Дневен хороскоп за 20 юли

Месечен хороскоп за ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За сряда имате интересни делови идеи, но дали ще намерите подходящи хора, с които да ги осъществите? Някои Овни все попадат на сметкаджии, които гледат първо личния интерес, после екипа. Не се отказвайте, търсете други, а ако ви канят да се включите в далаверка, отклонете офертата. Пари си трябват, а увеличения не се задават, но по-важно е с какви колеги и по какво действате.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда не се изтъквайте в службата и пред близки, макар че имате добри идеи за изява, някои честолюбиво гонят кариера. Денят е подходящ за предпазлив напредък, обогатяване на знанията, както и укрепване на връзките. Телците да внимават и във флирт, отношенията май се натъкнат на пречки въпреки силните чувства. Помагайте на другите и харчете умерено, но имате средства.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сряда ви кара да търсите обиколни пътища към деловите си цели. Близнаците са имали уговорки и с влиятелни покровители, но хората сега си имат други грижи, така че трябва да се говори със заместници, посредници и пр. Ще успеете, не се изкушавайте от задкулисни игри. Някои да бъдат и подчертано внимателни към близки, сплотено семейство помага за учение и оздравяване…

РАК (21.06 – 21.07)
За сряда вие и Козирози имате задачи на път, с нова информация или срещи с нови хора. Раците са интуитивни, но да засилят бдителността си, има опасност техни познати да играят игри и да ги ощетят. Други пък са вечно недоволни от постигнато в работата, май ще се чувстват изолирани в екип и между близки. Преценете точно амбициите и програмата, за да не си докарате такива ядове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда възникват пречки пред плановете ви, а сте готвели по-сериозни делови изяви и лични промени. Лъвовете да си кажат, че всяко зло е за добро и да не бързат с изпълнение на своите идеи. Няма да се откажете от тях, но за момента е по-разумно да се придържате към рутинни задължения, да отстъпите от претенции. Скоро ще се върнете към проекта, и то с по-подходящи партньори.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Сряда изисква голяма съсредоточеност в работата, напоследък в служебната ви сфера има интриги и вие трябва да защитите гърба си. Не е нужно да търсите и убеждавате в правотата си влиятелни покровители. Девите на дело доказват и професионализъм, и коректност, сега ще получат награда за усилията си. Ако някой ви е подкрепял в трудни моменти, върнете „дълга” си, правейки добро.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда забавяте делово темпо, ако не се чувствате във форма, вземете мерки овреме. Някои Везни няма и да чуят съвета, гонят кариера, пост. После да не се окаже, че сте бързали по служебната стълбица, а работата не ви радва и удовлетворява… Пазете се от клюкари, има във всеки екип, но с тях здрава дружба и партньорство едва ли ще създадете, нали хората следва да си паснат.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда вие и Водолеи може да формирате добри екипи, като тях сте прецизни в работа, с финанси и документи. В обичайното делово обкръжение на доста Скорпиони има интриги, спъват и малки начинания. Можете да вземете някои предпазни мерки, да защитите идеи и позиции, но гледайте да не си навлечете друг яд. Не отговаряйте на предизвикателства и разширявайте своите умения.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Лято – не лято, вие гледате да свършите важни делови задачи, ако си търсите работно място – някъде ще са благосклонни към кандидатурата ви. Стрелците атакуват с идеи трудните проблеми, някои може да ги определят като странни, но ще се окажат ефективни. Добрите резултати ви окуражават, в редица случаи лекуват рани от стар неуспех. Мислете и за по-нататъшната си изява и доходи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда вие и Раци имате задачи на път, с нови хора, а трябва да се ровите и из доста информация. Козирозите да действат предпазливо, за да не се ощетят. Но и не прекалявайте с подозрения, някои често се връщат към минали несполуки. По-добре мислете за реалните възможности днес, укрепвайте отношенията си с колеги, партньори, клиенти. Целта е постижима, стига да не сте претенциозни.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази сряда съвсем като Скорпиони трябва да уреждате най-внимателно финансови и административни въпроси. Сътрудничество с този знак ще е поучително и за двете страни. Водолеите са емоционални, реагират на всяка неправда, но в екипа има интриги, другите май им кроят номер. Бъдете по-предпазливи, благоразумни и не възлагайте отговорности на некомпетентни…

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда по интуиция улавяте какви проблеми мъчат околните и ще искате да помогнете. Само че Рибите да се пазят от песимизма на някои близки, грижите от него няма да си идат. Ако сте в отпуск, хубаво е да съчетаете отдих и учене, усвоените умения ще са ви от полза. Някои си намират и допълнителна работа, а имат и приятели, с които ще обсъдят нови планове за изява и повече печалби.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top