Дневен хороскоп за 12 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник Риби ви заразяват с финансовите си тревоги, наистина не е зле да бъдете пестеливи, има немалко домашни разходи. Овните имат добри шансове за изява, вероятно е да се включат в партньорство, от което ще останат доста доволни. Ако ви е нужна помощ, имате близки и познати, които винаги са готови да ви окажат. Вечерта на купон не прекалявайте в нищо, и утре е ден…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
От понеделник имате доста делови ангажименти, а и близки ви търсят за услуги. Телците като Деви и Водолеи трябва да внимават да не се преуморят, пък и да не се увличат, не е добро непоисканото… Някои са готови да печелят зад гърба на колеги и роднини, не е уместно. Имате достатъчно шансове за работа, гонете тях и не се месете в чужди дела, и половинката ви смята така.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този вторник ловите добри възможности за изява и печалби, със Скорпиони ще се допълвате добре, изпипвате административните тънкости. Близнаците да обърнат повече внимание на имиджа и рекламата, нови клиенти и партньори първо ще бъдат скептични, едва после ангажиментите ще се умножат. Не се поддавайте на колебания, нещата ще се подредят така, както не сте и мислили.

РАК (21.06 – 21.07)
Ако за някои теми беше рано да се изясняват с околните през уикенда, сега вече можете да ги приключите. Все пак Раците да имат предвид – Везните не са на тяхна вълна, а с Козирози ще се състезават по упорство и амбиции. Ако сте шеф, дори и най-малък, ще заразявате другите с дисциплина и старание. С изпълнение на по-стари замисли забравяте съмненията и за нови, падат пречки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Каквото уредихте за себе си до неделя – уредихте, сега е време да действате в екип. Лъвовете ще се радват на разбирателство с колеги, партньори и близки, хич да не обръщат внимание на дамите, които се мъчат да заплетат интрига в кръга им. Нещата ви вървят ОК, съюзите ще стават все по-здрави и ефективни, желанията ви намират благодатна почва за реализация. Другото са дреболии…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Във вторник сте отворени за общуване, но и работата ви не е малко. Девите като Телци и Водолеи да внимават, да не се претоварват, силите им не са безкрайни. А и няма защо, точно сега отдавнашни познати и колеги ще ви предложат ново сътрудничество, вие сякаш сте се готвили точно за тези идеи… Не се тревожете, работата ще върви, ако всички са свободни да си действат.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този вторник трябва да се съсредоточите в своите делови ангажименти, ако Раци искат да ви въвлекат в спорове – няма да стане. Везните да анализират задълбочено обстоятелствата, малка пауза е нужна за това, а после ще преустроят дейността си така, че да е по-резултатна. Но денят не е за велики постижения, а ако сте планирали път, по-добре отложете, задачите не чакат.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този вторник се допълвате добре с Близнаци – те откриват добрите шансове, вие уреждате стриктно юридическата и финансовата страна на нещата. При Скорпионите изискването е актуално и през следващите дни, ако забележат некоректност на колеги, познати и близки, по-дискретно да им напомнят за правилата. Хората разбират от дума, ще се стегнат и няма да ви създават яд.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубаво е във вторник да си изпълнявате рутинните задачи тихо и кротко, ако ви трябва помощ – близки ще са на линия. Някои Стрелци обаче ламтят за приходи и постове, а и колеги ги изкушават с доходни далавери. Внимавайте да не загубите повече, отколкото ще спечелите. Други от знака се заплитат в интриги. Вечерта е за купони, съберете се с приятели, полейте добрите поводи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник вие и Раци упорствате по важни задачи, настойчивостта ви в работата ще бъде възнаградена. Това е външната страна на нещата, Козирозите сега отделят много време и внимание за обогатяване на професионалните си знания и умения, колеги и шефове има да се чудят на майсторството им. Ще има шанс да го покажете, анализирайте реалистично ситуацията, ще спечелите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сега като Телци и Деви трябва да се пазите от претоварване, работата ви е много, а поемате и от грижите и тревогите на околните. Група Водолеи да преценят по-внимателно кои от начинанията им са реалистични и уместни за момента, в други трябва да изпипвате дреболиите къде по-старателно. Част от знака ще преодолеят свои съмнения и страхове, от интриги в екипа не се боите.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник бъдете колкото е възможно по-пестеливи, подтиквайте и Овни да харчат благоразумно. Рибите имат добри идеи за изява и печалби, но моментът не е подходящ, да изчакат и да продължат подготовката на изпълнението им. Някои имат неразбории с партньори, да не позволяват да ги ощетяват или да им натрапват модели на поведение. Каквото правите, нека е със здрава основа.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top