Дневен хороскоп за 2 септември

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда вещае хубави неща за вас, но все пак ще трябва да се контролирате по отношение на активността си в службата. Не бързайте да си казвате мнението, изслушвайте колегите си. Пазете се от провокации, завистниците също са доста активни днес. Бъдете предвидливи, за да парирате непочтени ходове. В семейството всичко е спокойно и така ще бъде, ако вие не проявите дребнавост и не раздразните с мърморене близките си. Наложително е да се погрижите за здравето си, особено ако имате болки в областта на бъбреците.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е изпълнен с много и различни занимания, но няма да почувствате голяма умора. Заредени сте с позитивна енергия и заразявате и околните с нея. Ще ви предложат и компетентна помощ. Приемете я, все пак ви предстоят много задачи. Няма да пострада авторитета ви. Вечерта зарадвайте близките си хора с някакъв малък, но мил жест – цветя, сладкиши, бутилка хубаво вино. От вас зависи да създадете приятна атмосфера в дома си. Някаква вест ще развали за малко настроението ви, но не й придавайте голямо значение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще бъдете подложени на изпитания днес. Има опасност да ви предложат някакви непочтени сделки, да ви поканят за съдружие, но нищо не приемайте на доверие. Изкушенията могат да ви съблазнят, но помислете повече, информирайте се подробно, посъветвайте се с компетентни хора. Някаква нова придобивка в дома не отговаря на очакванията ви, но вече сте я купили, няма смисъл да се ядосвате. Мерете кръвното си редовно.

Рак – 22.06 до 22.07
През днешния ден трябва да сте много внимателни по отношение на личното си поведение. Заредени сте с много енергия и бихте могли да не проявите достатъчно търпение спрямо хора, които ви дразнят или провокират. Има опасност да ви изкарат виновни за конфликта. Разчитайте само на своите сили в службата, не приемайте помощ, тя не е безкористна.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес не ви се работи особено активно, но това ще бъде груба грешка. Денят е подходящ за активна дейност, за делови срещи, за пътешествия. Преодолейте обхваналото ви мързеливо настроение и вечерта ще се чувствате удовлетворени. Само не приемайте на доверие казаното от колеги в службата, за да не се натъкнете на некоректност. И вие не споделяйте намеренията си. Действайте самостоятелно.

Дева – 24.08 до 23.09
Искате да осъществите някакви свои планове, но днес не е подходящ ден за тях. По-добре ще е да не се впускате в нови начинания, не защото ще са неуспешни като изпълнение, а поради опасност от измами. Накрая ще се окаже, че губите повече, отколкото печелите. Назряват междусъседски недоразумения. Трябва да проявите твърдост и да отстоявате своето, защото намеренията на някои хора не са достатъчно почтени.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес творческата ви енергия е много силна, така че творете. Не споделяйте плановете си все още, обмислете всичко в детайли. Пътуванията ще бъдат успешни и изпълнени с приятни емоции. Не се задържайте дълго на работното място или в дома си. Ще изпитате досада. Трябва да обърнете повече внимание на близките си хора. Те ще са доволни, ако ги зачетете тази вечер с някакви дребни подаръци.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят няма да е много лесен за вас, въпреки че сте изпълнени с енергия. Има опасност да се подадете на провокации и да влезете в конфликти с колеги по принципни въпроси. Не се налага да защитавате позициите си с думи, а с дела, така че работете спокойно и не обръщайте внимание на излишни думи.
Не се изкушавайте да пръскате пари за излишни неща, колкото и да ви е приятно това.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес е добре да сте в обкръжение на делови хора. Ще съберете интересна информация, ще се оформят идеи за нов бизнес. Не пропускайте да реализирате някои свои планове, денят е подходящ. Не обсъждайте намеренията си с непознати хора. Доверете се само на много близки съмишленици и хора от семейството.

Козирог – 22.12 до 20.01
Изпаднали сте в романтично състояние, но ще е по-добре да промените нагласата си. Денят е подходящ да свършите задачи, които отдавна сте поизоставили. Работата ще ви спори, но просто трябва да я започнете. Планирате пътуване, което ще се осуети по независещи от вас причини. Това ще се окаже за добро, така че не се ядосвайте.

Водолей – 21.01 до 19.02
Нямате настроение за работа, нито за културни развлечения. Не е лошо да преодолеете това си състояние, защото ще имате успех в деловите отношения и бизнеса. Много от плановете ви могат да се осъществят успешно днес. Пътуванията също ще са резултатни. Има опасност от дребни битови инциденти.

Риби – 20.02 – 20.03
В семейството се очертава напрежение, което е свързано с вашите делови планове. Погрижете се да се аргументирате добре пред близките си, за да получите подкрепата им. Нуждаете се и от финансови средства, но не вземайте заеми. На работното място всичко си върви по старому.

Източник: horoscope.bg

Подобни статии

Top