Дневен хороскоп за 20 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този петък избягвайте спорове, ще усложняват отношенията ви с близки, но Стрелци едва ли ще укротите. Овните имат проблеми и в работата, готови са да усвояват още знания и умения, но не дават повод за критика на партньори и клиенти. А и възникват хубави шансове за изява и печалби именно по линия на новата ви подготовка. Смелост и бързи реакции ще бъдат възнаградени високо.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Деловата седмица изтича и е добре да послушате Стрелци, които ви подсказват да отложите малко някои служебни задачи. Телците са готови да се втурнат подир очертаващите се шансове за изява и печалби, ала е по-добре да планират точно усилията си, да поискат съвет от по-опитни професионалисти, от близки. Важно е да избегнете критика, клюки, дали правилно подбирате начин за това.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
До края на седмицата се пазете от спорове с колеги и познати, едва ли ще ги убедите да подкрепят идеите ви. Същевременно Близнаците са наясно, че сега имат чудесни шансове за изява и печалби, вероятно ще упорстват сами и за усвояване на умения, и в работата. Може да отложите някакви уговорки с приятели и роднини, но после пък ще има с какво да се похвалите пред тях…

РАК (21.06 – 21.07)
В петък вие и Лъвове трябва да се заемете със задачи на път или свързани с обработка на повече информация. Сега Раците не се страхуват като Деви и Водолеи от претоварване, но все пак и ентусиазмът за работа да бъде с мярка, напоследък не ви беше леко. Организирайте добре деня си, защото ще има трудности, може да пропуснете ползи. И забравете старите ядове, отминали са.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този петък вие и Раци навярно ще ровите из повече информация или работата ви ще е свързана с пътуване, клиенти надалече. Лъвове и Риби под влияние на Деви задълбават много в детайли, това не винаги е положително и вечерта може да останат недоволни от свършеното. Други вече са на вълна купон, но има спешни дела, да не протакат. Мислете за по-сериозни житейски промени.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
На финала на работната седмица вие и Риби потъвате в детайли, а карате и Лъвове да се занимават с много подробности. Девите и Водолеите да се пазят от претоварване, макар че в екип с Раци се нагърбват и с куп извънредни неща. Вслушвайте се в съвети на специалисти, някои може да привлечете за трайно партньорство. Ако получите по-висок пост, следва да разчитате на точни хора.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Петък не е ден за спорове, може да направите опоненти от приятели и съмишленици. А Везните разчитат на съдействие за изпълнение на свои идеи и задачи, при това от влиятелни хора. Колкото по-сериозно работите по поставена цел, толкова повече помощници ще привлечете. Само че щадете силите си, погрижете се за тонуса си, днес рискът от преумора е доста голям…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Връщате се към проблеми от сряда, още не е време да ги изяснявате. До началото на следващата седмица не се месете даже в спорове на близките, те ви имат за галеници на съдбата и не се вслушват в съветите ви. Скорпионите да се съсредоточат в своята работа, да бъдат по-внимателни с финанси. Някои трябва да се пазят от старите опоненти, сдружават се. Мечтите ви са по-силни.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Задържат се влиянията от вчера и е хубаво да подсказвате и на Телци повече търпение в работата. Ако на вас Овни ви кажат така да решавате и някои въпроси с родата, няма да слушате. Стрелците до края на седмицата трябва да се пазят от разправии с близки. Ако имате нужда от помощ, планирайте точно задачите си, околните ще ви подкрепят, с времето може да се породят емоции.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Деловата седмица изтича, но вие сте ентусиазирани за някаква изява и ще упорствате. Козирозите не разчитат на бързи и лесни сполуки, сега се вглеждат във всеки детайл. Все пак не губете цялостната картина, а и бъдете пестеливи, някои от знака надхвърлят финансовите си възможности. Ако привличате сътрудници, в тези случаи много сили ще отиват в организацията на работата.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък вие и Деви следва да избягвате претоварване в работата, макар че Раци в кръга ви внушават да действате на по-широк фронт. Водолеите имат нужда от отдих, а и от по-продължително проучване на професионални въпроси, които ги интересуват. Обикновено имате много идеи за изява, точно сега не се подлъгвайте, нова дейност не е печеливша, а и продажбите не са на сметка.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Деловата седмица изтича, но вие се чувствате пълни с енергия. Рибите като Лъвовете под влияние на Деви потъват в работа, ала прекалено внимание към детайли не винаги е печелившо. При мнозина влиянията се засилват в понеделник – да подготвят проектите си, ако е нужно – да усвоят още умения. Някои разчитат на помощ от обичани хора, да връщат грижата в същата мярка.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top