Дневен хороскоп за 16 ноември

Седмичен хороскоп за 25 до 31 август

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В понеделник подтиквате и Козирозите да се изявяват по-смело в деловата сфера. Професионализмът на Овните е несъмнен, но да действат по-тактично, на тях как не им е приятно да общуват с високомерни колеги и даже шефове. Вероятно ще покажете и на такива хора, че ако държат на услугите ви, трябва и да ви уважават. Вкъщи близки са наясно, децата не прекаляват с глезотиите.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този понеделник вие и Риби упорствате по трудни задачи. Все едно дали ги е поставил шефът ви или вие гоните амбициозните си планове, свършеното е показателно за високия ви професионализъм и ще ви носи признания, печалби. Група Телци може би мечтаят за по-добри приходи, други се стремят към по-големи постове. Ще успеете, макар и не толкова бързо, колкото бихте искали.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Понеделник ви зарежда с настроение, от разни места ви обещават препоръки и услуги. Въпреки това доста Близнаци няма да свършат набелязаните си задачи, май пропиляват време и енергия в неефективно общуване. Не се косете заради критики, те ви показват къде сте уязвими и можете бързо да преодолеете това, ако действате по-предпазливо и далновидно, някои цели са къде по-мащабни…

РАК (21.06 – 21.07)
В понеделник вие и Скорпиони ще извличате полза и от доста трудни ситуации. Раците са много стриктни при изпълнение на задачите си, но още по-важно е, че успяват да помогнат и на колеги и познати, нерядко импулсират другите да се заемат с усвояване на ценни знания и умения. Привличате със свои идеи и шефовете, готови са за подкрепят ваши проекти, да ви повишат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Уж хубав понеделник, но в работата може да ви изправи пред пречки. Група Лъвове действат с високо самочувствие, дано поне обкръжението им е по-бдително за проблеми с техника, запаси, финанси и пр. Ще се справите, но напрежението ще вгорчи деня, а без него можете да постигнете много повече. При някои спънките са от лични изкушения, да не си позволяват отклонения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Началото на седмицата изисква да се заемете с колективни задачи, мнозина са припрени. Девите да овладеят нетърпението си, проектите им искат сериозна подготовка, прецизно изпълнение. Понякога сте гарант и че другите ще вършат нещата със същата акуратност и обич, така че не гонете светкавична кариера и все по-сложни задачи. Строго се оценявате, но не забравяйте: летите с мечтите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
И при вас нещата уж вървят добре, но трябва да засилите бдителността. Някои Везни разчитат доста на делови късмет, не им липсва, но е по-мимолетен. От други страна, конкурентите са силни, може да се обединят. Пък и шефовете са по-придирчиви от обичайното. Затова бъдете нащрек и се пазете от ревност и интриги, скромност и такт ще умножат приятелите ви, а това винаги е важно…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Началото на седмицата е трудно за вас, но като Раци ще съумеете да обърнете нещата в своя полза. Е, Скорпионите да не бързат с начинания, нека обсъждат идеи само с хора, с които ще работят пряко. Ако ви са нужни нови партньори, случаят ще ви зарадва, а и със старите можете да подобрите съдружието. Често гледате вие как ще се справите със задачите, сега е важно и да споделяте опит.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубав понеделник за изява и печалби. Доста Стрелци са добре информирани за възможностите в професионалната си сфера, ще излязат с интересни и съвсем навременни предложения, други разчитат на стабилни финанси и шефска подкрепа за начинанията си. Ще пожънете щедри резултати, от вас зависи и да удължите още успешния делови период. Изкушения – много и все пак пестете.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Понеделник е, Овни ви окуражават за изяви, но не бива да бъдете припрени в делата. Сега Козирозите ще работят в екип независимо дали им харесва или не и трябва да уточняват всички детайли в общата дейност, за да не преправят вече свършени неща. Второ, мислете не само за своята печалба, приходите на екипа определят колко ще са доволни и другите участници в начинанията ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В понеделник упорствате много в работата си, но околните може и да не забележат старанията ви. Водолеите няма да се месят в чужди спорове, нито ще се мъчат да привлекат внимание към новите си делови проекти, вероятно вече разчитат на доста влиятелна подкрепа. Важно ви е да бъдете стриктни в работата и отношенията си, а интриги и клюки в екипа оставяте на другите..`.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В началото на седмицата като Телците упорствате по трудни задачи, едва ли ще сте много доволни от резултатите. Рибите имат право да са по-взискателни към себе си, околните не могат да се мерят с тях по знания и умения, може и да не уловят грешките им. Но вие знаете какви цели гоните и искате да бъдете истински майстори в работата си, ще привлечете влиятелни хора за идеите си.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top