Дневен хороскоп за 2 декември

horoskop

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда има доста работа, внимавайте високото ви професионално самочувствие да не ви подведе. Някои Овни се нагърбват с много задачи, други са готови да поемат необмислени рискове. Редно е да си осигурявате повече време за отдих и възстановяване, ако поръчките на шефове и клиенти са извън рутинните, да усвоявате умения. Бавно разширявайте и свой бизнес.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За сряда и вие имате доста задачи и е редно първо да си направите програма за работа. Част от Телците се изкушават даже да разширяват дейността си, да усвояват нови неща, но май няма да им стигне време. А сега то е пари, срочни дела ви притискат, май ще се чувствате като пред изпит. Мнозина направо се преуморяват и по-добре да не се разпиляват, вечерта да отдъхнат подобаващо.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда като Рибите упорствате по задачите си, но малко по-бавно от обичайното. Близнаците ще приключат някои задачи чак след 6-7 дни. Трябва да прецените с точни партньори ли работите, вместо да се съмнявате в шанса. Сега доста хитреци биха искали да се прикачат към проектите ви, а и вие сте сред бъбривци, които говорят, а не правят. Може да се действа по-ефективно…

РАК (21.06 – 21.07)
Тази сряда поемате курс към по-добри печалби, старанията ви в работата са несъмнени. Раците се връщат към стари уговорки и идеи, след 6-7 дни няма да е време за тях. Само че преценете точно силите и финансите си, а и участието на други хора в начинанията, иначе има риск да почнете нещо, да се откажете, пак да го подхванете… Ако не сте доволни от някои партньори, търсете нови.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда заразявате и близки Скорпиони с делови амбиции, отдавна се готвите за професионален и финансов скок. Но с аплодисменти, не със скандали трябва да напредвате, така че се мобилизирайте за сериозни професионални проверки. Лъвовете получават мотивация и по линия на роднини, приятели, взискателни са към изявите им, макар че ги подкрепят плътно. Използвате шанса си добре.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сряда е напрегната, но вие можете да избегнете спорните въпроси, особено на шефове хич не е препоръчително да се противопоставяте. Девите дискретно да се информират за тенденциите в службата, имат условия да предложат своите идеи, да направят крачка в кариерата си. Не разчитайте на бърза подкрепа от колеги, трябва време, да се убедите взаимно в коректността, нужна за екипа.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В сряда вие и Водолеи трябва да се пазите от преумора – заемате се с много неща, изпипвате всичко до най-малки детайли. Дали е полезна чак такава пунктуалност? Везните да си преценят и да не бързат с начинания, засега е достатъчно, че заработват добре. Скоро ще им се открият нови шансове, тогава ще блеснат с идеи, лидерски способности, с професионални знания и умения.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сряда ви изнервя пред делови трудности, но не искате да изоставате в бизнес състезания с Лъвове. Заложете на интуицията. Не случайно Скорпионите имат доста приятели, които споделят разни служебни проблеми, в ред случаи могат да помогнат, думата им е мъдра, изцелителна. Не позволявайте да ви заразят с песимизъм, вие сте мобилизирани, бдителни и ще се справите ОК с делата си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда ви се ще по-лесно да напредвате в службата и да спечелите, нещата не помагат на бързаци. Едно, че Стрелците не бива да се замесват в далавери, макар че има изкусителни оферти за финансови удари. Второ, даже в рутинни дела непредпазливите може да си докарат щети, някои даже да загубят добро място. Не се плашете от пречки, често има в работата, действайте внимателно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сряда ви носи добри възможности за изява и кариера в работата. Завистници в екипа смятат, че шефът ви е надценил с новите си поръчения, но вие бързо ще докажете: грешат. Едни Козирози с лекота намират съмишленици за идеите си и скоро проектът ще тръгне с пълна пара. Втори стабилизират бизнес съюзи, убеждават партньори да се заемат с най-важните, макар непрестижни задачи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда е добре да разчитате на сигурни партньори и сътрудници, като Везни трябва да се пазите от претоварване. Водолеите лесно се палят от нови идеи за бизнес ала понякога не преценяват реалистично ситуацията, близки колеги ще ги „приземяват”. В творчество обаче дайте полет на фантазията, ще се изявите, ще спечелите. Вслушвайте се в съвети на опитни хора и се пазете от интриги.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега вие и Близнаци упорствате много в работата, късметът неминуемо ще ви даде знак: с вас е. Група Риби ще получат възможност за пътуване и даже преместване на бизнес и жилище, шефове им възлагат по-висока отговорност. Други привличат симпатии на влиятелни хора, в бъдеще ще разчитат на това покровителство за професионално утвърждаване. Печелите печалби и спорове.

Източник: novonar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top