Дневен хороскоп за 15 септември

Седмичен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този вторник Везни ви подсказват да следвате планове на колеги и близки, чувствате се уморени, даже изчерпани откъм идеи за работа. Споко, Овните бързо ще наваксат това настроение, но първо ще анализират постигнатото и намеренията си, някои не са насочени в най-подходящата сфера. Ще има и куп оферти, помислете коя да захванете, не всички са еднакво доходни, интересни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този вторник като Девите се натъквате на изненадващи трудности, но вашата коректност и упоритост заздравяват връзките ви с колеги, познати и близки. Доста Телци имат и домашни притеснения, хубавото е, че нещата накрая се оправят, да контролират емоциите си. И да не сте най-доволни от постигнато, не драматизирайте, хората ви са добре, сплотени и ще се справяте с пречките.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Връщате се към проблеми от края на миналата седмица, но вече не е време за спорове и особено с влиятелни дами. Понякога наистина е по-разумно да избегнете разправиите, в деловия екип започват промени и ви е от полза натам да насочите сили. Близнаците ще имат нова възможност за изява и печалби, за някои не са предполагали, но бързо се вписват в ситуацията, близки помагат.

РАК (21.06 – 21.07)
Вторник ви кара да се върнете към стари идеи и партньорства, а близки Стрелци – да не говорите много за намеренията си. Доста Раци напоследък са по срещи и купони, обсъждат надълго и нашироко някои въпроси. Време е за работа и укрепване на отношенията, с част от кръга си май не сте били най-справедливи или друго ви е раздалечило. Не обичате отстъпки, но направете.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Като миналия петък трябва да бъдете тактични и отстъпчиви, вашите идеи са добри, но трябва да „дозреят”. По това Лъвовете сега много приличат на Скорпиони, не бива да налагат мнение и идеи на околните със силата на властта и парите. Гъвкавото ви поведение ще донесе печалби и успехи, макар не толкова големи, колкото ви се ще. Но пък подготвят бъдещите ви победи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник вие и Телци срещате изненадващи трудности, това може да ви обедини в работата. Ако Девите са имали домашни тревоги, вероятно нещата ще тръгнат към добро и бързо ще се успокоят и те, и близките им. В работата по-мъчно постигате обрат, но вие сте разумни и знаете, че нещата не стават със заклинания, а с усилия. Действате уверено, печелите симпатии дори при спор.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес вие и Овни трябва да следвате планове на колеги и най-вече шефове. При Везните тази тенденция е характерна напоследък, но ако помислят – има още какво да предложат, за да сплотят хората, с които работят. Някои от този знак искат да попаднат сред по-перспективен екип, да се подготвят добре, към тях и Козирози ще са по-взискателни. Успехът ще ви вдъхне чудесно самочувствие.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник вие и Лъвове трябва да бъдете търпеливи и сговорчиви. Още не е дошъл момент да действате по самостоятелни делови проекти, някои от знака не се чувстват и в обичайната си форма. Скорпионите да се погрижат за тонизиране, да огледат плановете си, скоро ще привлекат и съмишленици за практическото изпълнение. Разчитайте на помощ, забравете командирския тон.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този вторник ще подтиквате и Раци да бъдат дискретни за новите си делови планове. Но все пак Стрелците да не се изолират от колеги и познати, в екип сега работата ще е по-ползотворна, а и по-интересна. Вие имате хубави идеи за изява, ала не е зле да премерите сили и с околните, с някои ще си партнирате много добре в бъдеще. И вашата упоритост ще бъде оценена по друг начин…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Труден вторник, вие и Везни срещате пречки в работата, вашите са по-големи. Козирозите да не се мъчат да надвият проблема с упоритост и трудолюбие, макар че това са техни важни качества. Дайте си малка пауза, потърсете помощ, подгответе по-добре начинанията си, ако е нужно – усвоявайте още знания и умения. Доста от знака следва да бъдат пестеливи в лични разходи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Във вторник като Риби поемате много делови задачи, рискувате претоварване. От друга страна Водолеите могат да привлекат сътрудници, в екип ще действат по-ефективно и някои даже ще се откажат от самостоятелните планове поне за момента. Втора част ще отделят по-специално внимание на рекламата, хубави идеи трябва да се популяризират. Разчитате и на връзки, но главното е работа…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега вие и Водолеи се отзовавате на много молби за услуги, имате си и делови ангажименти. Така ще се изнервите и преуморите. Част от Рибите може да попаднат и в по-трудни ситуации, когато мъчно ще решат как да действат, за да опазят и дългосрочни интереси, и постигнато. Разчитайте на съмишленици, помощници, лесно сплотявате хората и бързо излизате сухи от студената вода.

Подобни статии

Top