена дейност. Шефовете ценят и професионализма, и контактността ви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник ще внушавате и на Раци, че успехът в работата е свързан с пътища и нова информация. С Лъвове стратегията ви е друга, гледате да подредите домашни и лични неща. Телците да не отлагат такива задачи, след ден-два няма да им е до тях. Сега уреждайте най-бдително финансови дела, мечтаете за печалби, но понякога те се таят в партньорство с по-читави хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този вторник не споделяте нови идеи за изява и печалби, късметът ви е доста непостоянен. Близнаците ще се окуражат за промени в деловата сфера, ако намерят приятели в професионалната си среда, някои доста време вече се борят с пречки. Не се поддавайте на изкушения за лесни победи, късметът ще следва представителите на знака, които упорито отстояват принципи, проекти.

РАК (21.06 – 21.07)
Във вторник по примера на Телци трябва да ровите из информация или да се отправите на път, може и да не сте предвиждали заминаването. Раците имат добри идеи за изява и печалби, но като че ли не е време да ги привеждат в действие. Поява на нови шефове и покровители ще ви окуражи, привличате още съмишленици или ви възлагат да организирате екип. Малък е, но е силен.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този вторник вие и Телци май трябва да дадете предимство на по-лични неща. И все пак Лъвовете да не намаляват бдителността си в работата, уж дребни пропуски могат да им навлекат сериозен яд. Не е момент и да се поддавате на изкусителни предложения за лесни и бързи печалби, още повече ако искате да постигнете нещо значително в професията. Приятели и близки ви подкрепят.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Вторник ви зарежда с ведро настроение, но все пак работата си е работа, редно е даже да позасилите дисциплината. Девите, които действат в екип с колеги и партньори, може да се разочароват от хора, които съвсем доскоро са им се стрували стриктни професионалисти. Не са и не се водете по техния пример и идеи. Каквото хванете, трябва да е изпипано, за да привличате нови клиенти…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес вие и Риби имате трудни задачи, дано се съсредоточите в изпълнението, сроковете не са за пренебрегване. Част от Везните трябва да бъдат малко по-грижовни към тонуса си, денят ще им се види напрегнат, уморителен. Ще ви се за разчитате на съдействие от приятели и колеги, но в тези среди се въртят интриги. После ще разберете подробности, а ако ви услужат, ще се отплатите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник като Козирозите сте на вълна за творчество и печалби. Днес и утре Скорпионите да си потърсят и съмишленици, сътрудници, само че по-внимателно, доста хора ги наобикалят със съвсем егоистични подбуди. Първо се погрижете за личната си изява, после за екип и приятели. Ако има спорове, не коментирайте пред други познати, няма да ви разберат и подкрепят сега…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сега не се чувствате твърде спокойни и сигурни в делата си, ала постепенно ще си върнете и самоувереността, и позициите. Стрелците, които са имали проблеми с тонуса, се подобряват, при малко повече грижи бързо ще укрепят здравето си. Идват и печалби, днес по-дребни, а възможностите стават все по-добри. Не се подлъгвайте да пилеете пари, следва да залагате на спестовността.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този вторник като Скорпиони сте готови да работите неуморно за реализиране на професионални и бизнес планове. Някои от знака може да пренебрегнат свои близки заради приятели, познати, сега имат общ интерес. Не е типично за Козирозите, но ако ситуацията налага – ще оставят и домашните си да се оправят сами с проблемите, те подготвят начинания или преодоляват пречки.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден вторник, а вие ще действате по-бавно от обичайното, най-внимателно проучвате обстоятелства, факти. Водолеите не грешат с този много търпелив подход, сигурно ще им се наложи да изслушат и куп съвети, указания. Вечерта ще запазите само за най-близки и обичани, обвързаните са щастливи с избора си в любовта, роднини и приятели споделят мнението им, подкрепят ги изцяло.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега като Везни трябва да се задълбочите в работата, някои изводи, които ще направите, ще ви държат влага по-дълго. Рибите да не забравят за свои грешки в миналото, така ще избегнат риска от горчиви повторения. Вие сте оптимисти и готови да влезете в трудни битки, макар другите да не са сигурни в победата ви. И вие не сте, но знаете, че сте се подготвили и ще дадете каквото можете…

Източник: npvinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top