Дневен хороскоп за 21 август

ОВЕН 21.03 – 20.04

Мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи за реализирането им в желаните посоки. Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на максимално обгрижване. Опитайте да си изградите обективна представа на заобикалящата ви реалност, като наблегнете на мотивацията си да отсеете приоритетите от рутинните си задължения, и заедно с всичко да акцентирате над ситуациите.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Днес следвайте собствените си убеждения,но и бъдете съобразителни! Макар да сте нагърбени с доста належащи задачи, не пренебрегвайте офертите да пътувате, с близки приятели и към нови запознанства! В настоящем моментите не са особено подходящи да предприемате каквито и да било или пък значителни промени, защото те няма да окажат търсения от вас значим ефект.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Днес можете и ще се справите с много предизвикателствата. Много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките им задължения. Ще приложите известна корекция в поведението си, като съберете сили дори за извинения. Определете какво очаквате от хората на прякото си обкръжение и какво е вашето дейно участие. Вечерта прекарайте с любим човек.

РАК 22.06 – 23.07

Днешния ден ще прекарате в размисли и преценки на ситуациите както в  работа,така и на лично ниво. Отдайте време на себе си и си отделете достатъчно време за отдих и пълноценни занимания. Позитивната нагласа може да ви донесе значителни пoлзи в делово, материално и лично отношение. Не поемайте каквито и да било рискове да инвестирате средства в начинание, за което нямате акцентни, сериозни познания.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес избягвайте да спорите, не е във ваша полза! Важно за този етап е да овладявате емоциите си, тъй като само така ще съумеете да организирате предстоящите си инициативи, без да се притеснявате дали ще съумеете да се справите с тях достойно. Вечерта е весела и със завладяваща чувственост. Отдайте се на релакс. Следвайте собствените си убеждения, без да се съобразявате със спонтанни проявления от познати и приятели.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Днес общуването зависи предимно от вас. Постарайте се разумно да влагате наличните си средства, за да ги използвате адекватно към текущите си необходимости в лично отношение! Не се доверявайте на солидни обещания, дадени ви от приятел или познат. Вместо това се постарайте сами да гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи. Отделете време за разговор с половинката ви,който избягвате от доста време.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В началото на седмицата, ако искате да съхраните постигнатото от вас, на всяка цена трябва да направите реорганизация на инициативите си от делови и личен характер! Предприемайте разумни действия през целия ден. Погледнете встрани от възможностите си и открийте обективните си пропуски. Контактите чувствително ще се подобрят, и то благодарение на добре предприетия от вас стил на убеждение.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес  имате градивен подход към намеренията си и те се движат към успех! Обмислете приоритетите в дома и на лично ниво! Налага се много внимателно да осъществявате започнатите ангажименти, заедно с дадените обещания. В случай, че искате да съхраните постигнатото от вас, но и да разширите кръгозора на близки и приятели, то трябва да заложите на нова, деликатна импровизация в поведението си! Много от вас ще търсят наслада и релакс в атмосферата на приятна компания.

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Започнете началото на седмицата  с необходимите промени в плановете си, за да осъществите започнатите от вас инициативи в личен план. Проявете търпение и постоянство, а това е правилния начин – дипломатично да достигнете до търсените от вас контакти. Ако нещата не се случват с очакваната от вас бързина, то може би е добре да си осигурите и външна подкрепа. Помислете за обещанията даденi към половинката, помогнете й в стремежите, поговорете и я подкрепете.

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Днес вашата вътрешна нагласа работи в цялостна позитивна насока. Опитайте да контролирате емоциите си. С лекота ще преодолявате преградите по пътя си. Ще постигнете и набелязаните цели до края на работното време. Организирайте приоритетните си инициативи, които да ви донесат търсените резултати в делово и материално отношение. Проявете търпение и постоянство, а това ще ви помогне да достигнете до търсените от вас резултати.
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Днес повечето от вас са особено инициативни, не спиращи пред нищо и убедени във водещото право за задаващ се успех! Организирайте се с приоритетни инициативи, които да ви донесат търсените седмични резултати в делово и материално отношение! Определени от зодията, ще получат важни известия, благодарение на които ще предприемете сериозна промяна на досегашните си планове от личен характер.

РИБИ 20. 02 – 20. 03

Днес сте доста находчиви, интуитивно успяващи да пренасочите стремежите си! Малко ще ви е трудно да подчините околните на собствените си амбиции, защото тази концепция може да се окаже пагубна за вас, но старанието надмогва всички притеснения. Вероятните разногласия с близките ще се дължат предимно на недоразумения. Вечерта отделете време и за половинката си.

Източник: blife.bg

Подобни статии

Top