Дневен хороскоп за 12 октомври

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В понеделник вие и Телци имате много задачи, ще упорствате в работата, но признанието ще се забави. Бъдете търпеливи дори и когато всички промени зависят от вашите умения и желания. Някои Овни като че ли много често се връщат към миналото, по-добре да си кажат: каквото било – било. Съмненията ви за коректността на партньори се разсейват, действате ефективно и печелите.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този понеделник подтиквате и Овни да не отказват задачи и молби за услуга. Но все пак трябва да планирате точно времето си и стратегията си, семейните имат добри условия да осъществят отдавнашни идеи за улесняване на бита си. Телците са откровени, добронамерени, бързо ще привличат подкрепа и за деловите си планове. Точно сте преценили къде да насочите сили и печелите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В началото на седмицата като Стрелците се товарите с много задачи, но не е лошо да вземете пример от Скорпиони, все още са на вълна за купони. Група Близнаци упорстват по лични делови или домашни ангажименти, ала май се преуморяват. Втори са доволни от хода на работата си, но да не се отпускат, има риск да сгрешат. Оглеждайте по-често резултатите, за да не се подведете…

РАК (21.06 – 21.07)
Днес подтиквате и близки Козирози да изясняват задачи и отношения с колеги, познати. Раците като Водолеите ще отделят време и за срещи, гостуване, при разговорите ще привлекат съмишленици, ще им обещаят ценни услуги. Ето защо бъдете по-самовзискателни, важно ви е да се опрете на сериозни хора, да разчитате на принципност и коректност. Особено за финанси е нужна точност.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Започвате тази делова седмица с известни колебания, но няма да е задълго. Лъвовете попадат на интересни събеседници и оферти за партньорство, ще създадат продуктивни партньорски връзки. Но и вие подхождате прагматично към ситуацията, ако е нужно – ще влезете в ролята на редови изпълнители, пък лидерството оставяте на по-опитни. Резултатът е ОК, печелите пари, нов шанс.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Напрегнат понеделник, работата ви е много. Девите са имали по-други планове за изява и печалби, ала да се задоволят с това, което им поднася случаят, иначе ще пропилеят сили и време без особен резултат. Някои не искат да приемат обстоятелствата, но скоро ще се убедят, че сами са причина да не заемат място, което им се полага. Избягвайте пътувания, бъдете реалисти и в дребните неща.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега вие и Козирози предпочитате по-самостоятелни делови изяви, ще ви се да блеснете. Везните да не се увличат в приказки, макар че е нужно да уговарят работата с доста колеги. Идеите са добри, ала ако си останат само на приказки, мнозина ще бъдат разочаровани, имат ви за по-практичен и премерен човек. Други уж са наясно с конкретния план, а резултатът им е далече от желаното.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник другите мислят само за работа. И вие също гоните задачи и печалби, но подтиквате и Близнаци да не загърбват съвсем веселби. Доста Скорпиони да не се лъжат, че сега могат да наваксат купони, пропуснати напоследък, утежняват си програмата. Не се водете по капризите на приятели и домашни, ако ви налагат вкуса си как да организирате свободното си време.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В началото на седмицата като Близнаците поемате много задачи за работа, дано сте по-гъвкави и с колеги, партньори. Някои Стрелци от припряност и амбиции се нагърбват с неподходящи ангажименти, може да си навлекат и неприятности. Втори са по-умерени, съобразяват се с критиките на клиенти, познати и шефове. Трети гледат парите, не им трябват пост и отговорности…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този понеделник вие и Везни искате да действате независимо от колеги и шефове, но първо като Раците изяснете условията за изявата си. Козирозите ще трябва да ловят и най-малките промени в ситуацията, за да прокарват идеи, при случай – и да обогатяват знанията и уменията си. Не се заблуждавате, че сте върхът в професията, обещаете ли някому нещо, вършете го най-прецизно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Започвате седмицата с много задължения към околните, но ще изпълните задачите си и като Раците ще се срещнете с близки, познати. При Водолеите влиянията ще отзвучават по-дълго, някои са натрупали ценен опит и знания, вече се превръщат в учители и наставници на хора с кръга си. Други навлизат в обществена дейност, печелят съмишленици и симпатии с практически проекти.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В понеделник хич не ви се иска да слушате съвети от близки и познати. Само че така Рибите може да се подведат и да задействат делови проекти, за които още не е време. Преценете по-внимателно обстоятелствата, може би трябва да оттеглите и доработите цял проект, да потърсите по-подходящи помощници? Някои прикриват несъгласия в екипа, но скоро ще лъснат куп други дефекти…

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top