Дневен хороскоп за 20 октомври

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този вторник Козирози ви внушават да бъдете по-отстъпчиви при преговори и решаване на всекидневни делови въпроси. Доста Овни имат и разни домашни задължения, много искат да зарадват близките си с по-сигурен и уютен живот. Не прибързвайте в дребните наглед неща, понякога правят лоши шеги. С бюджета си се оправяте благодарение на пестене, находчивост и комбинации.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Вторник очертава по-сериозни промени в деловата сфера, като Стрелците е добре да привличате съмишленици за идеите си. Група Телци гонят големи амбиции, но не разполагат с достатъчно средства, нека да обединят сили с хора, с които имат близки интереси. Някои имат закрила от нови шефове, показали са, че си умеят работата и държат на принципи, не само на печалби.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Във вторник сте настроени за сътрудничество, в деловата сфера ви съпътства късмет. Близнаците ще получат чудесни възможности за изява и печалби, вероятно ще запалят и други да упорстват за изпълнението на амбициозните проекти. Ведрото ви настроение помага да посредничите в сложни отношения и ситуации. Вечерта обаче си дайте отдих, денят е успешен, но по-уморителен.

РАК (21.06 – 21.07)
За вторник имате куп делови и домашни задачи, а сте склонни да ги отлагате. Раците си отделят повече време за отдих и в свободните часове следват желания на близки и познати, пренебрегват заниманията си заради чуждите капризи. Бъдете по-организирани и предпазливи, иначе ще пропилеете време, пари и възможности, пък няма и да починете. Някои се хвърлят във флиртове…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Във вторник избягвайте изясняване на деликатни делови въпроси, не ви трябва да си усложнявате отношенията в службата или вкъщи. Част от Лъвовете и не гледат твърде реалистично на ситуацията, може да си навлекат и финансови проблеми, и да объркат добре обмислените си планове, а и да изостанат след колеги, които са по-неопитни. Няма да ви е драго, засилете предпазливостта.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
От миналата седмица подреждате много добре нещата си, вероятно и близките ви се радват на финансовата стабилност. Девите, които работят в екип, нека да отдадат заслуженото на колеги и подчинени, които правят много за общия успех. Други се нагърбват със самостоятелни проекти, усилията им ще бъдат оценени, а и печалбите са красноречиви. Деца и внуци се учат от примера ви.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До неделя намалявате деловия си хъс, изпълнението на идеите ви доста зависи от благосклонността на влиятелни личности или преките ви шефове. Везните сега ще се чувстват ОК, ако действат в екип, мнението на колегите им е важно, могат да помогнат за изглаждане на спорове, конфликти. Само че в куп случаи са обградени от хитреци, бързо ще се дистанцират и ще ограничат активността.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник Стрелци ви подсказват да се уповавате повече на съдействие от близки. Някои Скорпиони не са доволни от постигнатото в дела, искат да се изявят убедително, да спечелят подобаващо. Няма да преодолеете съмненията и огорченията лесно, може да сте мишена на завист и интриги. Ще се справите, ще намерите решение на служебните проблеми, отстоявате твърдо принципи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този вторник разчитате на усилия от близки, ще внушавате и на Скорпиони да им се доверяват. Стрелците като Телците ще привлекат и много съмишленици за новите си проекти, дано са организирали работата добре, има риск на път или с техника да се натъкват на пречки, да плащат повече за различни услуги, ремонти. Не се надценявайте, обещана помощ се бави и ще ви дойде нагорно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
От понеделник сте подчертано отстъпчиви с колеги и партньори, подходът ви ще донесе възможност за още съвместни начинания. Козирозите подтикват и Овни да бъдат по-тактични, нужно им е повече време да изберат подходящите оферти и екипи. Някои мечтаят за професионално израстване, високи постове. За такива столове има много битки, а после интриги, преценете струва ли си…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден вторник, но не са само деловите пречки, които ви изнервят и уморяват. Група Водолеи имат няколко оферти за изява и печалби, трябва да преценят внимателно какво им подхожда, дотогава да не обсъждат въпроса и с близки. Втори лесно се палят за разни проекти, но реализацията изисква търпение, майсторство. Ще успеете, изненадайте с нещо хубаво домашните, заслужават.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник имате за разчистване стари пропуски, преценете веднага ли да действате, или да посъберете още информация по интересуващите ви въпроси. Повечето Риби ще предпочетат да изчакат и най-прецизно да подготвят всяка стъпка, наистина не бива да рискуват с импровизации, нито да налагат мнение на колеги, клиенти. Съсредоточете се, невниманието може да ви докара ядове.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top