Дневен хороскоп за 2 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тази сряда имате да уреждате куп делови и административни въпроси, действате тактично за защита на интересите си. Но майсторството и компетентността на Овните са вън от съмнение, резултатът от усилията им е добър. Ако не сте доволни от нечие поведение, първо използвайте добра дума и съвет, со кротце со благо постигате много за бързото решаване на проблем.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда делови или лични ангажименти може да ви отведат на път, сред нови хора. Като Близнаците трябва да обръщате повече внимание на постъпващата информация, а ако има финансови проблеми – да ги уреждате бързо и акуратно даже с по-близки хора. Телците не дават повод за усложняване на отношения, но ако имат грижи с техника и пр., ще е поради по-слаба подготовка на изяви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда търсите равностойни партньори, като Телци се ориентирайте по-внимателно в нова информация, при командировки и сред малко познати хора. Близнаците като Скорпионите са доста ентусиазирани за начинания и все пак да действат предпазливо и търпеливо, за някои идеи не е време. Приказливите да слушат повече събеседниците си, обидчивите да овладяват реакциите си.

РАК (21.06 – 21.07)
Сряда ви настройва за повече търпимост към пропуски на колеги и познати. Това не значи, че Раците ще търпят некачествена работа, но още повече ги дразнят интрижките в екипа, така се пилее ценна енергия, която може да бъде вложена в полезни начинания. Имате идеи, може шефове да ги подкрепят. Все пак е редно да привлечете съмишленици, помощ, ще възникват и нови пречки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда делата ви вървят леко, доволни сте от свършеното и спечеленото. Лъвовете са и по-общителни, околните се интересуват от възможности за обща дейност, търсят съвети и услуги. Ще изберете между най-перспективните предложения, само че внимавайте някой близък да не се засегне или да не се мъчи да ви наложи свое виждане. Дамите подкрепят ефективно своя избраник.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Днес вие и Риби хвърляте много енергия за екипни задачи, но не ви се ще да мъкнете мързеливци на гърба си. Дали не пресилвате малко? Група Деви да изпълняват стриктно задълженията си, оказаната помощ на колеги и познати ще бъде оценена и скоро ще им се върне като важен жест в по-трудни мигове. С парите сте внимателни, печалбите растат, но вие не пилеете за излишен лукс.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За сряда имате доста стари задачи за приключване, като Стрелци ще бъдете съсредоточени в работата, не е лесна. За някои Везни по-трудното е да убедят и колеги да се стегнат, правят пропуски и това се отразява на общия резултат. Ще упорствате, но тактично, как майката с обич и търпение контролира поведението на децата си… Знаете, че мърлява работа не носи трайни печалби.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие и Близнаци имате нужда от равностойни делови партньори, иска ви се да се заемете с мащабни идеи. Скорпионите да не дават воля на своите амбиции, може да попречи на съвместна дейност, да ги подлъже за прибързана активност. Първо балансирайте екипа, колегите да чувстват, че сте уверени в проекта. Знаете и можете много, но има и какво още да промените в стила си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Тази сряда не споделяте много лични и делови притеснения. Стрелците като Везните ще упорстват по спешни задачи, но едва ли ще ги свършат бързо. Част от знака пък поемат нови и нови ангажименти, печалбите са скромни, а трябва да вържат някак бюджета си. Хубаво е, че има колеги и познати, които търсят подкрепата ви за начинания, ще обсъдите плана и ще задействате този проект.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Промени в работата като че ли ограничават активността ви. То е само на пръв поглед, Козирозите имат добри идеи, но трябва доста търпеливо да убеждават шефовете в полезността им. Други от знака пък координират усилията на доста колеги и екипи, хората са ентусиазирани за печалби и има риск да се разпилее енергия, да се пропуснат чудесни шансове. Реалисти сте и успехът е сигурен.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда делата ви вървят добре, печалбите също не са малки. Доста Водолеи трябва да овладеят нетърпението си за по-мащабни проекти, а с тях и приходи. Само че някои са в кръг на колеги, приятели или роднини, които подклаждат амбициите им, пришпорват ги да започнат реализация на недообмислени идеи. Я си дайте и отдих, анализирайте фактите, свийте екипа – резултатът ще е ОК.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сега като Девите сте доста критични към колеги и делови партньори, виждате как другите ви стоварват някои свои задължения. Спокойно, Рибите могат да се справят с работата, а отзивчивостта им ще бъде оценена високо. Помъчете се да окуражите хората в кръга си, песимизмът им дърпа целия екип назад. Вие сте пълни с енергия и ви се отварят все по-добри шансове за изява и приходи.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top