Дневен хороскоп за 13 ноември

horoskopi

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубав финал на деловата седмица даже работата ви да не върви много гладко. Овните имат доста приятели и познати, които искат да им съдействат и току настояват за едно или друго. Следвайте вашите решения и без да отблъсквате подкрепата, тя ще ви е нужна по-нататък. Вечерта си дайте отдих, а ако сте в компания, не се включвайте в неща, които не са ви най-приятни и интересни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие и Скорпиони имате за разчистване доста задачи, денят ще бъде динамичен и напрегнат. Е, Телците ще се справят с набелязаната програма, но все пак да не изострят отношенията с колеги, бизнес партньори. Забележките ви са правдиви, но с такт по-бързо ще помагате на дейността в екипа, а и ще привличате нови съмишленици. Всъщност това ще е още една важна победа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Засилват се влиянията от вчера, избягвайте спорове даже да сте убедени в правотата си. Доста Близнаци са на емоционална вълна, палят се от нищо и може да объркат и работа, и отношения с околните. Не преувеличавайте приноса си, другите го оценяват, шанс ще ви помогне да извлечете и нови изгоди. Не е нужно да демонстрирате възможности, позицията ви сега е добра.

РАК (21.06 – 21.07)
Идва време за отдих, може би вече мислите как да прекарате свободните часове, как да уредите лични въпроси. Е, все пак Раците да не прибързват с тези теми, в работата трябва да действат старателно, гонят срокове. Сега се ограничете в по-рутинни задачи, те трябва да бъдат изпълнени стриктно, а идеите ви за изява – да бъдат подготвени, скоро ще можете да ги реализирате…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Петък ви изправя пред делови и лични проблеми. Доста Лъвове са заредени с енергия и нетърпеливи за изпълнение на свои идеи. Промени и в последния момент ще ви накарат да подхождате към работата предпазливо, да напредвате стъпка по стъпка. Ако прецените, ще има полза да потърсите и посредници, които с такт да уредят неразбирателствата с околните. Владейте емоциите си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Труден петък, пречки в служебния и личния живот ви изненадват когато мислите, че всичко върви ОК. Девите да не дават воля на емоциите си, да анализират неразбирателства с близки и ако не могат да променят нещо, да задълбаят в работа. За някои ядовете са делови, но най-обичани хора им дават сили да упорстват. Знаели сте: те са свестни и ви е драго пак да се уверите…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Краят на деловата седмица ви амбицира за изява и печалби, но ако слушате Водолеи, само си хвърляте усилията на вятъра. Група Везни упорстват в работата и се представят добре на изпити, пред публика и пр. Други от знака се колебаят и изпускат не лош шанс за изява и печалби. Вечерта е за отдих, не го забравяйте, макар че ви се ще да свършите и още, а приходът ви се услажда.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък вие и Телци имате за вършене доста работа, може да е свързана с пътуване или обработка на информация. Скорпионите да бъдат тактични, не е време да налагат от позиция на силата мнението си по делови въпроси, макар че то ще води към успех и печалби. Някои от знака не са твърде внимателни с техниката и оттам ще дойдат сериозните им проблеми. Засилете бдителността.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Деловата седмица изтича, но вие упорито търсите съмишленици. С Риби партньорството ще бъде равностойно, някои уреждат проблемите, които са спъвали любовна връзка, съжителство. Втора част Стрелци имат хубави бизнес идеи, а и късмет да срещнат колеги, с които ще се разберат от половин дума за обща работа. Попадате сред доброжелателни хора, съветите им са ви от полза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Петък предлага възможност да съчетаете работа с приятни изживявания, но надали ще споделяте нашироко вълнения. Козирозите упорстват за усвояване на нови знания и умения, има условия и това е важно толкова, колкото и да напредвате в йерархията. Част от знака са си планирали да направят покупки за дома, да не се увличат по скъпи и модни вещи, редно е да спестят някой лев.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък не сте много доволни от работата си, разколебавате и Везни в тяхната. Май е по-добре Водолеите да намалят темпо, да отдъхнат. Не пилейте време, което може да използвате за усвояване на знания и умения, привлечете близки да учат заедно с вас. Някои все се оплакват, ще искате да помогнете, но и те да се стегнат. Имате приятели, с които обсъждате идеи, вдъхновяват ви за изяви.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В края на деловата седмица на вас ви са нужни равностойни партньори, а Стрелци май ще се отзоват. При Рибите влиянията са от понеделник, време е да оформят споразумения. Част от знака все още се колебаят и ще пропилеят добър шанс. Близки ви съветват да се стегнете, не е зле да слушате какво ви казват. Разбира се, действайте предпазливо, припряност води до сериозни грешки.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top