Дневен хороскоп за 2 ноември

horoskop_zmiq

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В понеделник по примера на Раци и Лъвове можете да задействате някакви стари делови планове и уговорки, Скорпиони не са на ваша вълна. Овните да се съобразяват повече със съвети и прогнози на специалисти, иначе има риск да си докарат ядове или да дадат силен коз на своите конкуренти. Внимавайте днес да не се вкарате в положение да зависите от чужда благосклонност, няма да ви е драго.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Задържат се влияния от последните дни на октомври, трябва да обърнете повече внимание на домашни неща. Телците винаги са готови да помогнат на роднини и приятели, днес май е по-разумно да изчакат поне да ги помолят за услугата, а в някои неща е добре и да не се месите. Някои свиват малко кръга на партньори, ще могат по-внимателно да усвояват уроците им в обща работа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В понеделник вие и Деви ще се чувствате претоварени с делови ангажименти на близки и колеги. Е, няма как, Близнаците държат на тези хора и гледат да помагат с каквото могат, понякога съветите са достатъчни за разплитане на по-сложни въпроси. Усещате кой е искрен, кой – не съвсем и ще се дистанцирате от такива приятели, докосвате се до по-деликатни теми и е нужна коректност.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда като че ли по-лесно се оправяхте със старите делови планове и ангажименти. Сега Раците пак ще се хванат с такива задачи, ще подтикват и Овни, и Лъвове да действат в същата посока, а Скорпиони няма да ги слушат. Тяхна си работа, вие улавяте задаващите се промени в деловата сфера и ще се подготвяте. Старанието ви връща позиции, изпъквате за нови отговорности.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В понеделник по примера на Раци и Овни се връщате към стари проекти. Някои обмислят тази стъпка още от четвъртък, но Скорпиони не са на тази вълна. Сега Лъвовете да не се изтъкват и да не спорят с околните, а да подсказват и на Везни да избягват много големи компании. Предпазливи сте и скоро ще се разбере, че сте имали основание, противниците имат още козове.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този понеделник очертава за вас и Козирози нови възможности за изява и печалби, а вие като Близнаците се чувствате претоварени от молби за услуги на близки, познати. Девите да не се поддават на това настроение, а да помогнат за уточняване на задачите в екипа си, да организират по-ефективно дейността на колеги. Не прехвърляйте тази отговорност на друг, не може да ви замести.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В понеделник като Лъвовете ще се държите настрана от по-големи екипи и компании, не е момент да отстоявате вижданията си по редица въпроси. Част от Везните привличат влиятелни покровители с идеите си, не е нужно да демонстрират превъзходство пред колеги и познати. Ако ви предстои избор на място и вид дейност, дълго ще се колебаете, хубавите шансове сега са много.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В понеделник не сте наясно с куп делови въпроси, едва ли ще слушате Раци, Овни и Лъвове да подхванете старите си проекти. Наистина Скорпионите ще направят по-добре, ако се съобразяват с претенциите и поръчките на шефове, скоро ще усетят накъде да насочат силите си с по-голям ефект. Някои мечтаят и за среща с любовта, ала денят не обещава такава приятна изненада, да чакат.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В началото на седмицата се настройвате философски, ще карате и Риби по-често да анализират изявите си. Влиянията при Стрелците се засилват, да бъдат по-пестеливи, но без излишно безпокойство, защото добре връзват бюджета. Някои от знака научават неща, които отдавна ги интересуват, не винаги са приятни, но ако честно и почтено сте се трудили, истината ще радва.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В понеделник като Деви получавате нови възможности за делова изява и печалби, прокарвайте по-внимателно идеите си. При доста Козирози сега промените водят на път, сред други хора, трябва да анализират подробно ситуацията. Упоритостта ви е известна, но ако работите в голям екип, тактът и търпението обещават по-висок успех. Ще дойде ред и на самостоятелни дела.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Началото на седмицата ви изправя пред нови възможности за изява и печалби, преценявайте добре хора и условия. Вероятно повечето Водолеи ще направят точен избор, увличат ги интересни проекти, даже дейността да изисква учене, търсене на информация. В други екипи вечно има дрязги и това твърде ще ви притеснява, а погледнато в перспектива споровете за пари май ще се изострят.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В началото на седмицата Стрелците ви карат да анализирате по-сериозно постигнатото в работата, не е достатъчно само да печелите добре. Пред Рибите се откриват интересни перспективи за изява, някои може да получат и повече отговорности, да разширяват дейността на досегашния си екип из други места. Натрупали сте опит и знания, отваряте се за още, каквито и трудности да има.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top