Дневен хороскоп за 21 декември

horoscope-rak-circle

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък най-добре се допълвате с амбициозни Телци, но все пак не прибързвайте. Овните искат да уредят колкото е възможно по-сигурно изпълнението на плановете си, припряността може да доведе го пропуски и преумора. В редица случаи няма да сте доволни от околните, не помагат или създават допълнителни пречки. И вие се придържайте към по-умерено темпо.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този четвъртък в екип с упорити Овни ще можете да осъществите доста по-мащабни проекти. Група Телци виждат и възможност да си върнат тъпкано на свои съперници и опоненти. Излишно е да пилеете така сили и време, имате шанс за изява и печалби, не се занимавайте с хора, които не са на пътя ви. В някои случаи е по-добре да обедините сили с околните, ще постигнете повече.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Труден четвъртък. Доста Близнаци са готови да упорстват докрай в работата, но усилията им не са особено ефективни. Не се инатете, макар че не обичате да променяте предварителните си планове. Сега е редно да отделите повече време за обогатяване на професионалните си знания и умения, а разчетите за харчове да свиете така, че и при изненадващи трудности с доходи да се справите добре.

РАК (21.06 – 21.07)
Вие чувствате прилив на сили и искате да осъществите и някои стари идеи, но от Деви не очаквайте да ви следват. При Раците обаче все още е валидно предупреждението от миналата седмица да не се месят от спорове на околните. Ще усетите как ще се развие ситуацията и с бдителност ще си спестите ядове, може и другаде да потърсите шанс и партньори за интересна и доходна изява.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Ако Везни ви напомнят в четвъртък за неизпълнени задължения в работата или вкъщи, надали ще е приятно. Лъвовете ще подтикват и Риби да се заемат с по-доходни задачи, влиянията са още от няколко дни. Не се оплаквайте от трудности и не давайте повод за клюки, вредят на екипа ви. Ако се чувствате уморени, отдъхнете и дори се посъветвайте със специалист за тонизирането.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В четвъртък вие и Козирози обмисляте нова стратегия и ако близки Раци искат да се върнете към стари планове, надали ще ги послушате. Девите да внимават за усложнения с близки, околните имат по-други идеи за работа и домашни преустройства. Част от знака пък са влюбени и на това подчиняват и деловите ангажименти. Неочаквани срещи и вести, ползвайте информацията при изяви.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък имате куп делови и лични ангажименти, ще напомняте и на Лъвове да бъдат по-изпълнителни. Но дали ще ви слушат?.. .Везните ще се разбират повече с Водолеи, и те уреждат тихо-кротко нещата си благодарение подкрепа на близки. Вие разполагате с време до края на седмицата, помагайте и на домашните. Не правете служебни завери, няма да спечелите на чужд гръб.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Деловият четвъртък е твърде динамичен, затова действайте по-предпазливо и ще се опазите от загуби на средства и приятели. Днес Скорпионите имат добри шансове за изява, вероятно ще се представят убедително на изпити, в критични моменти или ако открият възможност за по-интересни инициативи. Вечерта си дайте отдих, възстановете сили и огледайте дали няма пропуски за наваксване.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В четвъртък може да не останете най-доволни от изявата си, но постъпленията няма да ви разочароват. Дали пък Стрелците не задълбават излишно в детайли, когато оценяват приноса и поведението на деловите си партньори и близките? По-добре анализирайте развоя на ситуацията, пропускате хубави възможности за начинания. Скоро пак ще се появят, не се пилейте в дреболии и из пътища…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този четвъртък като Девите кроите план за нова делова дейност, но не бързайте с реализацията, куп въпроси остават неизяснени. Доста Козирози са със завидно самочувствие, припрени и може да не разпределят правилно отговорностите в екипа. После не се сърдете на неопитните колеги, а на себе си. Други печелят добре, най-много ги радва признанието за професионализма.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък не споделяте нашироко делови и лични проблеми, като Везни ги уреждате търпеливо и със съдействие на близки, познати. Част от Водолеите се съгласяват да отстъпят назад или да получат по-малък дивидент, но създават добро партньорство с колеги, съседи. Няма да губите от начинанията, работата ви увлича и ви радва. Покрай нея някои забравят и любовните разочарования.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Четвъртък идва с добри делови изяви и печалби, но пак се вслушвате в съвета на Лъвове да търсите по-доходна работа. При Рибите влиянието се усеща и утре, имат условия за служебен напредък и ще ги използват подобаващо. Важно е и друго, постиженията ви не дразнят колеги и познати, хората знаят, че помагате със сърце във всяка по-трудна ситуация, искрено са признателни.

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top