Дневен хороскоп за 14 април - DC news

Дневен хороскоп за 14 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Днес Водолеи ви подтикват да не се изтъквате пред колеги и познати, но дали ще слушате такива съвети. При Овните влиянията са отпреди ден-два, доволни са от деловите си изяви, съответно от постъпленията. И занапред можете да разчитате на добри доходи, но не забравяйте пестеливостта, слагайте по нещо настрана, помагайте и на близки. Ако трябва да черпите, да е в най-тесен кръг.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък съвсем като Близнаците ще гоните постове и печалби. Обещания към близки май ще чакат и Девите не са доволни от факта. Телците могат да се върнат към някои проблемите в самия край на седмицата, сега е важно да укрепят тонуса. Специално внимание обърнете на храненето, някои зачестяват с компании, почерпки, а с излишните си приказки ще си създават още грижи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този четвъртък вие и Телци сте готови да загърбите рутинни задачи и обещани услуги, но да уредите по-доброто си заплащане. Деви не одобряват това. Пък и Близнаците лека-полека ще се дисциплинират, утре няма да е уместно да експериментират с поетите задължения. Някои току се жалят пред приятели от шанса, а той не е лош. Грижете се за тонуса и професионалната си подготовка.

РАК (21.06 – 21.07)
Четвъртък идва с неудовлетворение от оценката на колеги и шефове, но ако Риби ви внушават да не спорите – послушайте. По-нататък Раците ще имат по-добри възможности за изява, от постъпленията си и сега няма защо да се оплакват. Упорствайте по своите задачи, а при възможност помагайте и на околните, това ще бъде оценено и ще подобри настроението ви много бързо.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
При вас се задържат някои неясноти в деловата сфера, които и вчера ви подтикваха към бдителност. При Лъвовете влиянието ще се чувства и в понеделник, вероятно трябва да действат с екип и е важно кому каква задача ще възложат. Не правете компромиси с липса на опит и слаба дисциплина, на ваш гръб ще бъде. Мнозина ще останат доволни от свършеното и спечеленото.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък изпълнявате стриктно задължения и обещания. Не ви се нрави, ако Телци и Близнаци отлагат свои. При Девите влиянията са от близките дни, трябва да уреждат по-бързо и финансовите отношения, темата за парите може да усложни общуването в по-тесния им кръг. Не се изкушавайте от лесни печалби, а ако ви искат материална помощ, не отказвайте това, което можете.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега вие и Риби се справяте с доста трудности в работата, обмислете как ще харчите парите си и как ще възстановите сили. Част от Везните имат покани за купони и ще се впуснат в забавления и флиртове. Внимавайте, можете да попаднете на сладкодумци, които уж смятат да си сътрудничите, а всъщност ви пилеят време. И това е опит, можете да наваксате с упорство пропуснатото.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Четвъртък ще ви подскаже, че делови и лични неща трябва да бъдат уредени внимателно, а и по-стабилно. Скорпионите имат куп идеи за изява и печалби, да привличат партньори, но да се пазят от ощетяване. А и от грешки. Денят е напрегнат, но трудностите не са непреодолими, стегнете се и честно признайте какво сте пропуснали, за да наваксате. Не търсете печалба зад гърба на екипа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък се съобразявате с всяка ситуация и не бързате с делови промени, но Водолеи не са на ваша вълна. Стрелците няма да се месят в личните неща на колеги, познати и близки, знаят, че непоискано добро носи още ядове. Ще избягвате спорове, макар че немалко неща в екипа ви дразнят. Търпението ви е по-ефективно срещу интриги и пречки, макар и бавно, напредвате и печелите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Четвъртък не е спокоен, вероятно не сте много доволни от дисциплината в работата, от качеството на свършено. Козирозите да владеят критичността си, техните усилия достатъчно ясно показват кое как трябва да се прави, за да има успех и печалби. Колегите ви ще разберат урока, ще се включат във ваши начинания. Ако си търсите друго място, ще е с разум и спокойна увереност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От вчера избягвате да сте в центъра на вниманието, но Овни няма да ви следват. Водолеите пък не слушат Стрелци, които ги съветват да не бързат с някакви делови стъпки. Наистина можете да изчакате, а и да не взимате решения под напора на емоции. Някои от знака са готови да се хвърлят във флиртове, също не е уместно. С финансите сте ОК, имате време за анализи.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И четвъртък идва с трудни задачи като предишните дни, но окуражавате и близки Везни да се справят. На Раци пък внушавате да избягват спорове. Рибите са прави, натъкват се на пречки и мъчнотии, но упорстват. Околните оценяват това, а и уменията ви, ще ви включат в по-печеливши проекти. Ако някой до вас мрънка, покажете, че подходът е погрешен, има временен изход.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top