Дневен хороскоп за 16 октомври

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък Скорпиони подтикват вас и Водолеи да се съобразявате повече с деловите идеи на хората във вашия кръг. Овните ще имат нужда от такава подкрепа, някои замислят разширяване на дейност с партньори надалече, на други места. Много ви интересуват печалбите, готови сте да ги ловите в най-кратък срок, а това може да създаде проблеми с близки, смятат ви за егоист

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В края на деловата седмица ситуацията ще накара вас и Лъвове да обединявате усилия с колеги, макар че повече ви се иска да действате по самостоятелни проекти.Телците са прагматични и знаят кого да поканят за партньор, от кого да поискат услуга, чии идеи да вплетат в плана си. Действате най-уверено и резултатите идват бързо, а е важно и оптимистичното настроение в екипа ви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Продължавате да обръщате голямо внимание на детайлите в работа и отношения. Близнаците се справят добре с практическата страна на задачите, но организацията иска сериозни грижи, да преразпределят хората в екипа си според качествата, иначе амбициозните проекти ще си останат само на книга. Стремите се към върхове в кариерата, ала от високо зле се пада и повече боли.

РАК (21.06 – 21.07)
Този петък вие и Риби намалявате деловия хъс, близки ще ви помогнат да приключите важните задачи. Част от Раците се чувстват уморени, може да се обади и някоя сезонна болежка, нужен им е отдих. Мнозина се притесняват за финансите си, с пестеливост се решат проблемите за момента. Не бързайте с начинания и не реагирайте остро на хора, които винаги са грижовни към вас.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък привличате съмишленици с делови идеи, може да обедините усилия с Телци. Влиянията ще се чувстват и през следващата седмица. Група Лъвове да планират точно работата си, мнозина обещават съдействие, трябва да е добре организирано. Гоните високи печалби, но преценете дали в екипа не е избуял и егоизъм. Сред нови хора лесно намирате приятели, радват се на уменията ви…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Като вчера се радвате на добри постъпления и възможности за стабилизиране на бюджета си, влиянията се задържат. И въпреки това много Деви трябва да помислят за някакви спестявания, редно е да имат по някоя пара настрана или да вложат нещо за разширяване на дейността си. Търсете свежа информация за начинанията си, шефовете замислят промени, трябва да сте подготвени за тях.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Петък не предлага бързи решения на проблемите ви, а търпението ви като че ли е на изчерпване. Везните да анализират още веднъж плюсовете и минусите на положението си, май има рискове, които са подценили или пренебрегнали. Пазете се от щети, а също и от ядове с хора, на които сте разчитали много – може да не им стигнат умения, да забравят обещания и пр. Нужен ви е отдих…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този петък следвате идеи на колеги, познати и приятели, ще подскажете и на Овни и Водолеи, че това е плодотворно. Скорпионите трябва да помислят за отдих, наляга ги умора. В едни случаи трябва да мобилизирате колеги да ви помагат, най-лесно е да използвате финансови стимули. В други избирате между няколко възможности за дейност, дали да не поискате съвет от близки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Не е време за разправии с колеги и особено с по-влиятелни, макар че в работата често има поводи за спорове. Стрелците лесно се палят, сега да не се поддават на провокации, а да засилят бдителността си по финансови въпроси, има риск от ощетяване. Следвайте изискванията на шефове и клиенти, обаче поддържайте равномерно темпо в дейността и ще сте доволни от резултатите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Петък не е много подходящ за начинания, макар че вие усещате динамиката и назряващите промени в деловата сфера. Козирозите май имат несъгласия с колеги, партньори, клиенти, да не налагат мнението си, дори да имат власт. Други от знака пък не говорят откровено за идеите си, това също ще пречи на отношения, реализация. Подгответе изявата, но не бързайте, а ловете шанса си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
При вас се засилват влияния от сряда, искате да реализирате стари проекти, тенденциите ще се задържат. Не е зле Водолеите като Овните да се вслушват в съвети на Скорпиони и да се съобразяват с идеите на колеги и близки. Знаете ги що за хора са, ще си направите и свой проект, но сътрудничеството с тях не ви е излишно. Личното ви упорство и уменията ще бъдат високо възнаградени.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък като Раци забавяте темпото, разчитате на колеги и близки за уреждане на редица въпроси. Рибите да си отделят време за почивка и да се погрижат за здравето си, доста умора им се е натрупала. Някои от знака трябва да потърсят помирение с близки, допуснали са ненужни спорове, а хората ги обичат и им помагат с каквото могат. Бъдете много пестеливи, заемите сега не са уместни.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top