Дневен хороскоп за 21 октомври

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда Скорпиони и Риби ви насочват към домашни задачи, но на вас не ви се ще, имате големи амбиции. Някои са и доста критични към околните, но кой не допуска грешки в работата си? Овните ще правят по-добре, ако действат заедно с колеги и познати по общи интереси, по-тактично ще подсказват кое може да стане и лесно, и хубаво. Сега спорове носят яд, дори вие да сте прави.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сряда е напрегната, но вие трябва да избягвате спорове с околните, а още по-добре, ако търсите пресечна точка на различните интереси. Така Телците се измъкват от доста напечени ситуации, по финансови въпроси даже са на плюс. Не слушайте съвети на хора, които не са запознати точно със ситуацията, знаете, че следва да пестите. Някои си завоюват и по-доходни делови шансове.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В сряда под влияние на Деви забавяте делово темпо, на Скорпиони внушавате да разчитат повече на роднини. При Близнаците влиянията се задържат и утре, нека да използват шансовете за плодотворно сътрудничество, които идват сега. Ако ви канят на път, също ще е от полза за вашите бизнес проекти. Уловите ли егоизъм и тънки сметки у околните, бързо се преориентирайте към друг екип.

РАК (21.06 – 21.07)
Тази сряда притесненията ви са в посока на финанси и делови партньорства. Интуицията на Раците не ги подвежда, трябва повече да внимават с колеги и познати, които искат да работят съвместно с тях, а всъщност да лежат на чужд гръб. Няма да позволите, но отклонете тактично офертите и засилете своята бдителност, за да не допуснете детински грешки. И някои от знака хитруват…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда доста се съобразявате с идеи и претенции на колеги и близки, ще накарате и Везни да следват тази линия. В редица случаи Лъвовете трябва да мобилизират екипа си за по-отговорни изяви, работата е трудна и хората искат да знаят какво ще получат за труда. Можете да напасвате различните интереси. Ако сега започвате сътрудничество, не искайте да сте най-печелившите в него.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Тази сряда зависите от благосклонността на влиятелни личности, ще внушавате и на Близнаци да не прибързват в работа. Девите да заложат на високи професионални принципи, сега им предлагат сътрудничество разни хитреци и използвачи. Някои познавате отдавна, не искате помирение и сте прави. За да работите спокойно, бъдете любезни, спорове уреждайте кротко.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сряда ви изпълва с настроение, по примера на Лъвове следвате желания на колеги и близки. Везните да не забравят мярката, околни често ги съветват и без да познават обстановката, без да преценяват точно риска. Бъдете особено внимателни с финансите и пилеенето на време, ваши приятели ви предлагат развлечения, които не ви интересуват, а в делата се очертава конкуренция.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В сряда подсказвате на Овни и Риби да се захванат с някои домашни задачи, но първите не слушат много за разлика от вторитге. Близнаци ви подсказват да се опирате повече на роднини. Скорпионите сега имат доста работа, ще останат доволни от направеното и доходите, може да им се открият нови шансове за изява, кариера. Предстоят запознанства, нека необвързаните да се поогледат…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
От днес започва натрупване на делови пречки, анализирайте внимателно дали вие не предизвиквате хора и обстоятелства. Стрелците ще се настроят ведро въпреки трудностите. Заловят ли се за конкретна работа, даже успехът им да не е сигурен, шансовете за победа и приходи ще растат, тяхната енергия отива за бърза и ефективна изява. Ако има някакви тайни обаче, излизат на бял свят.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Трудна сряда, бъдете по-съсредоточени в работата си, възникват доста пречки пред плановете ви. Козирозите не отстъпват пред бариерите, а понякога пауза е нужна, дано погледнат и от друг ъгъл на ситуацията. Инатът май ще усложни нещата, вероятно и околните се мъчат да ви предупредят. Творци и новатори обаче рядко ще се повлияват от чужди мнения, успехът им се гради на куража.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От миналата седмица сте готови да работите по стари проекти, вероятно ви се ще дейността да е по-самостоятелна. Водолеите нямат нужда от контрол и съвети, а от повече време за четене, ровене из интернет, усвояване на умения. Ще използвате всяка свободна минута, дори близки да ви укоряват. Все пак не се надценявайте, в бъдеще ще ви трябват сътрудници, връзки се създават сега.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда Скорпиони съветват вас и Овни да не омаловажавате домашни задължения, вие слушате за разлика от Овните. Утре Рибите вече няма да могат да разчитат на услуги от близки, така че да подготвят по-сериозно работи, с които се заемат. В някои случаи споделяте плана, но околните не ви подкрепят, сами ще водите битки до победа. Реализмът също е гаранция за нея.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top