Дневен хороскоп за 13 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда имате да уреждате куп делови, административни и финансови дела. Овните са свикнали да настояват на своето, докато го постигнат, но днес по-отстъпчива и тактична стратегия ще даде повече резултати. Особено с колеги, партньори ще е по-лесно да поговорите, да уточните взаимни претенции, за да няма повод за нови критики. Пречките са куп, но предпазливите ще се справят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега заразявате и близки Водолеи с амбиции за печалби, благоденствие вкъщи. Само че Телците да се подготвят за по-сериозни делови трудности, и утре ще им бъде напрегнато заради пречки при начинания. С бдителност си спестявате доста грижи, не се включвайте в борба между групировки на колеги. Ловете своя шанс, ваш си е, а ако искате да направите нещо за другите, помислете как.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда вие и Раци се стремите да привличате съмишленици с деловите си проекти, работата трябва да бъде разпределена между повече хора. Хубавото е, че Близнаците ще получат най-искрена подкрепа от отдавнашни познати и стари колеги, пречките пред общата дейност са отпаднали и се очертава добро партньорство. В любовта някои се събират след дълга и болезнена раздяла…

РАК (21.06 – 21.07)
Тази сряда като Близнаци търсите подкрепа от колеги и близки за деловите си планове, стремите се към утвърждаване и печалби. Раците да внимават как се развиват отношенията, не са изключени интриги, завист. Дръжте се настрана от идеите за бързо замогване и други далавери, защитниците на такива методи ще си отговарят за делата. Но и не коментирайте постъпките им в широк кръг.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сряда носи някакви неясноти в работата, в отношенията с партньори и даже с познати. Ако Лъвовете имат причини за недоволстват от сътрудничеството, да го направят с такт и подобаваща справедливост, някои под напора на емоциите пресоляват доста манджи. Май трябва да анализирате по-задълбочено доводи на другите и на тази основа да предложите нови взаимно приемливи решения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Напрегната сряда, но вие ще направите всичко необходимо и вашата работа да върви, и в екипа отношенията да се разведрят. Девите да заложат на точно разпределение на задачите, всеки трябва да знае какво прави и за какви пари, това ще успокои някои духове. Организаторските ви умения и прагматизмът ще дадат добър резултат, може да ви предложат и още по-висока отговорност.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Ведра сряда, макар че и възлаганите ви задачи, и постигнатото са далече от вашите амбициозни планове. Но Везните знаят да отчитат и по-малки успехи, не само големите сполуки. Днес ви радва пълното разбирателство с колеги, клиенти и по-близки хора, ще намерите елегантен начин да се почерпите или да отбележите резултата. Пестите, но от радост и разбирателство няма защо…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда Стрелци ви подтикват да бъдете по-съсредоточени в работата. Макар че позицията ви не е силна – има възможност за известен ръст. Обаче доста Скорпиони първо трябва да анализират отношенията си с колеги и бизнес партньори, интуитивно улавят интриги. Така е, и приятели се мусят. По-опитни близки ще ви дадат умен съвет как да възстановите взаимното доверие.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази сряда внушавате и на Скорпиони да си гледат своите преки задачи, не е време за изясняване на натрупали се служебни проблеми. За Стрелците не е уместно и да тръгват на път, командировки и други ангажименти могат да бъдат отложени малко. Към обективните пречки се добавят и някакви игри между колеги, анализирайте нещата, ще си начертаете ефективна стратегия.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда държите много на своите идеи и начина, по който смятате да ги реализирате. Козирозите да се мобилизират за работа, едва ли следва да разчитат на подкрепа, още повече колегите предпочитат да си припяват в хор, независимо че от това свършеното не печели. Улавяте и някакви интриги, но ще ги разгадаете и скоро ще използвате наученото само в дела за своя печалба.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сряда е напрегната, но Телци ще ви подтикват, както и през предишните дни, да упорствате в изявите си, а спечеленото да влагате в домашни подобрения. Само че Водолеите държат на личния си почерк в начинания, а сега околните не оценяват това подобаващо. Не зарязвайте започнатото на средата, имате сигурен тил. Спокойствието носи успех и ако трябва да влезете в нова дейност.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Неспокойна сряда, трябва да си отваряте очите на четири и за служебни, и за лични неща. Рибите имат чудесни идеи, ала днес едва ли ще получат голяма подкрепа, даже близки не вярват много в ефекта от начинанията. Споко, скоро ще променят мнение, ще се убедят в правотата им. Тогава не им чукайте сол на главата, а организирайте колкото може по-бързо общи усилия за обща радост.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top