Дневен хороскоп за 14 октомври

Месечен хороскоп за ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие и Раци се стремите към убедителна изява и печалби, заразявате и Риби с хъса си. Овните ще упорстват до последния момент в работата си, но да не забравят – имат и силни съперници, и завистници. Понякога настойчивостта ви прилича на инат, не допускайте това впечатление да отблъсква хора, които може да помогнат, да допринесат с нов подход. Вкъщи всичко ще опира до вас.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сряда е напрегната, но резултатите ви в работата не са кой знае колко големи и това ви тежи. Телците могат да помогнат на колеги и познати, не се отразява на дохода им, но пък ще им стане приятно, а и ще създадат ценни връзки за бъдещо сътрудничество… Ако ви искат заеми, по-добре откажете, а на пазар бъдете разумни, щом не намирате търсената качествена стока. Е, отдъхнете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубава сряда, макар че деловите и личните ви задачи са куп. Но и много Близнаци успяват да подредят нещата така, както искат. В бизнес сферата мобилизирате колеги и партньори, уж са вдъхновени от нови проекти, а повече приказват, вместо да се потрудят. Вечерта у дома или с приятели ще отчетете: старанията ви са плодоносни, били сте убедително конкурентите. И печелите.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда вие, Овни и Риби гоните изява, печалби, кариера, но дали не е по-добре да следвате идеи на близки и колеги. Някои Раци се вслушват доста в мнението на по-влиятелни хора и макар че работата им се усложнява, после ще си дадат отдих и ще анализират резултатите, свършеното е ОК. С приятели и съседи са възможни и спречквания, вие имате друга мярка и такт в отношения.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес вие и Деви се сблъсквате с разни пречки в работата, ако действате в умерено темпо, няма да хабите сили за дреболии и утре. Стрелци също ви го показват. При Лъвовете влиянието се задържа и в следващи дни. Преодолявате деловите трудности, макар по-бавно отколкото ви се ще, печалби и признание ще има. Ако околните ви изненадват с решения, не се поддавайте на емоциите.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сега вие и Лъвове се натъквате на спънки в деловата сфера, а задачите ви без друго са доста. Девите са доброжелателни и ще направят каквото могат, за да помогнат на хора в по-трудно положение, да предложат решение за наболели обществени проблеми. Вярно, по-напрегнато ви е, но резултатите от усилията ви са добри и се очертават нарастване на приходите, укрепване на имиджа ви.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За сряда се очертава много работа, надали ще можете да изпълните задачите, разчитайки на голяма помощ отстрани. Но пък Везните, когато се хванат с нещо важно, не го оставят на средата или свършено на две на три. Вечерта ще анализирате постигнатото, а и шефовете ще ви покажат, че са доста доволни. Печалбите растат, уважението на околните също, гответе нови идеи за изява.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда уж работата си върви, но не е зле да засилите бдителността, да бъдете по-пестеливи. Част от Скорпионите искат да изяснят някакви делови въпроси, моментът не е подходящ, може да се окаже, че колеги, партньори или клиенти са ви поизпързаляли. Хубаво е, че разчитате на късмет, той няма да ви липсва занапред, но трябва да работите по-упорито, да не бързате с нови приятелства.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда си гледайте делата без особена бързина и нерви, ще подскажете и на Лъвове да установят равномерен ритъм. Някои Стрелци поемат още и още поръчки, но са обвързани с колеги, партньори, клиенти, може да объркат нещата. Втори чуват предупреждения оттук-оттам, но тутакси ги забравят, а скоро ще се види, че така се ощетяват. Вършете по-малко, но по-качествено.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда не сте склонни да се върнете към стари делови идеи, макар че Водолеи ще ви придумват. Е, новите ви проекти още не са готови или не сте си изяснили колко са благоприятни условията за реализацията им. Козирозите да се придържат към рутинните си задължения, не е момент за припряност и инициативи. Вечерта отделете време за близки, деца ви носят много радост.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда се връщате към отдавнашни идеи и начинания, Козирози няма да ви следват. При Водолеите влиянията се задържат и в началото на другата седмица може би ще реализират някои сегашни оферти. Гоните по-сериозни печалби, но внимавайте с кого се обвързвате, далавераджиите не ви са екип. Една група имат чудесни идеи, ще ги хранят дълго, работят си с удоволствие.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега по примера на Овни и Раци ще упорствате в работата, стремите се към добри печалби. Рибите често искат и получават подкрепа за изявите си, а днес е важно да надграждат вече постигнатото, не пак да молят за услуги приятели, познати, даже близки. Пренебрегнете ли предпазливостта, няма да сте доволни от развоя на ситуацията. Ако сте на път, да е на изток. Избягвайте клюкарите.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top