Дневен хороскоп за 18 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Уж понеделник, а вие се връщате към проблеми от петък. Пред деловия план на Овните има доста сериозни трудности, но те ще го нагодят съобразно действителните условия. Хубавото е, че мнозина разчитат на искрени и умели партньори, някои може да работят с обичан човек и това им дава още сили. Е, все пак не надценявайте своя и неговия опит, ако се наложи, отстъпете малко.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В началото на седмицата и вие не ускорявате твърде темпото на работа, имате много идеи за изява и печалби, доста ще се чудите с какво точно да се заемете. Телците да потърсят компетентен съвет, имат близки и познати, които ще ги упътят. Вероятно е най-добре да разширявате досегашни начинания, а не да започвате дейност по нов проект. Домашни и професионални неща потръгват.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този понеделник и вие се връщате към теми от петък, имате задачи за приключване. Близнаците едва ли могат да свършат всичко сами, да се мъчат да привлекат сътрудници. Някои прибързват и вероятно ще предизвикат раздразнение, сръдни. Добре, че скоро ще се види ползата от вашия план, а и от общите усилия и в екипа атмосферата ще се разведри, нужно е за делата.

РАК (21.06 – 21.07)
В началото на тази седмица се потвърждават изводи за работата от миналия четвъртък. Раците имат идеи, има и от кого да поискат съдействие. Ако се налага нещо да промените, направете го в движение, ситуацията се мени. Това не значи да давате предпочитание на колеги заради финансови възможности или приятелство, важни са принципите и умението да се пазите от интригите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубав понеделник, макар че в началото делата ви не тръгват съвсем гладко. Лъвовете хвърлят много старание в работата си, да не се огорчават, че колеги, партньори и клиенти не ги оценяват високо. Отделете си време за обогатяване на знания и умения, вие трябва да задълбочавате проектите си за нови изяви и печалби, при това без бавене. Това е и сигурен щит срещу интригите в екипа.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
И за вас понеделник е ведър, макар че идва с куп задачи. Хубавото е, че Девите хем си вършат работата, хем имат очи за проблемите на околните. Вероятно сега ще помогнете много на колеги, познати и даже случайно срещнати хора, които преживяват по-тежък момент. Просто правите нужното навреме, но за тях подкрепата е от голямо значение. Благодарността ви радва, води приятели.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Уж започва нова седмица, а вие се връщате към спорове от миналия петък, излишно е да напирате за изясняване особено със сърдити приятели. Везните като Скорпионите да си дадат сметка, че пред по-влиятелни дами едва ли ще прокарат идеите си, по-добре да обединят сили. Не се забърквайте в интриги на колеги, а с такт помогнете за разведряване на настроението на шефа, екипа.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник вие и Везни се пазете от спорове и особено с влиятелни дами, като Водолеи и Стрелци не бива да се изнервяте излишно. Скорпионите искат да ги оставят на мира да си гледат работата, не ги интересуват игри на колеги, мрънкането на клиенти. Де да можеше така… Упорствайте по задачите си, ще преодолеете пречките и ще сте доволни от свършеното, заслужавате награда…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този понеделник като Скорпиони и Водолеи не поемайте извънредни задачи и си пестете нервите, издръжливостта ви не е безгранична. До утре проблемите ще се стопят при доста Стрелци. Сега се пазете от интриги, вие сте искрени, но околните – едва ли… Дамите по-лесно балансират между домашни и делови ангажименти, при господата проблемите са куп, те май ще влизат в разправии.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В понеделник избягвайте да спорите с хора в обкръжението си. Козирозите са прецизни в своята работа и чуждото нехайство или недостатъци ще ги дразнят. Само че сега по-прекият път към подобряване на нещата е да действат в партньорство, да решават стъпка по стъпка общите задачи. Ще преодолеете трудностите и ще бъдете доволни от постигнато, приходи, перспективата е ОК.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този понеделник като Скорпиони и Стрелци няма за щадите физическите и психическите си сили, не сте в най-завидна позиция. Група Водолеи се връщат към стари проблеми от четвъртък, дано са преценили какви предпазни мерки да вземат, за да са сигурни в успеха на начинанията си. Ако имате нужда от съвет – родители и приятели ще помогнат, иначе не уцелвате точните средства.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав понеделник, макар че работата ви и особено инициативите зависят от подкрепата на влиятелни покровители. Рибите са подготвили нещата си добре, ще приключат деня с високи резултати и печалби. Колеги и шефове ще оценят професионализма ви, старателно сте обогатявали знанията и уменията си. Дайте си малко отдих, порадвайте се с близки на постигнатото, и те имат дял.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top