Дневен хороскоп за 23 септември

Седмичен чки зодиихороскоп за вси

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие и Телци сте много прецизни в работата си, но в спорове с околните хич не се задълбочавайте. Поставили сте си значими цели, гледайте тях, а не временните предимства, които можете да си завоювате сега. Доста Овни ще подбират сериозни сътрудници за начинанията, с такт трябва да ги привличат за подходящата работа, а и да се вслушват в техни идеи и съвети, уместни са.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Тази сряда вие и Овни доста оглеждате всеки детайл, сега за работата би било по-полезно партньорство с колегите. Телците да не прибързват с инициативи, а да привлекат хора, които могат да им помогнат с енергично съдействие, идеи. И сега виждате недостатъци в начинанията, не ги прикривайте, а обсъждайте с околните промени. И лидерската ви роля укрепва, и подобренията стават факт.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес по примера на Лъвове сте доста взискателни към околните. Група Близнаци като Козирозите ще пътуват или ще търсят по-актуална информация за работата. Проблемът обаче е в заздравяване на партньорствата. В едни случаи трябва да бъдете стриктни по финансови въпроси, във втори – да се съобразявате със съюзници с по-малки дялове, трети да изчакат новите оферти.

РАК (21.06 – 21.07)
В сряда имате доста делови ангажименти, молби на колеги и познати за услуги ви идват в повече. Е, Раците ще направят каквото могат, но наистина днес вниманието им е в стабилизиране на домашния бюджет, а и имат нужда от отдих, укрепване. Ако имате покани за купони, не споделяйте надълго и нашироко грижите си в компания, да не тръгнат клюки. И помислете за диета.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Тази сряда сте готови да спорите и критикувате, заразявате и Близнаци с това настроение. Козирозите поемат много задачи, ще ви юркат и вас да се стараете в работата. Лъвовете не се поддават на такива предизвикателства, а и самочувствието им е твърде високо. Внимавайте, може да ви подведе при по-спешни задачи, май ще хвърлите много енергия без особен резултат и печалби.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В сряда вие и Везни трябва да се пазите от спорове с хора, които обикновено споделят мнението и идеите ви. При Девите влиянията са от вчера, за някои от начинанията им има добри условия, но се иска по-голяма оперативност, ситуацията се развива. Някои от знака се объркват, чудят се как да действат, не щат да поемат излишен риск. Май ще изчакате подкрепа от по-влиятелни хора.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега като Девите избягвате спорове и особено с роднини. Група Везни са очаквали съдействие от колеги и познати, но хората не могат да изпълнят обещаното. Имат проблеми, не им се сърдете, а се стегнете, в работата трябва да бъдете по-мобилизирани и динамични. Част от знака имат лични грижи, да вземат нещата в свои ръце, вместо да се оставят на капризите на най-близките.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Успешна сряда, но докато на другите им се струва, че в работата страшно ви върви, вие си знаете колко труд и анализи ви струва постигнатото. Някои Скорпиони отдавна се мъчат с някакви делови проблеми, сега решението се изяснява и те бързо ще наваксат времето, пропуснато заради спънки и ядове. Спокойно, нищо не сте изгубили, а и изявата ви няма нищо общо с хазарта…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До неделя е добре да бъдете по-отстъпчиви към околните и особено ако в деловата сфера се задават по-сериозни промени. Стрелците само ще спечелят от такта си, макар че трябва да се признае – някои въпроси ги тревожат от доста време, правили са куп отстъпки. Сега ситуацията ви поднася условия, ще можете да реализирате амбициозни проекти, очертават се приходи, лидерство.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда вие и Близнаци се хващате със задачи, които са на път или предполагат ровене из информация, срещи с хора. Козирозите се товарят с доста отговорности, искат и Лъвове да поемат нови. Е, не прекалявайте. Има и второ – в едни случаи само имитирате творчество, в други не сте обмислили и подготвили изявите. Това носи риск, не само отегчение, умора и малък ефект..

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До петък неяснотите в деловата сфера се множат, но не се притеснявайте, имате шансове за изява и печалби. Част от Водолеите имат повече домашни грижи, но се справят добре, вероятно и с неотклонната подкрепа на половинката си, други близки. Втори се мъчат да угодят на нови шефове, в работата има куп предизвикателства, хубаво е, че искат да се справят, усвоявайки нови неща…

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес и утре задачите ви са по-сложни, направете си план за действие. Рибите отдавна упорстват по някакви идеи, сега ситуацията се обръща в тяхна полза, резултатът от усилията им е и по-висок от очакваното. Шефовете гледат с нарастващо доверие на начинанията ви, може да ви възложат и по-големи отговорности в екипа, а лесно ще ги убедите и за по-сериозно спонсорство…

Подобни статии

Top