Дневен хороскоп за 19 януари

horoskope

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До края на седмицата се пазете от спорове в деловия си кръг, сътрудничество е къде по-ефективно. Доста Овни ще се проявят и като тънки психолози, съзират истинските мотиви на колеги и познати зад всяка критика. Помагайте да се изглаждат дребните недоразумения между околните, не се месете в интриги, не вие съдите и раздавате справедливост. Но пък се справяте с трудни задачи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Във вторник решавате делови и домашни въпроси, които ви спъват от дълго време. Телците са се косили за едно-друго, сега нещата се подреждат, старите разправии в кръга ви се забравят. А и печалби идват, така че ще се окуражите за начинания. И колкото по-добре тръгва работата, толкова по-мащабни ще бъдат идеите ви. Наистина, не изпускайте добрия момент, не се колебайте…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Труден вторник в службата, хич не го усложнявайте повече със спорове, „новаторства”. Ако се заредите с търпение и енергия за старание в работата, резултатите ще бъдат добри, макар и да закъсняват. Някои Близнаци мислят за смяна на екип, но моментът не е най-подходящ. Ако сте искали да уредите някакви лични неща, време е, включително за сериозно обвързване с любимия.

РАК (21.06 – 21.07)
И за вас вторник е по-напрегнат, уреждайте стриктно и най-малките детайли в партньорски отношения и при изпълнение на конкретни ангажименти. Някои Раци ще се намесват в спорове на колегите, за да предотвратят загуби в екипа, но да не разчитат на благодарности. Напротив, околните не ви разбират, хем са виновни, хем се сърдят. Търсете по-ефективен начин за реализация на идеите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник вие и Скорпиони сте много доволни от усилията си в работата. Козирози и Водолеи пък внушават на вас и Риби да се заемете с нова дейност и вероятно ще бъде по-мъчна от досегашната работа. Лъвовете имат опит, а и ще подготвят доста внимателно нещата, така че пак могат да разчитат на успехи и печалби, мнозина виждат, че приключва някакъв етап, бързат да се ориентират.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Хубав вторник, в деловата сфера се откриват условия, благотворни за новите ви планове. Девите ще реализират идеите си тихо и кротко, но с лекота и това ще ги увлече даже да разширят първоначалния замисъл. Имате късмет и за игри, и за развлечения, но вие сте обмислили всичко и едва ли ще се поддавате на хазартни настроения. Пестете усилно, вместо да ламтите за повече приходи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вторник изисква и вие да бъдете по-пестеливи и предпазливи, в работата възникват доста пречки. Везните са си тактични, ще се помъчат да убедят околните да разчистят някакви наслоили се пропуски и закъснения, няма да е лесно. Но сте прави и ако се наложи – можете да бъдете по-строги даже към близки. Дано избегнете скарване. А че ще постигнете делови успехи, е ясно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този вторник вие и Лъвове ще бъдете доволни от постигнатото в деловата сфера, макар че не си давате голям зор. Скорпионите разчитат на шанс и той е с тях, ако действат по-оперативно, въпреки че в работата ще възникват малки и големи проблеми. Вие обаче сте търпеливи, старателно и почти незабележимо ще напредвате. В доста случаи ще ви помагат половинката, семейните връзки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Забравяте за вчерашните грижи и проблеми, сега деловият шанс е с вас. Доста Стрелци разчитат и на влиятелна подкрепа за изпълнение на замислите си, шефът им е добър организатор и сякаш се е погрижил за всичко – материали, клиенти и пр., само да работят на пълни обороти. Печалбите са ОК, отделяйте по нещо настрана, включително за разширяване на дейността си и занапред.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник вие и Водолеи ще настоявате и близки Лъвове и Риби да не се отпускат пред трудности в работата, има куп въпроси за уреждане. Козирозите са реалисти и може да се включат в дейност по чужд проект или да намалят първоначалните си претенции за печалби и изява. Не натоварвате никого от околните с грижите си, ще подскажете и на тях да не ви заливат с песимизъм.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този вторник като Козирозите срещате куп пречки в дейността, внушавате и на Лъвове и Риби да влагат повече енергия в работата си. Доста Водолеи се справят със задачите си, грижовни са и към колеги, познати и близки, може да помогнат и за изясняване на неприятни отношения. Не прекалявайте с намеса, нужно е време за професионално обогатяване, иначе как ще реализирате идеи.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес вие и Лъвове сте готови да отстъпите пред някакви пречки, а Козирози и Водолеи ще настояват да не го правите. Рибите имат няколко дни да подредят важни домашни задачи, старанието им ще кара и близките да се стегнат, да бъдат по-внимателни. И в работата заразявате колеги със стриктност и стремеж за усъвършенстване, постигнато и приходи заслужено радват всички.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top