Дневен хороскоп за 14 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Засилват се влияния от четвъртък, време е да „избягате” от деловите проблеми и напрежението. Група Овни да бъдат по-грижовни към тонуса. Други от знака упорстват за кариера, но дали са се прицелили в подходящо място? Преценете по-строго способностите си, не само околните. В любовта нещата постепенно си идват на мястото, забравете укора, когато виждате, че хората се променят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес си дайте отдих, работната седмица беше доста уморителна и мнозина са натоварени емоционално. Телците нека да подходят по-мъдро към пречките, нали са дали това, което могат и трябва, не бива да се косят заради чужди грешки. Някои ще сменят екип и дейност, натрупаният опит им е от голяма полза. Помагате и на близки да върнат спокойствието и увереността си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Като в сряда трябва да разчитате на съдействие от хора, които не са ви много близки, пък и познати. Близнаците се натъкват на доста трудности, но дали ще действат достатъчно разумно и далновидно? Дано, иначе има риск дълго да теглите последици от уж дребни пропуски. Особено внимавайте как решавате лични въпроси, някои приключват връзка и търсят нови познанства, емоции.

РАК (21.06 – 21.07)
Днес сте твърде гъвкави с околните, но от Везни едва ли следва да го очаквате. Доста Раци държат да покажат свой стил в работата, това може да не хареса на колеги и познати, с които са обвързани заради делата. От друга страна, добре е да се вглеждате по-внимателно в свършеното от партньори, май не са най-точни. Ще извлечете ценен урок за отношенията с тях в бъдеще.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
През уикенда като Стрелците трябва да бъдете по-грижовни към работата и доходите си, а Водолеите са по-големи реалисти. Пред Лъвовете се отварят добри възможности за изява и печалби, някои оферти са заслужили с упорит труд и твърдост в тежки ситуации. Има на какво да се радвате, но в личните неща намалете градуса, прекалени емоции не гарантират дълготрайна връзка.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес  Водолеи ви подтикват да бъдете много по-прецизни при изпълнение на делови и обществени задължения, пред плановете ви възникват пречки. Девите да анализират фактите, ако уловят интрига, ще трябва да търсят посредник и да стабилизират постигнатото до момента. Особено за лични неразбирателства се изяснявайте дискретно и с много уважителен тон…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В събота се чувствате пълни с енергия и ако Раци ви съветват да бъдете по-отстъпчиви, няма да слушате. В службата група Везни ще си докарат сериозно напрежение, колеги имат нужда от помощ, а не да им демонстрират амбиции и влияние. Не е уместно да пренасяте желанието си за професионално издигане и в личните отношения, дамите печелят с такт и нежност, не с поста.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Уикендът е за отдих, навярно сте планирали някакви срещи и развлечения с обичани хора. Още необвързаните Скорпиони да действат по-предпазливо, избраникът им може да не е на тяхната вълна, отношенията тепърва има да се изясняват и задълбочават. В приятелска компания се чувствате чудесно, но не прекалявайте с нищо, иначе сами ще развалите постигнатото с толкова усилия.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този уикенд вие и Лъвове трябва да потърсите начин за стабилизиране на финанси и професионална изява, а и да се поучите на по-прагматичен подход от Водолеи. Стрелците да се пазят от спорове и особено с хора, които често са ги подкрепяли. Пазите територията си, но зачитайте и чуждите „граници”. Ако близки ви изненадат неприятно, помислете как да надмогнете това без бързане.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав уикенд, макар че трябва да наложите някакви ограничения и на своите близки, вероятно пак имате служебни задължения. Козирозите ще се радват на добри резултати в работата, само че ще възникват спешни задачи. За вас няма значение, упорито сте обогатявали знанията и уменията си, резултатите няма да закъснеят. Влюбените от знака бавно, търпеливо изграждат мечтана връзка.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В събота като Деви ще се съсредоточите в дела, покани за път и гости не са най-навременни. Водолеите ще бъдат доста по-големи реалисти от Лъвове и Стрелци за работа и финанси, ориентират се към добри партньорства. Не прибързвайте обаче, промените са мъчни, искат такт и постоянство. В любовта – радости, направили сте верен избор и сте се преборили за желаното.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Уж дни за отдих, а вие май ще трябва да оставите развлеченията на по-заден план заради делови и домашни задачи. Е, Рибите ще бъдат взискателни и към колеги, и към близки, някои от околните даже ще се сърдят. Ще им мине. Но изявите си струват, а финансите ще са добре дошли за уреждане на битови неща, за удоволствия. Мечтаете за щастие и ще го намерите при своя любим.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top