Дневен хороскоп за 22 март

Седмичен хороскоп от 1 февруари до 7 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник Скорпиони ви съветват да не бързате с уреждане на някои дела, но вие привличате подкрепа от колеги и познати и се оправяте. Сега Овните имат чудесни възможности за сключване на споразумения и установяване на ползотворни връзки, да ги използват дори успехите в началото да са по-малки. Ще се трупат, а вие ще ги множите със старателно обогатяване на уменията си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този вторник забавяте деловото темпо, знаете, че зад късмета ви винаги се крие упорит труд. Телците ще се държат и настрана от колеги и познати, които са склонни да хитруват в работата само и само да получат по-големи печалби. Наистина не бива да се заплитате в далаверите им, няма защо да пропилявате професионалния си авторитет, а и имате свои творчески идеи за реализация…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Вторник ви зарежда с делови идеи, вероятно повечето няма да ги споделяте даже с по-близкото си обкръжение. Близнаците имат хубави планове за изява и печалби, ще се стремят да действат максимално самостоятелно. Уверени сте в силите и способностите си, но не променяйте доброжелателното си отношение към околните, колко ще струва успехът, ако сте надменни и губите приятели?

РАК (21.06 – 21.07)
Във вторник задачите ви са доста, а като Деви не искате да споделяте проблеми, да молите за помощ. Защо? Някои Раци смятат, че ще се справят и сами, май зад това се крие нежелание да делят спечеленото с колеги и близки. Вие си знаете, но тази линия не е препоръчителна, както и влизане в ортаклък с безпринципни хитреци. Бъдете точни при уреждане на финансовите въпроси.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вторник се очертават доста дела за приключване, а вие виждате и куп недостатъци в дейността на своя екип. Лъвовете са наясно какво трябва да се направи, за да се сплотят хората и усилията им да бъдат по-плодотворни, ще предлагат смело и ще предприемат преустройства. Ако има проблем с техника, пак вие сте водещата фигура. Успехите ви радват, но се грижете и за тонуса си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник не искате да говорите за делови и лични проблеми, подтиквате и Раци са преглъщат своите. Девите ще сторят по-добре да потърсят партньори за начинания, да заложат на ефективни и интересни за работа идеи, печалбите няма да се бавят. Ако предстои да пазарувате, не се увличайте по моди, бързо отминават, а предметите за дълготрайна употреба следва да са функционални.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Вторник не е много лек, но вие ще помогнете и на останалите в деловия си екип да разчистят пречки и проблеми в работата. Група Везни да се пазят от спорове, има риск на мушката им да попаднат хора, които обикновено ги разбират и допълват чудесно. Не бива да разваляте отношения, а ако им видите грешки, помогнете с такт да наваксат. Някои получават оферта за друго място.

 

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник уреждате някои въпроси с помощта на близки, става бавно и не очаквайте Овни да ви следват. Скорпионите също могат да бъдат нетърпеливи, но сега това не се препоръчва, да не се изкушават и от големи пари. Приходите им ще нарастват постепенно, а припрени партньори, които се уповават на правилото, че риск печели, не са ви компания, вашата стратегия е по-сигурна…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Вторник не е спокоен за вас, вероятно трябва да пренасочите енергията си в други делови проекти. Стрелците да избират внимателно, важно е да направят промени, но и да съхранят позицията си, да я укрепят. Не се задоволявайте с половинчати стъпки и нови идеи, колкото за очи, такова отношение може да ви докара неразбирателства със заобикалящите, давате храна за интриги и атаки.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник ви се ще да действате в по-големи екипи с колеги и познати, но това си има и отрицателните страни. Група Козирози са приказливи и губят доста време в обяснения с околните. Колкото и да ги омайвате, лозето иска мотика, а не молитва, казва пословицата. Да не говорим, че неволно може да се заплетете в някоя интрига, хич не ви трябва. Слушайте учители, наставници.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Вторник ви зарежда с енергия за действие, а трябва да се каже и че ще има поле къде да я приложите, приключва периодът на изчакване за инициативи. Доста Водолеи могат да разчитат на помощ от влиятелни хора, но и те са се постарали да се подготвят подобаващо и ще отбележат значителен напредък в кариерата. Ако сте имали тревоги за здравето на домашните, бързо отшумяват.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този вторник ви настройва за контакти с близки и познати, а и в деловата сфера има поводи за общуване с партньори, клиенти. Рибите да внимават, напоследък май са позадрямали на стари лаври, в дейността на екипа има пропуски и те трябва да помогнат за бързото им отстраняване. Някои клонят към тайни уговорки, а нищо не остава скрито-покрито. Помислете за учене.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top