Дневен хороскоп за 12 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие, Телци и Риби зависите от плановете на влиятелни личности, така че намалете инициативата. При Овните тенденцията се засилва до края на седмицата. Засега действайте по-самостоятелно, ако се налага – задоволете се с рутинни задачи. Вярно, струва ви се и че не ви оценяват достатъчно, че трябва да имате свой екип. Ще постигнете желаното, ако сте търпеливи, предпазливи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък като Овни и Риби зависите от поръчки и претенции на шефове, може да не ви остане време за домашни задачи и да ги отложите за нататък. На Скорпиони това не се нрави, имате поизостанала работа. Някои Телци пък си мислят само за купон, но денят не е подходящ за флирт и авантюри, дамите да бъдат предпазливи. По-добре отдъхнете, обмислете чия подкрепа да поискате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес подтиквате и Везни да се държат настрана от разправии в екипа. Тези спорове може да станат много сериозни, при Близнаците влиянието се задържа и утре. Разчитайте само на най-предани приятели, иначе в по-голяма компания друг ще се мъчи да се налага. Служебните неща уреждайте с малки отстъпки, околните също искат да си гарантират печалби и позиция, а първо успявате вие.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък вие и Скорпиони подхващате стари делови идеи. Раците да внимават, сега на тях и Водолеи проблемите може да им дойдат съвсем изневиделица. Едни трябва да мислят за професионалното усъвършенстване, втори да се ограничат в самостоятелни изяви, без друго не могат да разчитат на съдействие от колеги, познати, близки. Справяте се, расте самоувереността ви.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Четвъртък идва с проблеми, но вие можете да погледнете по-философски на нещата и да не бързате с дела или партньорства. Група Лъвове са склонни да залагат на дипломация и тайни, обаче това няма да донесе победи и печалби. Други са по-критични, а дали наистина превъзхождат съперници, колеги?… Шансът ви е на кантар, но с честен труд и предпазливост се справяте добре.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък се очертават делови промени, вероятно трябва да отложите плановете си за изява и печалби. Прагматичните Деви могат да извлекат други ползи от ситуацията дори ако трябва да поемат и част от ангажиментите на колеги, партньори и близки. Други са доволни от постигнатото в своя бизнес, но сигурно е време да помислят за нови проекти, за да спечелят още клиенти.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък по примера на Близнаци ще бягате далече от разправии на колеги и близки, пречките във вашата работа си ви стигат. По природа Везните са добри посредници, сега ще искат приятелска подкрепа да уредят по-болезнени въпроси. Мнозина ви търсят за съвет и професионални услуги, така че не бързайте да се хващате с нови самостоятелни идеи, трябва първо да помогнете.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега вие и Раци се връщате към стари делови замисли, а на Телци ще напомняте за неизпълнените им домашни задължения. Но и Скорпионите може да станат обект на критика, някои не са най-последователни в дейността си, други излишно усложняват отношенията си с колеги, познати. Личното ви старание и упоритостта печелят, а защо не смекчите малко тона към околните?

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубав четвъртък, макар че задачите ви са много. Стрелците ще се справят с някои благодарение на случайни срещи и запознанства, използват твърде находчиво и най-малките възможности, които им поднася животът. Стремете се да обогатявате професионалните си знания и умения, още днес стари колеги може да предложат нови проекти и да направите екип, в досегашния не върви.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Спорен четвъртък, не губете време в приказки и съмнения, ами подхващайте нови делови проекти. Козирозите май повече мислят с какви аргументи ще ги атакуват съперници и завистници. Спокойно, ще се защитите, обаче е важно да си работите прецизно, да спазвате сроковете. Някои си намират по-влиятелни закрилници, но и най-висока протекция не ще ги кара да занемарят качеството.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък вие и Раци трябва да внимавате за изненадващи проблеми в деловата сфера. Водолеите ще се справят със своите, но е твърде вероятно да се наложи да помогнат и на колеги, познати, близки. Ще ги подкрепите и ще се радвате най-искрено на тяхната сполука, макар че не правите услугите заради благодарност и дългове. После прередете програмата си, помислете и за отдих.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този четвъртък като Овни и Телци зависите от планове на шефовете, околните едва ли ще разберат какви идеи имате. Рибите няма защо да бързат със свои инициативи, денят носи и загуби, и разочарования. Вие може да нямате вина за несполуките, но е по-разумно да не коментирате кой за какво е виновен, а да предлагате как да се преодолеят проблеми. Далновидните се представят добре.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top