Дневен хороскоп за 15 декември

ОВЕН 21.03.-20.04.
Денят ще бъде напрегнат поради многото професионални задачи и ограниченото време, с което разполагате за изпълнението им. Това обаче не означава, че ще ви липсва успех в деловата реализация. Напротив! Напредъкът ви е сигурен, пък ако искате, приемете го като ползи и сполука. Ще се сблъскате с ядове, които ви засягат предимно в личен аспект. Успехи се очертават за действащите в бизнеса. Сега е време за промени.

ТЕЛЕЦ 21.04.-21.05.
Тревогите и неприятностите ви чувствително са затихнали, макар че и днес мнозина ще имат служебни ядове. Вие възприемате доста емоционално събитията и реагирате незабавно, което често пъти е причина за проблеми. Днес такива ще възникнат за бизнесмените при действия в административните среди или с партньорите. Денят не е лишен от благоприятни събития, които сега се отнасят до нова професионална оферта или неочаквана новина. Освен това е добър за преговори и за постигане на деловите цели и намерения.

БЛИЗНАЦИ 22.05.-21.06.
Мнозина ще имат неприятности. В едни случаи става дума за липса на разбирателство със служители от администрация, а за други от вас възникват пререкания с бизнес партньорите, които имат склонност към лъжи и нетолерантност. По отношение на деловите отговорности не се очертават проблеми. Някои ще се насочат към преговори, които ще засегнат реализацията на бъдещи проекти. Развитието им ще е тромаво и неефективно и едва ли ще достигнете до нещо ново.

РАК 22.06.-22.07.
В професионален план денят се оказва тежък за мнозина, но не може да се отрече, че сполуката и стабилизацията са видими и заемат подобаващо място в изявата ви. Тази двойствена характеристика се дължи на факта, че сега вие се освобождавате от един доста неприятен период и навлизате в благоприятен етап от развитието си. Тази е и причината, поради която трябва да действате твърдо, неотстъпчиво и без никаква сянка на колебание, нещо, което сега е характерно за вас. Владее ви силен емоционален порив.

ЛЪВ 23.07.-23.08.
Част от вас са малко нервни, докато друга група, са пренапрегнати поради лични и делови проблеми. Естествено е, че в тези условия осъществяването на професионалните ангажименти се оказва затруднено. В служебен план предстоят промени. Това обаче не е лошо, защото сте в добър период и не се очакват проблеми. Денят е чудесен за парични печалби. За някои – любовни разочарования.

ДЕВА 24.08.-23.09.
Ядове във връзка със служебно пътуване или неочаквани проблеми в работата ще имат доста от вас. Ще се справите с въпросните ситуации, но с цената на по-голяма активност. По отношение на деловите задължения на други възникват неясни ситуации, които ще създадат доста напрежение. Ще ги решите умело и справедливо. Днес е добре да намерите повече време за обществени контакти. Те се оказват особено плодотворни за бъдещия ви професионален напредък. Възможно е да сключите споразумение.

ВЕЗНИ 24.09.-23.10.
Денят е натоварен от гледна точка на разнородни задължения. Шансът ви за реализация и дори за пълен успех е изразителен, макар че ще се сблъскате с пречки, които следва да отстраните. Ако действате мобилизирано – ще успеете. При това, няма да ви липсва подкрепата на влиятелен човек. Значителни възможности разкриват контактите в обществените среди. Няма съмнение, че за вас започва твърде важен етап, който води до значителни промени от положително естество.

СКОРПИОН 24.10.-22.11.
Поемането на нови делови задачи е характерно за вас днес. Това е принципна даденост и ако точно сега все още не се случва, през близките няколко дни е невъзможно да ви отмине. Определението се отнася с еднаква сила както за онези, чийто труд е изпълнителски, така и за действащите в сферата на бизнеса. Мобилизирайте се, защото ви предстои много работа, която ще ви зарадва с чудесни постъпления. Все още мнозина остават неудовлетворени в личен план, но надежди не ви липсват, а и осъществяването им няма да се забави.

СТРЕЛЕЦ 23.11.-21.12.
Трябва да преодолявате проблеми и да решавате лични въпроси, за което денят е благоприятен. В делови план възможностите ви за реализация са значителни, като за част от вас може да се каже, че притежават широк спектър от способи и умения за постигане на целите си. Избягвайте остротата в контактите с колеги и в деловите среди, защото може да се достигне до силен конфликт. Разногласията винаги са значителна причина за загуби.

КОЗИРОГ 22.12.-20.01.
Имате шанс за провеждане на полезни срещи и разговори, но по лични причини доста от вас ще бъдат гневни. Не е изключено някои от тази група да се чувстват здравословно неразположени. Действията по въпроси от всекидневието ще бъдат главният ангажимент за други от вас. За трета група се очертават чудесни възможности за ново начало. Това събитие в едни случаи засяга деловата ви реализация, а при други се осъществява в личен план.

ВОДОЛЕЙ 21.01.-18.02.
Днес ще преодолеете проблемите и неприятностите, с които напоследък често се сблъсквате. Те са характерни за служебната ви реализация и са плод на неблагоприятен период, който отминава. Още сега бихте могли да се възползвате от откриващите се възможности за постигане на разбирателство на административно ниво. Сигурно е, че ще бъдете облагодетелствани в дейността си. Други срещат трудности в службата. Можете да се преборите с тях.

РИБИ 19.02.-20.03.
Грижите на повечето не са малки и предизвикват доста неприятности в процеса на решаването им. Повечето от вас демонстрират решителност и умело отбиват атаките на своите неприятели, които постоянно ги нападат. Чувствате се стабилни, но всъщност вероятността да станете жертва на провокации съвсем не е малка. Близък приятел или познат ще ви ориентира правилно, давайки ви ценен съвет. Денят ще ви донесе ядове, които се отнасят до срещи или разговори.

Източник: nbp.bg

Подобни статии

Top