Дневен хороскоп за 18 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Чак до следващия вторник се очертават много делови задачи, а и доста молби за услуги от страна на близки. Овните да действат внимателно, финансовата тема е твърде чувствителна и те не бива да си правят сметки зад гърба колеги и партньори. От друга страна, няма защо да се месите в чужди неща колкото и да ви искат подкрепа. Отговорни сте само за домашните, и те ви създават грижи…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда работата не върви твърде спорно, в стария делови екип не се чувствате разбрани, подкрепяни. Телците имат доста добри познати професионалисти, и случайна среща ще им подскаже ново партньорство, организиране на съюзи за изпълнение на интересни проекти. Не е време за пътища и експерименти под ръководство на слаб лидер, спестите си ги. Ще се справите с пречки тактично.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда вие и Скорпиони срещате доста спънки в делови начинания. До ден-два Близнаците ще решат да се върнат към стари бизнес планове и уговорки. Е, ще се убедите, че трудностите са неотделима част от реализация на нови идеи, от творчество. Не се изкушавайте от смяна на екип, даже сегашните партньори да дават поводи за критика. И вие грешите, а някои вдигат много шум за нищо.

РАК (21.06 – 21.07)
Напрегната сряда, но и вашите делови планове са по-амбициозни. Сега Раците гонят убедителна изява, служебно утвърждаване и издигане, искат да спечелят голяма публика. Ще успеете, но има опасност дамите да позагърбят личните си неща, а са и доста изнервени. Ако сте имали проблеми с тонуса, надмогвате ги, а работата води нови съюзници и дава все повече надежди, забравяте умората.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес като Риби се стремите да уредите финансови и делови неща по колкото е възможно по-траен начин, не се уповавате само на шанса. Лъвовете трябва да стабилизират позициите си, а не да пилеят енергия за разширяване на проекти, за които не е време. Виждате, че и околните се тюхкат за пропуснати неща, за неподходящи съюзи. Ваша крепост е домът, семейството, отделете им време…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда подтиквате и Везни да се заемат с нова информация, задачи на път. Девите да се подготвят за начинанията, иначе има риск да не достигнат желани резултати, а и да влошат отношенията си с ценни партньори, помощници, клиенти. Не наливайте масло в чужди спорове, колкото и сигурни да сте в позицията и финансите си. Част от знака пилеят време в забавления и купони.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда близки Деви ви окуражават да търсите нова информация, да пътувате. Сега доста Везни като Водолеи и Риби се стрелят да стабилизират служебното си положение, а и да им увеличат заплатата. Внимавайте, това може да ви подлъже да идете на неподходящо място. Други преразглеждат лични отношения. Следвайте идеите си, добри са и ще привлекат съюзници.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие и Близнаци трябва да се преборите с доста трудности в работата, може би ви възлагат и нови задачи. Скорпиони и Водолеи днес трябва да разчитат главно на старание и упоритост, това е основа на добрите им резултати. Успех ще постигнете, макар след изнурителни усилия, а хубавото е, че мнозина уреждат отдавна мечтани лични отношения, някои мислят за брак…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Трудна сряда и няма да сгрешите, ако показвате повече смирение в напрегнати ситуации. Група Стрелци тепърва ще изясняват проблеми с колеги, познати, съседи, разправиите са отдавнашни, но накрая ще победи справедливостта. Така че бъдете предпазливи и максимално точни при уреждане на финансови неща. Целите се в приходи, сега печалбата е за пазещите обществения интерес.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубава сряда, макар че напрежението в работата не е малко. Доста Козирози имат идеи за начинания, за момента е по-разумно да не започват дейност, а да следват поръки на шефове. Началниците оценяват усилията и ще им възложат по-висока отговорност, може да увеличат и заплатата. Разбира се, това дразни колеги, тактично разчиствайте всякакви поводи за интриги, противопоставяне.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда вие и Скорпиони с труд си отваряте пътя в кариерата, Везни и Риби ще ви подсещат и за финансовата страна на въпроса. Група Водолеи да бъдат по-грижовни към тонуса си, обаждат ли се стари болежки, трябва да търсят съвет от добри специалисти. Втори кроят планове за личен просперитет, успехът е за трудолюбиви и искрени защитници на общия интерес. Приятелите ще помагат.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Тази сряда вие и Водолеи трябва да вземете пример от Везни, винаги са на печалба. Рибите като Лъвовете трябва да уреждат и други неща, да бъдат по-прецизни, май чиновници им кроят номер. Влиянията се задържат и ще имат отражение върху доходите ви, така че подбирайте между различните оферти подходяща за вас, уменията ви се оценяват от партньори, клиенти и шефове.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top