Дневен хороскоп за 11 февруари

horoskop

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък Скорпиони разпалват деловите ви амбиции, но дали има условия за изпълнение на ваш професионален план. Овните са готови да се хвърлят напред с главата, това помага, но първо да поговорят откровено с колеги и близки, да осмислят техните забележки. Не се изкушавайте да прикривате несъгласията, подсказват ви как да се подготвите за преодоляване на пречки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес и утре отделяте повече време за общуване с хора, които обичате или отдавна ви липсват. Телците имат доста за споделяне, да поговорят и за новите си делови замисли. Няма да чакате услуги, можете да свършите всичко сами, но размяната на идеи ще подтикне и другите да променят повече неща в своята дейност. Ако търсите ново място, със знания и умения привличате внимание…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До края на седмицата отделяте голямо внимание на детайлите. Близнаците ги сърбят ръцете за работа, имат и добри идеи, но да преценят обстановката, не с всички е уместно да се хващат сега. В такива случаи не бавете рутинни задачи, а и не подценявайте по-малките шансове за изява и печалби, те също се трупат и ви водят в кариерата. Мнозина са прагматични и не гледат само към върхове.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък се пазете от спорове – и в работата, и вкъщи няма да ви помагат много. Група Раци ще овладеят критичното си настроение, има си недостатъци в дейността на другите, но е по-важно да обединят усилия за изпълнение на по-спешни задачи, а и да отстранят пропуски. Ще го направите и ще спечелите тройно – предотвратявате някакви грешки, печелите и средства, и приятели…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този четвъртък ви дава добри условия за изпълнение на по-амбициозни делови планове. Лъвовете са готови да действат сами, но ако овладеят настроението си, бързо ще привлекат подходящите съюзници и помощници. Няма да останете в чужда сянка, не се притеснявайте, но ще си спестите куп усилия, а и ще има балансьор в екипа, който бди и ви пази от излишните бизнес рискове.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
За четвъртък е по-разумно да посвиете амбициозните си планове за изява и печалби, а и да се държите настрана от спорове на колеги и познати, ако темата не ви засяга пряко. Девите си имат свои грижи, за да се занимават с чужди, но няма да позволят любопитни да си бутат носа в техните ядове. Вие не бавите рутинни задачи и ако всичко върви спокойно, дайте си повече отдих.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
От днес до края на седмицата можете да действате по-спокойно по деловите си задачи. Все пак Везните да не гледат само печалби, иначе във вторник ще почнат да мрънкат и за дреболии. Сега случаят често ще ви среща с подходящи партньори, взаимна коректност и уважение ще бъдат здрава основа за успешни начинания. Ако ви е нужна подкрепа, просто омагьосвате влиятелни личности.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък сте мобилизирани за изпълнение на куп задачи, ще амбицирате и Овни. Скорпионите да се поучат от Козирози, насочват енергията си срещу най-сериозни пречки, преди това са анализирали ситуацията, допитали са се и до специалисти. Наистина е важно да не пилеете време и енергия за дреболии, здравето ви е крехко и следва да почивате, да си се погрижите за тонизиране…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубав четвъртък, но работата не е малко, а задачите изискват съсредоточеност. Стрелците са в екип и трябва да помислят как да накарат околните да се съобразят със ситуацията, някои са твърде докачливи и за най-справедливите забележки. Вие се стараете и това е първото подсещане, а също помагате и молите за подкрепа, ако ви идва по-нагорно. Мнозина се справят и с бюджета.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък ви изправя пред сериозни делови трудности, ще подсказвате и на Скорпиони да насочват енергията си за тяхното преодоляване. На първо място Козирозите са упорити, но не по-малко важно е и позитивното им отношение към обкръжението, пречки в работата винаги ще има. Ще карате и близки да гледат по-ведро, да бъдат по-бдителни и пестеливи, за да няма големи ядове.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък задачите ви предполагат работа в екип, търсете съдействие на колеги и познати. Ще има и такива, които ще ви препоръчат нови хора, ще посредничат при запознанства, партньорства. Водолеите са най-чувствителни на тема коректност, уловят ли егоизъм, бързо ще се отдръпват. Ако е имало усложнения с близки, изглаждате ги, заедно можете да направите чудеса, нали.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Ако досега сте следвали деловите идеи на колеги и познати, вече е време да се заловите с изпълнението на свои. Рибите не се отказват от екип и сътрудници, но някои начинания може да ги откъснат за известен период даже от старата приятелска компания. Използвате всяка минута за обогатяване на знания и умения, получавате препоръки за по-отговорни проекти, усилията са оценени.

Източник: novinar.bg
Изображение: razkritia.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top