Дневен хороскоп за 2 октомври

зодия

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък не е време за начинания и проекти, Овните като Близнаците не са много доволни от досегашни изяви и биха искали да побързат. Ако не сте подготвили нещата подобаващо, успехът няма как да бъде голям. А и в края на работната седмица е по-разумно да мислите за отдих и възстановяване, умората също си казва думата. Някои подценяват риска, но ситуацията изисква много внимание.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В края на деловата седмица Стрелци ви подсказват да не бързате с делови изяви, имате и домашни ангажименти. Някои Телци са си направили просто невъзможна програма, имат разни идеи, близките им молят за разни услуги. Ще свършите всичко, действайте спокойно, не бива да се претоварвате. Добре, че финансите ви са стабилни, имали сте такива страхове, но всичко е уредено.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Все още сте подвластни на влияния от края на септември. Днес Близнаците като Овните не са много доволни от постигнатото в работата, а и наистина имат сили за по-мащабни изяви. Само че няма да бързате, имате уговорки с колеги, приятели и други близки. Едни искат ваши услуги и ще ги подкрепите, с други ще обсъдите свои идеи и ще почерпите от техния опит и оптимизъм.

РАК (21.06 – 21.07)
В петък вие и Лъвове трябва да поддържате спокойно темпо в работата, доста неща ще се уреждат със съдействие на близки, познати. Вярно, не бързат да ви услужат, но вие сте упорити и гоните неотклонно целите си. Раците увеличават и стабилизират доходите си, някои дълго са се борили за определени поръчки. Необвързаните попадат в интересна компания, има кандидати за партньорство.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този петък като Раците действате по-търпеливо по задачите си, в работата напоследък се натрупват доста пречки. Често Лъвовете залагат на късмет и играят ва банк, но сега не е момент за подобни експерименти. Съветвайте се с близки, ще помогнат по-нататък, а времето използвайте за подготовка на нови проекти, обогатяване на умения. Бъдете пестеливи, мъчно връзвате бюджета.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Труден петък, а и вие се чувствате уморени, но няма да се откажете от начертания план за работа. Девите ще трябва да търсят съдействие на различни служби и познати, за да уредят някакви деликатни въпроси. Част от хората ще ви разколебават, ще дават неуместни съвети. Ще упорствате въпреки пречките, резултатът е положителен. Няма защо да потъвате в меланхолични настроения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък е време да мислите за отдих и срещи с приятели, ала работата се оказва повече от предвидената, възникват проблеми. Везните да заострят бдителността, може да подскажат и на колеги и партньори къде ще има пречки, другите пък ще подкрепят техни идеи за преодоляване на неприятна ситуация. По усет напипвате най-болезнените места, сплотявате и екипа си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Петък е, но вие упорствате в работата, постигнатото ви амбицира да правите още и още. Скорпионите ще увлекат след себе си и колеги, излъчват увереност и амбиция, подсказват на другите идеи, а и перспективата за утвърждаване и печалби. И да има критики, обръщайте внимание на същината, не на завистта на някои околни. Може да получите и допълнителни отговорности от шефа си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И в петък не бързате с нови проекти, ще го внушавате и на близки Телци. При Стрелците влиянията са от понеделник, макар че се натъкват на уж дребни пречки, не е момент да ускоряват темпото и по обичайни задачи. Пестете, дори да разполагате с повече средства. Скоро може да печелите и още, но е редно да имате нещо настрана. Отделете си време за отдих, по възможност – на открито.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък вие и Риби ще заложите на добро сътрудничество с близки. Някои Козирози обаче трябва да пътуват, да поддържат връзки с партньори и клиенти отдалече. Ако опознаете повече новите си колеги, може да намерите и приятел сред тях, но за момента водещото в общуването трябва да бъдат принципност и професионализъм. Държите ли на тях, не е нужно да угаждате и на капризи…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден петък, в деловата сфера са възможни спорове, но ако темата не ви засяга лично – не се месете. Водолеите са наясно с текущите си задачи, да се съсредоточат в тази работа, големите планове да отложат за по-благотворен момент. Имате нужда и от отдих, и да разнообразите обичайното си житие-битие. Купони и флиртове не се препоръчват, макар че ви се ходи с компания.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Петък ви изправя пред делови трудности, но Козирози ви подтикват да се опрете на съдействието на близки. При Рибите влиянията са от уикенда, ако за края на работната седмица са правили планове и уговорки с компания, може би ще отложат купона. Трябва ви повече време за отдих и разговори с домашните, окуражавате, обсъждате грижи. Предпазливостта обещава успех, спокойствие.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top