Дневен хороскоп за 14 март

Овен
Днес вашият любим човек ще срещне стари познати или тези, с които отдавна е искал да общува. На вълната от залелите го емоции, на него може да не му стигнат време и сили, пълноценно да пообщува с вас. Опитайте се да се поставите на неговото място, и да си представите какво чувства. И да му простите.

Телец
Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да остане незабелязано, а и като че ли щастието ще струи от вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци
За вас денят ще се окаже много успешен и лек. Днес може да разчитате на своите подчинени, както и на доброволните си помощници. И едните и другите ще направят всичко възможно, за да ви избавят от грижи и ангажименти. Вие само трябва да се разпореждате и навреме да вдъхновявате своята малка армия за подвизи. Днес ще бъдете изключително романтични и без усилие ще привличате хората, нетърпеливи да скъсат оковите на ежедневието. За начало на сериозни отношения този ден не е най-подходящ, но ярките впечатления са ви гарантирани.

Рак
Днес ще имате време за всичко, освен за семейството и за личния живот. От една страна хората, които ви обичат, може да се обидят, но от друга, през този ден ще свършите толкова много, че след това ще имате възможност да отделяте на обидените много повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.

Лъв
Трябва да сте готови за неприятности в професионалната сфера. Едва ли този ден ще бъде лек и приятен, тъй като той готви за всички представители на вашия знак много изпитания. Възможни са проверки при вас, от които проверяващите да останат крайно недоволни. Не са изключени глоби и други санкции. Като компенсация за причинените неудобства, ще ви очаква пълно взаимно разбиране с близките, хармония в романтичните отношения, а също и полезни съвети от стари приятели. Редно е, а и си заслужава, да се вслушате в онова, което говорят родителите, защото от тях може да научите нещо важно.

Дева
Днес на вашия любим човек ще бъде трудно да се концентрира върху този или онзи процес, тъй като непрекъснато ще го отвличат радостни, или напротив – безрадостни мисли за вас. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се изпарите от неговите желания макар и за един ден.

Везни
Без да вземате под внимание товара от задължения и планове, ще се чувствате в своята стихия. Това е прекрасно време за обучение и активна почивка. Може да завържете интересни и полезни връзки зад граница, с хора, дошли от далече или често пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, така и със строго личен характер. Времето е добро и за публикации, и за реклама на работа ви. Може смело да изказвате делови предложения към потенциалните си партньори, както и да търсите оригинални пресечни точки с интересите на конкуренцията.

Скорпион
Да съставяте предварителни планове, преди да направите крачка напред, е страхотна идея. В крайна сметка е напълно безсмислено да се занимавате с нещо, ако не разбирате напълно какво правите. Когато всичко е вече по местата си, детайлите са уточнени и не разбирате защо в момента стоите на едно място! Бъдете честни със себе си и открийте онова, което ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а после се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец
Днес ще очаровате някого от пръв поглед. Неочаквано за самите вас, но за сметка на това – съвсем осезаемо за обекта на вашето въздействие. На практика резултатът ще бъде плачевен не само за вашата съвест, но и за вашите нерви, но очарованият представител на противоположния пол дълго и настойчиво ще ви умолява, да му дадете още един шанс.

Козирог
Нищо не ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите немалко усилия, а резултата може и да не ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей
Много успешен ден: днес просто ще ви върви. Може, например, да се захванете с безнадежеден проект и да го доведете до блестящ край. Или да влезете в магазина с полупразни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да отидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който много отдавна силно сте искали да видите. Точно затова трябва да заемете активна жизнена позиция. Ако стоите без работа – просто приятно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, не само ще прекарате приятно, но и ще имате прекрасен резултат. Изборът е ваш.

Риби
През този ден за вашия любим човек ще бъде сложно съвместното ви общуване, тъй като и самите Вие няма да можете изцяло да разбирате логиката на собствените си думи, а за външен човек това ще бъде съвсем непосилна работа. Опитайте се да бъдете по-достъпни и разбираеми, а по този начин може пък да постигнете и по-добри резултати.

Източник: lamqta.com

Подобни статии

Top