Дневен хороскоп за 22 декември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този вторник вие и Везни се натъквате на куп трудности в делови начинания. Методични Деви може да ви бъдат от голяма полза. Овните знаят и могат много, понякога им се струва – и всичко, но все пак не е зле да се допитват до по-патили колеги, познати. Задълбаете ли в подробности, току виж изпуснете важни цели, а е нужно да се преборите с пречките без да пилеете сили и време.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Ако вчера упорството ви беше плодотворно, днес не настоявайте толкова на своите идеи, може да предизвикате спорове. За творческите професии те носят успехи, обаче за мнозина други объркват работата и пречат на изяви, печалби. Телците да бъдат бдителни при уреждане на финансови въпроси, а и за лични неща. Дамите са склонни да хитруват, добро партньорство така не се създава.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Във вторник изявата ви зависи от благосклонност на шефове и колеги, колкото и да сте сговорчиви – не си затваряйте очите пред егоизма и интригантството на другите. Близнаците харесват идеите за колективна дейност, сигурни са в печалбата, ала ако в екипа им всеки тегли чергата към себе си… Бдителни и оперативни сте, ловите шансове, но не се мъчете да хитрувате на чужд гръб.

РАК (21.06 – 21.07)
Във вторник се стремите към делови промени, ще амбицирате и Везни да не стоят със скръстени ръце. Раците отдавна обмислят някакви планове, в деловата сфера част от знака са наясно, че не могат да постигнат компромис с партньори и шефове и трябва да готвят свои самостоятелни начинания. Други улавят и малки шансове в службата, кариерата им напредва, печалбите растат.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес вие и Стрелци имате много задачи и е най-добре да се хванете точно с тях, макар че и молби за услуги не липсват. Група Лъвове май не са подходили най-сериозно към работата, сега трябва да наваксват, иначе ще изпуснат добри печалби, шансове за кариера. Можете да се впишете в сроковете, ще помогнете и на близки, чувствате се чудесно, когато вкъщи царят радост и благополучие.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Във вторник подреждате най-стриктно делата си, ще ориентирате и Овни да се заемат със задачите, от които зависи успехът им. Някои в обкръжението ви може да се засегнат от вашата строгост, но без дисциплина печалбите едва ли са възможни и вие ще го кажете ясно. Девите да не споделят и домашни грижи, скоро всичко ще се подреди чудесно, а трудностите се забравят твърде бързо…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този вторник Раци ви подтикват да промените нещо в работата. И Везните като Овните сега не се плашат от сериозни трудности при изпълнение на нови проекти. Гъвкави сте и ще се приспособите даже към екип, от който не бихте избрали приятели. Не бъдете толкова строги, характери се напасват, важно е делата да вървят. Някои уреждат брак и дом, направо забравят деловите ядове.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Вторник е уморителен, но не бива да намалявате деловото темпо, свършената работа ще ви открие възможности за намиране на по-добро място, повишение в службата. Скорпионите, които са се смятали недооценени в професията, сега ще получат признание за усилията си, окуражаване за нови проекти. И все пак не се изтъквайте много напред в екипа, шансът е в обединяването с околните.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Във вторник като Лъвовете имате доста работа и трябва да я свършите пунктуално, вместо да изяснявате с околните дали те да не поемат някоя задача. Стрелците ще получат нужната им помощ, колеги, познати и близки ги разбират грижите им и ще направят каквото могат да ги окуражат и улеснят. Занапред доходите ви се стабилизират, май ще се заемете с благотворителност.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Вторник още не ви дава яснота по важните делови въпроси, току виж да ви изнерви с неразбории. Козирозите да не правят драми от пропуски на колеги и партньори, нещата са поправими. Някои показват излишна чувствителност, изолират се от кръга си, сърдят се. Я по-спокойно, има какво да научите от околните, после работата потръгна и настроението ви се вдига, доходите също.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубав вторник, макар че на моменти се чувствате неразбрани, недооценени. Водолеите да подбират внимателно обкръжението, имат познати и близки, които заразяват с песимизъм. И на вас не ви е леко, насъбрала се е работа, задачите са трудни, всички бързат предпразнично. Важно е да сте усмихнати, да търсите творческо решение на проблемите. Приятелите ще ви помогнат.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Във вторник имате доста задачи, но дали сте подобаващо съсредоточени в тях? Ако Рибите имат проблеми вкъщи с уреди или друг ремонт, оправдано е да насочат цялото си внимание в този въпрос и бързо да го приключат. Ако обаче пилеете време за развлечения и общуване с приятели и познати, после трудно ще спазите срокове и уговорки, а те са важни. Не се отмятайте от обещанията.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top