Дневен хороскоп за 13 октомври

Японски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник не се връщайте към финансови проблеми, с които се занимавахте през уикенда. Идват нови оферти за изява и печалби, там насочете внимание и преценявайте много задълбочено, някои предложения са изгодни за вас само на пръв поглед. Овните ще упорстват в работата, с която се наемат, но да не пренебрегват и шансове за флирт, необвързаните ще намират добър партньор.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
И вие постепенно излизате от влиянията на уикенда, вероятно сте подготвили новите си начинания. Девите все пак ще напомнят на Телци да изчакват най-подходящ момент за деловите си планове. Може би трябва да се съобразите и с настроенията на някои колеги, отразяват им се интриги в екипа, за които не знаете. Ще се намесите, нужно е спокойствие, а и всички да бъдат старателни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубав вторник, но по-чевръсто трябва да разчистите някакви детайли в работата, част от задачите ви са съвсем на финала. Близнаците да мислят за следващите проекти, за щастие имат приятели и бизнес партньори, които ще харесат идеите им за съвместна изява или пък ще помогнат да действат по самостоятелен проект, познават опитни специалисти, влиятелни личности…

РАК (21.06 – 21.07)
До края на седмицата е добре да не се месите в спорове на колеги и близки, имате достатъчно ангажименти, а и някои усилия са безусловно необходими на екипа ви. Отделен въпрос, че Раците няма да преглътнат безпринципност или друга некоректност на околните, но ще дадат знак за неодобрение с мълчание. Приятели помагат да изгладите нещата, а вие – да се оправят и общите сметки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този вторник бързате за делови промени, но и в следващите дни е по-добре да поддържате равномерно темпо в работата. Доста Лъвове предчувстват завиден шанс за изява и печалби и са припрени, но дали ще използват най-пълноценно обстоятелствата? Не рискувайте, късметът няма да избяга на трудолюбиви и бдителни. Ако се успокоите, че можете и знаете всичко, ще правите пропуски.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Във вторник подсказвате и на Телци да не проявяват припряност в работата. За Девите е важно, усещат как се трупа умора и не бива да избързват с начинания, които не са подготвили добре. Едно, че близки не могат да ги подкрепят точно сега, второ – не са убедили клиенти, партньори или познати, че идеите им са най-уместни за ситуацията. Не налагайте мнение, не ви трябват усложнения…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вторник ви подтиква да изясните важни делови и обществени въпроси, но близки Стрелци не са на ваша вълна. Група Везни ще потърсят подкрепа от влиятелни хора, може да са и преките им шефове, привличат доверие с идеите си и може да получат карт бланш за нова изява, организиране на екип. Ако виждате грешки в работата на стария, открито сочите изход от положението.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Труден вторник, работата ви е доста, а околните току ви заливат с проблемите си. Скорпионите да упорстват по своите задачи, вечерта ще се чудят как са успели да се справят с толкова много неща, и то добре. Що се отнася до чуждите грижи, можете да помогнете и за тях, имате влияние, връзки. Но главното е да внушавате повече оптимизъм на другите, не са безсилни и те…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес Везни ви подтикват да изяснявате делови и лични проблеми, но вие сте по-склонни да не споделяте съмнения, тревоги. Стрелците не говорят и за грижите си около най-обичаните, някои са на вълната на флиртове и авантюри, рано е да разказват преживявания. Не загърбвайте работата, макар че късметът не ви се усмихва от всички задачи. Важно е поне доходът да е стабилен, нали…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник като Рибите имате условия да спечелите, но на моменти работата ще е много и даже ще ви се струва, че околните ви прехвърлят и тяхна. Така си е, ала нали и Козирозите понякога разчитат на услуги, друга подкрепа и тогава се възхищават на всеотдайността на приятели и познати. Днес вие влизате в подобна роля, чак вечерта ще се убедите, че е хубава. И с бюджета се оправяте.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За вторник имате доста работа, но като че ли вниманието ви е насочено повече към отдиха, имате разни идеи за срещи, гости и пр. Водолеите да не намаляват вниманието в службата, има риск да правят грешки и макар че са поправими, няма да им е приятно. Що се отнася до свободното време, организирайте го по свой вкус, компаниите искат едно, второ, трето, но вие си имате свои интереси.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник вие и Козирози поемате задачи на околните, това допълнително усложнява вашите, но все пак ще донесе доход. И уважение, понеже Рибите правят много за подкрепа на колеги и бизнес партньори, хората са наясно, че от тези услуги зависят печалби на екипа. Шефове ще подкрепят ваши планове, харесват организаторските ви качества, нюха за бизнес и професионализма ви.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top