Дневен хороскоп за 10 септември

horoskop

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък трябва да се съобразявате с желанията на околните, но Стрелци едва ли ще действат като вас. Оставете ги и използвайте всяка свободна минута за усвояване на знания. Овните сега ще уредят важни бизнес дела благодарение на приятели и познати, уменията им ги правят търсени за нови екипи. Някои са разсеяни, близки намират загубеното, пазят ги от други щети.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес и утре се натъквате на разни трудности в работата и на път, тези уроци си струват. Телците са отворени за познанства и нови партньорства, не е зле да бъдат по-внимателни при уреждане на финансови неща, и с близки възникват проблеми. Някои искат да вдигнат рязко дохода си, а е по-добре работата да носи сигурни, макар по-малки печалби. Не мислите така, целите се в многото.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубав четвъртък, макар че задачите ви са доста, а шефовете ви възлагат и нови. За част от Близнаците ще са свързани с път, други навлизат в нови области на дейност. Ще упорствате и ще се справите, а сега „червените точки” пред началствата са важни, вероятно ще ви издигнат или ще ви поверят отговорен пост в службата. Доходите растат, може да зарадвате близки с нещо.

РАК (21.06 – 21.07)
От вторник се вглеждате много в детайлите, работата наистина изисква подчертана съсредоточеност. Раците да се вслушват в съвети на специалисти, иначе усилията им няма да бъдат твърде ефективни, вероятни са и проблеми с техниката. Някои направо се престарават по дребни поръчки, това дразни колеги и вероятно трябва да поотложат предложения и проекти за общи изяви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък вие и Деви трябва да овладеете критичността си към колеги и близки и първо да планирате много по-добре своите действия. За Лъвовете периодът е по-дълъг, до неделя, имат време да уредят някои лични проблеми, необвързаните може да срещнат човека на живота си. Не си чертайте големи планове за бизнес изява, шансът ще помага при по-рутинни дела, следвайте го.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък се поучете от Лъвове и вместо да търсите кусурите на колеги, познати, роднини, огледайте се за нови шансове за изява и печалби. При някои Деви влиянията са още от събота, а ще се задържат и в следващите дни. Май трябва да работите по самостоятелни проекти, няма как да разчитате на съвети и услуги от близки. Ще се справите, после ще има какво да празнувате заедно.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За четвъртък имате смели идеи за изява и печалби, в бизнес определено ви върви. Но не е зле Везните да смекчат малко тона си, днес прекалената им самоувереност дразни околните и може да отблъсне стари партньори, не е изключено и да ги подведе при оценка на трудности в работата. С присъщия ви такт ще постигнете повече. В работата и любовта избягвайте хазартен подход…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Днес и утре трябва да бъдете по-внимателни с преумората, поемате много задачи, но здравето ви е крехко. Част от Скорпионите се натъкват и на доста пречки, трудностите бързо ги обезсърчават или пък се поддават на песимизма на колеги, познати. По-добре да бягате от такива съветници, скоро ще ви се предложи случай да реализирате идеите си, сега поддържайте рутинно темпо.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък имате трудни задачи и ако Овни ви напомнят да се съобразявате повече с желания на близки, може и да не ги последвате. Не че Стрелците ще пренебрегват домашни и лични задължения, този момент е важен за кариерата и печалбите им, те ще направят всичко да използват шанса. Шефове и клиенти оценяват старанието, уменията ви, след напрегнатите часове отдъхнете повече.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък залагате на взаимодействие с повече хора в кръга си, но Водолеи са склонни да спорят, гледайте да ти успокоявате. Козирозите имат и поводи за лична радост, някои се замислят за съжителство и брак, други гледат да помогнат на децата. В работата обаче се мъчите тези грижи да не проличат, имате достатъчно задачи, оферти за още партньорства, а и печалбите са добри.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък сте готови докрай да отстоявате мнението си, но не е лошо да се вслушвате в думите на Козирози и да търсите съмишленици между околните. Водолеите получават добри съвети и от близки, само че дали ще се съобразят с казаното за здраве, за делови планове? Някои скоро ще се уверят: било е уместно. Други с такт и благост привличат помощници и ще печелят.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав, но и труден четвъртък. Мнозина от знака най-сетне изясняват делови и обществени въпроси, които ги мъчат от доста време. Друга група Риби получават възможност да задействат самостоятелен бизнес проект, работата е тежка, но резултатите ще впечатлят и най-строгите им критици. А близките, които не са ви подкрепяли, да си направят извода. Печелите също и признание.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top