Дневен хороскоп за 15 октомври

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък вие и Телци трябва да бъдете по-внимателни при уреждане на финансови и партньорски въпроси, някои проблеми са стари. В доста случаи Овните усещат и некоректното поведение на партньори и познати – мъчат се да печелят зад гърба им, изземват техни инициативи. Дискретно потърсете по-подходящи сътрудници, имате още толкова идеи, енергия, ще се справите ОК.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък като Овните следва да бъдете бдителни при създаване на бизнес партньорства и уреждане на финансови задължения. Някои Телци може да се окажат прицел на клюки и интриги, да се държат настрана от такива колеги и познати. Предчувствате промени в деловата сфера, подгответе тихо и кротко план за работата, ако ви канят на купони, избягвайте поне флиртовете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес и утре вие се вглеждате във всеки детайл на работата си, ще карате и Козирози да действат така. Близнаците основателно ще проявяват такава бдителност, в екипа се въртят интриги, даже приятели им причинят ядове с постъпки. Ако сте се подсигурили с добра подготовка и старателно изпълнение на графици, няма да ви навредят и да искат. Но урока с друличниците помнете.

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък задачите ви са много, а нещо не вървят. Раците са упорстват за изпълнение на плановете си, но да не влизат в спорове с обкръжението си даже да имат основание да бъдат по-критични. Идеите ви са смели, не отстъпвате пред интриги, предубеждения. Що се отнася до амбициите, и те да са с мярка, иначе ще ви водят в задънена улица, може да направите по-сериозна грешка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Засилват се влияния от предишните дни, не бързайте да решавате делови проблеми и да променяте уговорки. Лъвовете са готови за спорове, но е по-разумно да потърсят посредници, да уредят проблемите без битка. Сега е време да упорствате по стари планове, и то в умерено темпо. Нови идеи не ви липсват, но тепърва ще оформяте и подготвяте проекта, ще търсите партньори.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък вие и Козирози се радвате на финансова стабилност. При Девите влиянията се задържат и в следващите дни, но и те най-търпеливо са понасяли несгодите в работата, а и факта, че друг трябва да ги избира и привлича в по-перспективни начинания. Уменията ви са известни и ще получат подобаваща оценка, сред добри професионалисти дейността ще е по-интересна, доходна.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Четвъртък ви подтиква да търсите нови възможности за изява. Везните са добри организатори, да привлекат хора, вместо да мислят само за свои проекти и печалби. Понякога смятате, че с работата си заслужавате повече от колеги, обаче опити да печелите зад гърба им няма да се харесат никому, може да загубите приятели. Така че поограничете амбициите си в екипните дейности.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък вие и Водолеите ще ограничите дейността си по най-важните задачи, за някои планове нямате нито яснота, нито подготовка. Скорпионите ще търсят възможности за учене, засега не могат да организират нещата така, както им се иска. С приятели ще споделите, те няма как да помогнат, но си е друго одобрението им. Ценете си времето, имате нужда от отдих и тонизиране.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Четвъртък е напрегнат, вашата работа е много, а околните ви дърпат за услуги, споделят проблеми. Стрелците не винаги могат да съдействат за чуждия успех, но където трябва – ще препоръчат колега, ще дадат идея за решения. Пък и като майстори за битови ремонти ви бива. Намерете време за отдих, не трябва да се претоварвате, а някои са се наели на 2-3 места, такава програма е тежка…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък като Девите сте доволни от спечелено и научено, а Близнаци ви подтикват да се вглеждате повече в някои детайли в работата. Козирозите имат късмет да срещат хора, от които да прихванат важни професионални умения. И за хоби да е, усвоеното сега ще ви дава самочувствие, ще ви носи постъпления, а в някои случаи ви развързва ръцете за стъпки, които не зависят от шефовете.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сега като Скорпиони си слагате известни ограничения в работата, не ви се ще да ви стоварват чужди задачи и отговорности. При Водолеите влиянията се задържат от началото на седмицата, да не губят търпение за изпълнение на мащабни планове. Ако споделите темата с приятели, няма да ви помогнат много, но и моралната подкрепа е важна. Разпределяйте точно сили и време.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък задачите ви се много, организирайте добре дейността и времето си, и най-големите професионалисти не могат да вършат сто неща наведнъж. Рибите, които търсят работа и екип, ще получат някакви надежди, но да не очакват кой знае какво заплащане или интересни задачи. Пък и няма да стане бързо. Бъдете стриктни, предпазливи и търсете информация за начинанията си.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top