Дневен хороскоп за 16 септември

horoskop

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тази сряда вие трябва да разчитате на съдействието на обкръжението си, а ще внушавате и на Везни да не молят за услуги само близки. Сега доста Овни могат да разчитат на шефска благосклонност, но и други влиятелни познати ще се заинтересуват от идеите им, ще услужат, ще дадат чудесен съвет. Някои се радват на повишение, други гледат с далечна перспектива, заздравяват връзки.

 

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда вие, Стрелци и Лъвове трябва да обмисляте много точно плана си за действие, в редица случаи – да се откажете от партньорството на хора, които са ви разочаровали в работата и по компании. При група Телци се очертават и куп финансови въпроси, да ги уреждат стриктно и да им е притеснено. Съвсем скоро ще видите положителен резултат от усилията си, идват завидни шансове.

 

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За сряда и вие имате доста задачи, ала не сте твърде доволни от финансите си. Близнаците да избягват изкушения за уж доходни далавери, а ако им искат средства. да отказват учтиво, но да не си развалят отношенията с близки и познати. За другите изглеждате скръндза, ала няма защо да ги посвещавате в грижите. Дамите се оправят по-леко с делата, търсят и допълнителна работа.

 

РАК (21.06 – 21.07)
Днес и утре сте във властта на промените, но като че ли прекалено се взирате в детайли, които ви засягат. Раците наистина трябва да потърпят с редица свои начинания, иначе има риск да провалят много добри идеи. За други могат да ви помогнат влиятелни познати, нови шефове. Група околни бързо се ориентират колко ценни са хрумванията ви. Някои имат големи радости от синове и внуци.

 

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда като Телци и Стрелци планирате много внимателно деловите си изяви, така ще остане достатъчно време да се видите с познати, близки… В част от случаите Лъвовете увличат и тези хора в начинанията си, идеите им са находчиви и обещават печалби в работата, уют при подреждане на бита. Някои са влюбени, ще правят всичко, за да омаят избраника си, несъмнено ще успеят.

 

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Напоследък като че ли ви се откриват повече шансове за изява и печалби, някои можете да реализирате веднага. Едни Деви ще действат с малък екип, но останалите не са твърде организирани, да разпределят точно задачите, за да не се разпиляват сили и време. Втори имат самостоятелни задачи, ще отклонят покани за купон. Ще наваксате, но не допускайте пак да легнат на гърба ви…

 

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда Овни ви внушават да търсите по-широко съдействие за преодоляване на делови пречки, сериозни са. По това Везните много приличат на Водолеи и в тяхно лице ще срещнат голямо разбиране. Друг въпрос, че вие си градите стратегия и ако прецените, ще отстъпите от набелязана цел, ще изчакате. От полза е, идват оферти за по-доходна работа, уреждате и куп лични проблеми.

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сряда ви настройва за спорове с околните, ала с шефове и особено от нежния пол това не е уместно. Скорпионите да овладеят критичността си, кой ли не прави грешки в работата, но е важно пропуските да се наваксват бързо, а и с чувство за хумор, за да не остават сърдити и развалени отношения. Пестете, може да настъпят нежелани промени и да ви ощетят поради невниманието ви.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази сряда се държите на по-заден план в службата и между близки, но като Телци и Лъвове сте планирали нещата си добре и няма да се отклонявате от тази стратегия. Стрелците са прави, сега с упорит труд си гарантират чудесни резултати, а влиятелните личности, които ги подкрепят, ще бъдат още по-благосклонни към идеите им. Откриват ви се шансове и в обществения живот.

 

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сряда ви кара да мислите за промени в делово партньорство, някои пречки в работата подсказват: трябва да усвоявате знания и умения, да се готвите за нови дейности. Козирозите анализират ситуацията, предстоят сериозни стъпки. Няма да се водите от недоволство на близки, че не остава време за битови грижи, от укори на приятели, че пропускате купон. Първо гледате кариерата.

 

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази сряда като Везните се натъквате на сериозни пречки в работата, ще помагате с желание и на други хора, които са в тяхното положение. Водолеите също получават подкрепа от близки и познати, сега с находчиви идеи и точна организация ще върнат „дълга”, нуждаещи се има и сред съседи, непознати. Вашата работа е много, но върви, а добрите дела сякаш ви дават нови крила.

 

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубава сряда за изява и печалби, но и задълженията ви ще стават все повече. Група Риби привличат благосклонността на шефове, ала преди да дойде ред за техните идеи, струпват им се грижи по организация на екип, премествания, връзки с клиенти отдалече. Може дейността да е свързана с командировки, но вие ще се справите чудесно, имате достатъчно опит, а и пътят ви разведрява.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top