Дневен хороскоп за 20 април - DC news

Дневен хороскоп за 20 април

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда Козирози ви подтикват да поемате много ангажименти, но това изнервя и може да възникне конфликт с околните. Някои Овни разчитат на късмет в работата, втори са излишно самоуверени. Не бързайте толкова с начинания, рискувате да сгрешите, да се изложите. Има и трети, които мечтаят за издигане, а е по-разумно да следват поговорката „По-добре първи на село…”

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сряда ще накара вас и Стрелци да упорствате много в деловата сфера. При Телците влиянията се задържат до края на седмицата, да не надценяват сили и знания, а да търсят подкрепа. Ако сте имали спорове и съперничества с колеги, можете да ги загърбите, дори да не забравяте. Само че не ви се ще да протягате ръка за сътрудничество. Други искат да са все начело на новости, а не е нужно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда вие и Деви тръгвате по пътя на промени, може да сте обсъждали по-отдавна някакви идеи. Е, обстоятелствата ще ви изненадат, но развоят пак е с положителен знак за вас, проявете търпение, ще видите нови шансове за изява и печалби. Близнаците да не усложняват отношенията си с колеги, партньори, клиенти и даже близки, скоро ще намерят по-разумно решение за проблемите.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда трябва да бъдете по-внимателни към детайлите в работата си. Раците малко се увличат по добрия шанс, с който ги радва денят, и ще бързат да разширят полето на изявите си, да увеличат печалбата. Хубаво е, че попадате на добронамерени хора, които ви помагат или подсказват по-ефективни решения, но все пак ключът към успеха е в умелите ви ръце, постарайте се…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес Скорпиони ви подтикват да се върнете към стари дела, но вие не сте склонни. Лъвовете са поели доста ангажименти, познати, колеги и близки също се надяват на услуги. На моменти ще ви се струва, че жертвате много заради другите. Е, скоро тяхната благодарност ще ви зарадва, сега не съдете твърде строго. Някои си намират нова работа, която наистина им е по-сърце.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тази сряда вие и Близнаци се стремите към промени, но не трябва да бързате много. Девите обичат да изпипват нещата, сега постъпва и нова информация за отношенията в екипа, трябва да се съобразят и с нея. Идеите ви са добри, защитавате позициите си аргументирано, разчели сте и силите си. Колегите ви имат уважението, вероятно сега ще се уговорите с някои за ново партньорство.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега сте критични към околните, увличате и Риби с думите си. Везните да се пазят да не дадат повод за клюки и интриги, няма да е в интерес на тяхната работа. С дипломатичност и отстъпчивост ще предотвратите недоразумения, несполуки. Другите може би ви дразнят нарочно, но вие си гледайте съвестно работата и пак ще има за какво да ви завиждат, обръщате нещата в своя полза.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда сте готови да се върнете към стари делови идеи, но от Лъвове не очаквайте същото. Скорпионите нека си преценят още веднъж дали трябва да подхващат нещата така, както са ги обмисляли, някъде може да направят компромис, да внесат допълнителни елементи. Въпреки гордостта загърбете спорове и съперничества, околните са склонни да отстъпят, да ви подкрепят…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Днес вие и Телци упорствате по делови задачи, динамиката е твърде висока. Още вчера Стрелците крояха разни планове, но няма да споделят даже с по-близки. Някои са обещавали услуги и вече са забравили, а вие гоните срокове. Ще се справите, помагате и на околните, така се сплотява екип. Не чакайте похвали на мига, подсетете шефовете да предвидят средства за някакъв проект.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда вие и Овни май поемате повече задачи, отколкото можете да свършите. Влиянията се задържат и утре, Козирозите да не споделят детайли от плана, пък и да ги обмислят по-сериозно. Едни имат и куп спешни домашни дела, втори се надяват на късмета, сега в бизнеса им върви. Трети да уреждат стриктно финансови неща, иначе усилията им ще печелят, но не и уважение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
И вашата сряда е изпълнена със служебни и лични задължения, вероятно доста сте загрижени към домашните и други роднини. Водолеите имат и финансови притеснения, но все пак по-важното за момента е да се проявят като умели професионалисти, успехите и похвалите ще дойдат по-нататък. Свободните сърца да не бързат с компании, купони и пътуване, тепърва ги чакат флиртове.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда вие и Везни сте по-критични. Вярно, идеята за общо начинание е ваша, но не бива да се изтъквате толкова напред. Рибите да подскажат по-точно разпределение на задълженията, да подкрепят хората, които нямат техния опит и находчивост. Така помагате и на себе си, нали делите и похвали, и печалби. Някои са влюбени, други да отдъхнат повече и да се погрижат за тонуса си.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top