Дневен хороскоп за 20 януари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда позицията ви не изглежда силна, но с упорит труд ще привличате късмет и за следващите няколко дни. Част от Овните да овладеят нетърпението си, има куп детайли, които трябва да се изпипат с много голяма предпазливост, дребни грешки понякога провалят чудесни идеи. Втори трябва да бъдат по-последователни. Трети се пазят от интриги в екипа, ще има кой да им помогне.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
До петък е добре да обединявате усилия в работата с колеги и познати, макар че не търсите продължителни партньорства. Група Телци имат проблеми при изпълнение на задачите си, улавят някакви колегиални интриги. Ще намерите начин да избегнете некоректността, а идеите ви може да привлекат помощ или вие да се включите в чуждо начинание. Важното е, че преодолявате ядовете си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда хвърляте много енергия в работата си, а дисциплината и професионалните ви умения гарантират добри резултати. Само че Близнаците да не се поддават на славолюбие, обстоятелствата са динамични и трябва да обмислят планове за нови изяви и печалби. Не протакайте, ще имате шанс за изпълнение и на някои стари идеи, но с други хора или в по-мащабен вариант.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда трябва да подготвите идеи и стратегия за деловите си изяви, иначе е вероятно да се почувствате притеснени за финанси и ефективност на делови партньорства. Раците се натъкват на трудности, но хубавото е, че могат да разчитат на подкрепа от най-близки хора. Вечерта си дайте отдих, помислете как да отпразнувате дори най-малка победа. При някои – и радост от децата.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Хубава сряда, но ако не се претоварвате с делови ангажименти. Група Лъвове като че ли искат да наваксат някакви пропуснати шансове, няма как да стане. Не бързайте да се сърдите и на колеги, близки, партньори, че не следват вашето темпо, а го намалете, анализирайте ситуацията. Погрижете се и за тонуса си. След време желанията ви ще се изпълнят, ала е нужна подготовка.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда вие и Риби трябва да проявите повече търпение за уреждане на делата си. Едни Деви не са наясно с условията за изява и печалби в професионалната сфера, има въпроси, които заслужават вай-внимателно проучване. Не търсите съвети, но може да се озовете в задънена улица. Втори са изкушени от купони и авантюри, ще се забъркат в неприятност. Трети забравят важни задължения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Тази сряда сте на вълна за нови начинания и партньорства, някои от знака предпочитат да действат самостоятелно. Везните да не поемат такива рискове, а и да не коментират много плановете си. Другите са заинтересувани от идеите ви, биха работили за изпълнението им с хъс, а вие като че ли изпускате мига да формирате екип, да разпределите работа. Навреждате на лидерския си имидж.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда не споделяте нашироко делови идеи, усещате, че реализацията доста ще зависи от благосклонността на шефове, авторитетни познати. Така е, а и Скорпионите силно се влияят от похвалите им, ала началниците нямат много време да се занимават с техните проекти. Не се мъчете да печелите зад гърба на колеги и по-спокойно си вършете работата, късметът няма да ви избяга…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Сряда ви носи делови късмет, мнозина дълго са упорствали в работата, за да могат сега да се похвалят с успехи. Стрелците да не пилеят време, а да разширяват начинанията си, да привличат сътрудници, съдружници. Все повече хора харесват идеите ви и са готови да се доверят на организацията, която създавате в екип. Бъдете по-самовзискателни, правите дребни пропуски.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда като Рибите се съсредоточавате в задачите си, лека полека и с помощ на близки ще подредите добре нещата. Козирозите няма да коментират нито свършеното, нито бъдещите изяви, според тях работата най-добре говори за себе си и за изпълнителя. Дисциплината ви е похвална, а приносът ви натежава все повече в екипа, колеги и клиенти знаят, че не хвърляте приказки на вятъра.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За сряда сте си набелязали доста и амбициозни идеи, но май е по-уместно да действате с такт и търпение. Иначе Водолеите рискуват да раздразнят колеги и партньори. В редица случаи следва да овладеете желанието си за разплата със стари опоненти, пак са по-слаби от вас, не пилейте време да им напомняте как са постъпвали… Обединявайте сили с градивни личности, за да постигнете цел.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Тази сряда вие и Козирози трябва да бъдете по-предпазливи при изпълнение на делови ангажименти, за нови начинания като Деви ще почакате още. Рибите са големи мълчаливци и на служебни съвещания, а и сред приятели – другите говорят, а те искат да се ориентират точно в ситуацията. Ще успеете и ще се хванете с доходни идеи, а и съюзници ви ще бъдат хора, заслужаващи доверие.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top