Дневен хороскоп за 23 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Сега сте доволни от хода на делата си, но като Козирози и Деви следва да бъдете по-внимателни с клиенти, партньори, а и близки. В петък Овните вече няма да са толкова отстъпчиви, но пък по-нататък пак ще им се налага. Някои са доста горди с постиженията си, но и с по-нискостоящи да общуват като с равни, щом им помагат. Други да бъдат по-строги към роднини, май се глезят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В сряда като Близнаците трябва да бъдете много внимателни при запознанства и в работата с информация, за да не се ощетите. Повечето Телци търсят добри партньори за бизнес, ще имат различни оферти, да преценяват подробно и плюсове, и минуси на идеи, на хора, на срокове. Някои да си спомнят старата мъдрост, че мълчанието е злато, неволно засягат околни, а чакат помощ от тях.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда вие и Телци следва да бъдете предпазливи с нови хора и информация, а и на път. Близнаците като Водолеи да не допускат дребнавост, макар че влиянията се задържат до петък. Някои се увличат по интересни идеи, обаче ако вече са уговорили дейности и срокове, промени не са уместни. Други демонстрират самочувствие, пропускат съветите покрай ушите си, ще сгрешат.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда задачите ви са много, но обещават и добри постъпления, така че от вас зависи как ще организирате изпълнението. Част от Раците разчитат на колеги и познати, да преценят точно кой какво може, за да няма виновни за пропуснати срокове и ползи. Вие си знаете работата, но лидерство в екип е нещо сериозно. Вечерта ще сте уморени и доволни, дойте си по-дълга почивка, анализирайте…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сряда ви изправя пред доста делови трудности, но те няма да спрат напредъка ви в служебната сфера. Лъвовете имат чудесен ловен инстинкт, усещат накъде да насочат сили дори ако първоначалните им идеи са били съвсем други. Като се хванете с нещо обаче, вниманието ви е в работата, всичко е на секундата и чудесно свършено. Някои помагат и на колеги да преборят интригите в екипа.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда вие, Козирози и Овни трябва да бъдете по-тактични с околните, позицията ви е силна, но и обществената подкрепа ще ви е от полза. Девите да проявяват търпение в работата, а да внушават и на Стрелци да не прибързват. Вие няма да рискувате, предвиждате, че нещата ще тръгнат в правилна посока, без да налагате мнение. Нужно ви е време за пълноценен отдих и тонизиране.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Днес вие и Водолеи ще се държите на по-заден план в деловата сфера, искате да си върнете някаква позиция или подновявате стари планове за действие. Везните са прави, някои напоследък са го ударили на купони, но времето няма да чака, конкурентите също. Стъпка по стъпка ще стартирате начинания, ако привлечете сътрудници – всичко ще върви по-леко. Не отстъпвайте от идеите.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сряда е успешна, но не е лека. Скорпионите да бъдат по-взискателни към работата на колеги и близки, някои в екипа са се размечтали за бързи успехи. Вие сте много стриктни към своите задължения, ако ви остане време – ще помагате и на другите да подобряват уменията си. Но нито за миг няма да допуснете мързеливци да ви прехвърлят задачи, да ви отвличат от ваши цели.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В сряда не сте много доволни от резултата в работата си, но като Деви трябва да потърпите, ситуацията не е подходяща за инициативи. Едни Стрелци са занемарили овладяването на професионални новости, втори са поставили под съмнение имиджа си пред колеги, клиенти, познати, трети не са преценили риск в някакви начинания. Имате сили да преодолеете проблема, не отлагайте.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Тази сряда се заредете с търпение, още не е време за новите ви планове. Сега подтиквайте Овни и Деви с такт да привличат съмишленици и съюзници за своите. Доста Козирози са склонни да пренебрегнат съвета, сигурни са в професионалните си умения и позиции, това множи противниците на проекта им. За свободните сърца изненади в любовта, понякога наистина е необяснима.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В сряда сте много придирчиви в работата, но като Близнаци не бива да стигате до дребнавост. Водолеите като Везните да се държат на по-задна линия в екипа, за да осъществят амбициозните си идеи. Важно е и да се вслушвате в съветите на специалисти, да се съобразявате с настроенията на шефовете си. Мнозина са критични към вас сега, а влагате знания и умения, защитени сте.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Сряда не е твърде лека за мнозина от знака, да мислят как да привлекат помощ, партньорството в работата би им позволило да осъществят доста амбициозни планове. Група Риби ще променят първоначалните си замисли поради нежелани делови промени, с упоритост и ученолюбие ще постигнат много. Втори получават признание за отдавнашни усилия, печалбата разкрасява дома.

Автор: Антония Мечкова
Хороскоп: novinar.bg

Подобни статии

Top