Дневен хороскоп за 18 септември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък вие и Водолеи трябва да бъдете по-гъвкави в деловата сфера, открива възможности да спечелите пари, симпатии. Група Овни не са доволни от досегашни партньори, улавят ги в хитруване на дребно. Не реагирайте, а проучете нещата, ще извлечете ценни поуки за бъдещи бизнес съюзи. Ако са ви помогнали за проблем, не намалявайте усилията си, друг вече няма грижата.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този петък избягвате спорове в тесен кръг, а внушавате и на Везни да са по-толерантни към пропуските на другите. Само че в куп случаи не става въпрос за дребно недоглеждане, Телците трябва да наваксват закъснения и грешки, да търпят отношения, които не харесват много. Имате воля да постъпите така, от полза ви е, скоро ще проличи, че сте били прави и защитавате идеите си умело.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Чак до вторник е добре да поддържате равномерно делово темпо. Ала група Близнаци попадат в екипи, където на работа се говори за купони, а служебни неща се бистрят в компания. Това не ви харесва и вероятно ще напомните, че досегашните резултати трябва да бъдат защитавани с упорство и още по-големи умения. Намерете начин да заразите със сериозността си и околните.

РАК (21.06 – 21.07)
Хубав финал на деловата седмица. Напоследък Раците хвърлят много енергия и старание за изпълнение на задълженията си, сега идва време да берат сладки плодове. В едни случаи приятели помагат да намерите по-перспективна възможност за изява и печалби, във втори ви съдействат бързо да наваксате закъснение или неволен пропуск. Даже загубена вещ ще открият и опазят…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Петък – не петък, гледате си работата най-стриктно и шефовете са доволни, колегите ви се възхищават и са готови да следват и най-смелите ви идеи. Сега Лъвовете могат да направят важна крачка за кариера, но да не ощетяват и близките откъм внимание и грижи. Потърсете услуги за това, което ви е по-трудно или отнема много време, хората с желание и бързо ще ви съдействат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
До понеделник се взирате в делови проблеми, виждате разни пречки, може да се боите и от претоварване. Девите да овладеят тези настроения, няма защо да се разочароват и от близки, познати, колеги. Скоро ще имате по-добри условия за осъществяване на идеи за изява и печалби, сега също не заработвате зле. Помислете за отдих и общуване, напомнете някои стари молби към приятели…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък не сте в силна делова позиция, редно е да слушате съвети на Телци и да избягвате спорове. С търпение, такт и предвидливост Везните ще постигнат много повече, отколкото с язвителни реплики и сръдни. Приятели и други близки ще ви подскажат нови възможности за изява и печалби, виждат рискове пред ваши идеи. Послушайте, нали обичате да ви е по-сигурно и по-спокойно…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Като вчера не сте най-доволни от делови изяви, ако обедините сили с колеги, познати и други близки от Стрелец, резултатът ще ви се види къде по-оптимистичен. Някои Скорпиони ще си позволят кратък отдих, ще ги тонизира и амбицира за работа и печалби. Втори смятат да се наемат на второ място, ще е уморително. Но е по-добре, вместо да упорствате в рутинните и скучни неща.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В петък гледате свои задачи, в деловата сфера напрежението расте. Стрелците ще бъдат доволни от сътрудничеството със Скорпиони, може да ги събере взаимна симпатия или общ интерес за изяви и печалби. Отдъхнете, преценете шансовете си за успех и тогава задействайте проекти. Мнозина ще се радват на повишение, нарастващи приходи, днес могат и повече да помагат на своя екип.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В края на деловата седмица са се натрупали куп въпроси за изясняване, но околните не са на ваша вълна и е по-добре да отложите тежки разговори. Козирозите да се съсредоточат в задачите си, по-трудни са, а някой може и нарочно да създава пречки. Преграда пред волята и уменията ви обаче не ще устои, не допускате грешки и скоро ще си отворите по-широко поле за изява.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този петък вие и Овни следва да бъдете по-отстъпчиви при прокарване на делови идеи, в някои случаи ще създадете нови бизнес партньорства. Вероятно напоследък сте се ориентирали по-точно на кого да се опирате. Водолеите наблюдават поведението на околните – и да видят къде ги лъжат, сега ще си замълчат. Скоро ще използвате урока, вече без да разчитате на некоректните.

РИБИ (20.02 – 20.03)
От уикенда се съсредоточавате в безброй задачи, близки очакват помощ, внимание. Доста Риби трябва да превключат на нов начин на живот, бързо да решат лични проблеми, да съдействат за уюта и хармонията вкъщи. Желанията на деца и съпруги имат предимство, поглезете ги. И за вас ще бъде приятно, доволни сте от хода на делата си, от печалбите. Не се месете в чужди работи.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top