Дневен хороскоп за 17 септември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Труден четвъртък, но обичта на близките и упорството ви в работата ще направят постижими и най-амбициозните проекти. Овните са по-взискателни към колеги, често ще прехвърчат искри заради пропуски, забавени срокове. Държите на екипа си и тръгнат ли нещата по-гладко, ще го напомните пак. Вкъщи възпитавайте децата със същата неизчерпаема и взискателна любов.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък като Козирозите трябва да уреждате най-стриктно делови и финансови въпроси. Група Телци да се подготвят грижливо, ако се налага да общуват с разни чиновници и капризни клиенти, другата страна е готова да обърне нещата срещу тях. Няма да ви навредят, вие си знаете работата до съвършенство, внимателно подбирате кръга си и държите много на принципи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък вие и Деви трябва да помислите за повече отдих, възстановяване. Доста Близнаци се изнервят от ситуацията, нещата им вървят бавно и не по план, може да имат и финансови грижи. Просто трябва да подготвите по-старателно практическата реализация, да ловите подходящите моменти. Много ваши качества ще бъдат подложени на проверка и ще я издържите убедително.

РАК (21.06 – 21.07)
От вчера сте във вихър на промени, нещата вече се успокояват, но е добре да имате повече съмишленици. Раците държат на срокове и професионални критерии, даже нови шефове бързо ще оценят приноса им в екипа. Истина е, карате колеги и познати да се стегнат, да дадат повече от себе си. Клиентите оценяват това особено в напрегнати моменти, идва време за похвали и награди.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Четвъртък ви амбицира за професионално утвърждаване и печалби, макар че пред плановете ви се очертават и доста пречки. Лъвовете са сигурни в знанията и уменията си, но ако са в нов екип – няма да бързат да доказват предимствата си, работата им говори достатъчно. Част от знака решават да променят нещо в навиците си, ще се почувстват наистина други хора, и близките ще се радват…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък се оглеждате за нови делови партньори, но ако Близнаци ви подсказват първо малко да отдъхнете – послушайте. Доста Деви ще използват времето за овладяване на още умения, шефовете ще ги товарят с все по-важни поръчения. Хубавото е, че колегите ви подкрепят, с толкова такт и уважение се отнасяте към приноса им в екипа. Така и най-трудните дела няма да ви плашат.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Четвъртък идва с доста задачи, но вие имате настроение за работа, а и бързо ще привличате сътрудници и друга подкрепа. Везните ще действат упорито, но с обич по проектите, които отдавна чертаят, вечерта ще има от какво да бъдат доволни. Печелите и признание, и пари, симпатиите на важни хора в деловата сфера са голям плюс. Дайте си малко отдих, уморяват и положителни емоции.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък и петък не сте много доволни от делата си, вървят някак мудно. Може би трябва да се погрижите за укрепване, а ако се чувствате здрави – да помислите за обучение, усвояване на знания и умения. Скорпионите по усет улавят кои делови ситуации са по-рисковани и ще се помъчат да ги избегнат. Не се гответе за лесни и бързи успехи, започнатото днес иска труд и търпение.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес Водолеи ви подтикват да се хванете със стари идеи за изява, пък и по-лесно изглежда, искате да остане повече време за приятели, веселби. Група Стрелци е по-добре са следват стриктно своите планове за работа и купони, ако изпълняват чужди желания, после няма да са доволни от резултата. Някои познати приказват ли приказват, но така се пилеят шансове за сериозна изява.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В четвъртък вие и Телци трябва да уреждате по-стриктно финансови и делови проблеми. При част от Козирозите има изостанали от началото на седмицата, трябва да бъдат решени. Но как? В едни случаи действате с такт и търпение, в други реагирате остро и без да се съобразявате с нечии връзки и протекции. Ако ви съветват да се грижите за техниката – послушайте, не знаете повече…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Днес се връщате към стари идеи и уговорки, ще увлечете и Стрелци. Доста Водолеи напоследък не почиват редовно, не са особено бодри и упорити в работа. Променете нещо в режима си, влезте във форма, имате добри идеи и условия за изява, печалби. Някои следва да направят жест към стари опоненти. Хората приемат ваши виждания, готови са за партньорство, а вие не забравяте.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък ви настройва философски, склонни сте повече да наблюдавате, по-малко да действате, но така едва ли защищавате деловите си интереси. Рибите да намалят критичния тон, колегите им работят така, както си знаят. Вие изпипвате задачите си, шефове и клиенти ще го оценят, с времето успехът и печалбите ви ще растат. Ако се хванете с някакъв въпрос, проучете го докрай.

Източник:  novinar.bg

Подобни статии

Top