Дневен хороскоп за 15 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Вторник идва с нови делови възможности, но едва ли са тези, за които сте се готвили. Овните да поотложат самостоятелни начинания, сега е по-спокойно да работят в малък екип, а и доходите там са по-сигурни. Само не задълбавайте в детайли, на околните ще им се вижда дребнаво, а и така трудно се наваксват късите срокове на поръчки. Шефове ви харесват, но работата си е за вършене.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник вие и Везни намалявате деловото темпо, имате доста задачи и някои изискват по-голяма прецизност. Телците са кроили едни планове, но трябва да се хванат с по-дребни неща, за които има условия, други пък залагат на странична дейност. Ще напредвате стъпка по стъпка, а е хубаво, че можете да помогнете и на по-неопитни колеги така, както някога вас са ви закриляли.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Като в петък сте затрупани с работа, но и през ум не ви минава да парадирате с приноса си. Близнаците ще упорстват екипът им да свърши всичко навреме и с високо качество, много помагат на колеги. Ако не можете да услужите някому, няма да се скъпите на идеи как да организира своите неща, как да привлече обществена отзивчивост. Радва ви, че сте полезни и печелите нови приятели.

РАК (21.06 – 21.07)
Във вторник имате много работа, някои са се наели на две и повече места. Раците да отдъхнат, ако чувстват, че силите им не стигат и вече ги обзема песимизъм. Скоро нещата ще се променят към добро, но и вие възстановете хъса си, подгответе план за нова изява. Имате близки, с които заслужава да поговорите – подсказват ви ценни идеи, вечерите с тях са истински празник…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
И днес мнозина от знака се връщат към домашни и лични въпроси, които обмислят от четвъртък и петък. Група Лъвове не са доволни от работата си в екип, ще подсещат колеги за срокове и качество. Може да ви се разсърдят, струвате им се излишно придирчиви, но когато дойдат добрите резултати и приходи, това се забравя. Така че не унивайте, гонете своите амбициозни цели.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Като миналия четвъртък имате повод да се радвате на свършеното в деловата сфера. Доста Деви държат да получат силна служебна позиция, думата им да се чува в големи екипи. Но и да не направите бърза кариера, с прецизната си работа и интересни идеи вие имате не по-малко влияние над околните, така че не се отпускайте. Примерът ви е заразителен, упоритостта носи добри печалби.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Във вторник като Телците забавяте темпото в деловата сфера, в начинания трябва да следвате чужди идеи. Някои Везни виждат, че колеги и партньори не са съвсем коректни към тях, мъчат се да печелят на чужд гръб. Няма как да се противопоставите в момента, освен да се дистанцирате от общи дейности и да се заемете със самостоятелни неща. Има и хора, които заслужават помощта ви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този вторник намирате доста съмишленици за бъдещи делови начинания, в кръга ви започват промени. Дали заради нови шефове или поради други обстоятелства, колегите ще се мобилизират за сериозна работа. Скорпионите имат добри идеи, ще убедят добри професионалисти да обединят силите си за реализацията. Успехите ви са сигурни, макар че ви се иска да са и по-бързи…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
За вторник и вие имате амбициозни планове за изява и печалби, а условията не са подходящи за действие. Стрелците да отчетат факта и да се пазят от спорове с колеги, партньори, клиенти, околните също са поизнервени от развоя на свои дела. Някои са склонни да рискуват, но по-разумно е да анализират резултати, да си направят финансови разчети и да имат различни варианти за начинания.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Като през уикенда се съобразявате с претенции на влиятелни роднини, познати, колеги, проблемите не са от днес и вчера. Козирозите държат на детайла в работата, ще наваксват изоставане, ще разчистват грешки. Но от поправки се нуждаят и отношенията с част от кръга ви, покажете какво чакате да променят. Приятели май се дразнят или се сърдят… Пестете думите, парите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От четвъртък ви се струва, че колеги и клиенти не се отнасят твърде уважително към усилията ви. Водолеите да не бързат с остри думи, още не е време за новите им начинания. Не е зле и да стесните кръга на посветените в идеите, стигат един-двама съмишленици. Шансът ви помага да попаднете на подходящите, а спорната работа по-нататък ще привлече още последователи.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Вторник ви настройва да бързате в работа, а това едва ли е полезно. Рибите да се запасят с търпение, за някои по-мащабни проекти и начинания не е момент. Ако се мъчите да наложите идеи на колеги и партньори, ще сгрешите, може даже да загубите ценни съюзници. Вероятни са и други делови предложения, избирайте внимателно, обвързаните да се съобразят с мнение на половинката.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top