Дневен хороскоп за 17 декември

Седмичен хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък възникват ненадейни условия за изява и печалби, но трябва да избирате по-внимателно. Едни Овни получават изкусителни предложения за приходи от приятели и познати, но ако помислят – не е за тях работа да се заплитат в далавери. Втори трябва да организират всяка дейност по-стриктно, иначе харчовете растат излишно. Трети парират интриги, преди да навредят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес едва ли ще говорите много за проблемите си, не сте твърде доволни от развоя на делови и лични неща. Част от Телците биха искали да повлияят на колеги и партньори, при повече дисциплина и старание работата ще тръгне по-ефективно, но няма как да променят хората. В самостоятелни начинания не гонете прекалени амбиции, на купон с близки тактично напомнете за мярката.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега трябва да овладеете нетърпението си за делови промени, изява и печалби, има от какво да бъдете доволни и на настоящата си позиция. Близнаците да направят усилие за подобряване на отношенията си с някои колеги, познати, клиенти, неотдавна споровете са се поизострили. Можете да разчитате и на посредници, а и аргументите ви за доходна съвместна дейност са убедителни…

РАК (21.06 – 21.07)
В четвъртък под влияние на Скорпиони ще действате по-предпазливо, има куп въпроси за изясняване. Раците ще го сторят чак в края на седмицата, засега им стига, че са оправили най-важните дела. Не са изключени спорове с влиятелни хора, разчитате само на аргументи и въпреки интригите печелите. Шансът е с вас, а от трудолюбието ви зависи да превърнете пречките в стъпки към успех.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Четвъртък не е за бързаци в работата, точно улавяте, че за новите ви делови начинания няма условия. Лъвовете умеят да чакат, стъпка по стъпка ще печелят доверие и симпатии и след време ще разгърнат проектите си в пълен мащаб. Обвързаните чувстват подкрепата на половинката и други близки, това ги прави двойно по-уверени в избраната стратегия, а и в окончателната победа.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
До следващата сряда се радвате на добри приходи, усилията ви носят щедър плод и не е зле да поразвържете кесията за повече подаръци и изненади. Девите като че ли мислят главно как да стабилизират и разширят благодатната дейност, може и шефове да ги подтикват да търсят нови пазари. Няма да изпуснете условията за израстване и финансова стабилност, но идат празници.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега вие, Стрелци и Козирози трябва да бъдете по-отстъпчиви, в деловата сфера позицията ви не е силна. Пазете се от загуба на средства и партньори. В службата има спорове и макар аргументите ви да са сериозни, на приятелска подкрепа не се надявайте. Везните ще се справят, не позволяват друг да ги увлича в конфликти, погрешно поведение. Принципността ви ще бъде оценена.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък ще подсказвате и на Раци да се подсигуряват за грешки, щети. Скорпионите трябва да бъдат много стриктни при уреждане на делови въпроси, в службата има спорове, възникват рисковани ситуации. Няма да губите самообладание, а колегите да говорят каквото щат. Намирате доста находчив изход от трудностите, скоро от ядовете няма да остане ни следа…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес не сте в силна делова позиция, но ако като Козирози и Везни проявите гъвкавост, ще си проправите път към нови оферти и екипи. При Стрелците влиянията се засилват и в петък може да получат привлекателни възможности за изява и печалби. Само не подценявайте свои пропуски и не отказвайте пак и пак да вършите нещо, което не става отведнъж. Спорете с доводи, не на инат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък вие, Стрелци и Везни ще прокарвате идеите си с такт и търпение, иначе противопоставяне с колеги и клиенти е неизбежно. Но не е от полза за Козирозите, които сега предпазливо и бавничко следва да се заемат с нови задачи, даже цели проекти. Някои ще пътуват, втори ще организират екип за дейност в рискови условия. Старанието носи резултат, и то в няколко сфери.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Влиянията от вчера се засилват, връщате се към стари идеи и уговорки. Група Водолеи са се притеснявали от проблемите в деловата сфера, някои действат неуверено, други не са във форма. Е, на тези проблеми им идва краят, стъпка по стъпка ви изпълва обичайното ви ведро настроение, желанието да творите, да се докажете като далновидни професионалисти. Може любов да ви окрили.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав четвъртък, а още по-хубаво е, че с лекота намирате общ език с колеги, познати, клиенти. Рибите се стараят много в работата си, по интуиция се ориентират и накъде шефовете искат да насочат бъдещи дейности. Ще се впишете в печеливши проекти, ако трябва да организирате екип, ще убедите другите: заинтересувани са от колективния успех. Вървите нагоре в кариерата.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top