Дневен хороскоп за 16 декември

Седмичен чки зодиихороскоп за вси

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Сряда ви амбицира за големи изяви и печалби, ала е по-разумно да си определите някакви граници и в дейността, и за лични неща. Има риск да се заплетете в спорове, от които нито вие, нито другата страна има полза. Овните да внимават и с техниката, която използват, вероятни са проблеми, за редица неща не им стигат знания и умения. Има кой да помогне, уважавайте околните.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За сряда имате доста делови ангажименти, не е лошо да потърсите съдействие от колеги, познати и близки. Някои Телци не искат да зависят от околните и ще упорстват в работата. Това също е вариант, но по-труден. Изнервяте се, но не вдигайте голям шум за дреболии, които не ви харесват в чуждите усилия. Ако ви засегнат несправедливо, ще се защитите, не задълбочавайте споровете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубава сряда, но ако работите в сговор с колеги и бизнес партньори. В повечето случаи Близнаците трябва да следват и техните идеи, макар че си имат свои. Е, това е временно, съобразявайте се с изискванията на шефовете как точно да се изпълняват задачите, дисциплината сега е от голямо значение. Ще останете доволни от постигнато, скоро ще дойдат и още по-добри шансове.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда вие и Везни имате чувство, че губите време и сили заради околните. Грешите, още не е време за начинания. Раците да действат много внимателно, рискове всякакви, но могат да се опазят от финансови и професионални ядове, да не пилеят енергия напразно. Вечерта с приятели ще обсъдите новините, може да ви подскажат добри идеи или да ви привлекат в своя печеливш екип.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда май не се чувствате във форма или поемате задачи, които не ви настройват оптимистично. Лъвовете да не се поддават на емоции, а да действат стриктно по задълженията си, денят изисква подчертана предпазливост при избор на сътрудници и партньори, при уреждане на финансови въпроси. Не пилейте време и пари, свободните сърца да не бързат за флиртове и връзки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сряда ви прави доста нетърпеливи, но така има риск да изневерите на себе си – обикновено сте прецизни, стриктни за срокове, предвиждащи точно резултати и отношения. Вярно, група Деви искат да изненадат приятно близки и клиенти и затова бързат, май така ще се наложи да преработват вече свършеното или ще чуят укори. На път бъдете двойно по-толерантни към неопитни и неумели…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда вие и Раци не сте наясно със ситуацията и ви се струва, че много сили и време пилеете, за да изпълните чужди задачи. Спокойно, важно е най-тихо и кротко да изясните ситуацията, да подобрите отношенията. Иначе доста Везни най-правилно са преценили възможностите си за изява и печалби, за някои проекти още ще обогатят уменията си. Не се мъчете да се харесате на всички…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие и Стрелци сте пълни с енергия и амбиции, но май е по-добре да се държите на заден план в екипи. Някои Скорпиони следва да бъдат умерени при поемане на физически натоварвания, други се нагърбват с куп отговорности, с които сега не могат да се справят. Я по-кротко, не си създавайте опоненти и не подклаждайте стари спорове, разправиите не са ви от полза, а и пречат на дела.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сряда ви зарежда с амбиции за печалби и издигане. Като Скорпионите Стрелците не щат и да чуят съвети да бъдат по-отстъпчиви, гъвкави. Наистина трябва, мнозина от знака дразнят с честолюбието си колеги, партньори, познати, даже близки. Бъдете по-внимателни и с харчовете. При някои сега се забелязва разпиляване за удоволствия, а важни домашни покупки се забравят.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Задават се промени, но дали сте готови да ги посрещнете? Едни Козирози имат добри идеи за изяви и печалби, ала твърде дълго ги обсъждат с евентуалните партньори и от цялата работа може да не излезе нищо. Втори са готови да се включат в друг екип, трябва да чакат покана, да затегнат дисциплината, да обогатят уменията си. Трети не са във форма, знаят си цяр за старите болежки.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес и утре се връщате към стари планове и уговорки, там пречките ви се струват по-малко. Не са, Водолеите да овладеят припряността, да търсят съвети от компетентни професионалисти, има риск да оплетат конците… Ако е за другите, вие винаги намирате навременно и точно решение, но за себе си май ви е трудно. Бавно и славно обръщате бизнес и лични неща в своя полза.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сряда не е лека в деловата сфера, вероятно пренасяте там някакви лични проблеми. Рибите да не преживяват толкова, скоро ще се разбере, че хората, които им създават ядове, не са заслужавали внимание, приятелство. Е, и вие следва да промените малко стратегията, да усвоите повече знания и умения, да работите по-ефективно. Ще ви подкрепят бъдещи партньори, съюз си струва.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top