Дневен хороскоп за 24 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В четвъртък като Скорпиони не сте много доволни от задачи в екип, но все пак не бива да усложнявате отношенията си с колеги и близки. Група Овни даже може да издигнат авторитета си, като помагат на другите, макар че на тях самите никак не им е леко. Жестът обаче ще се помни, а за финансите си сега няма защо да се безпокоите. Стабилни са или скоро ще подобрите доходите си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Чак до вторник трябва да се съобразявате с мненията, пък и с капризи на близки и познати. Някои Телци се чувстват доста неуютно в такава позиция и в деловата, и в обществената сфера, пък и у дома. По-добре сега да действате по съвместни проекти, екипът няма да е идеален, но доходите ви са сигурни, макар по-ниски от желаното. Скоро ще има по-подходящи оферти, а и места…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В четвъртък Лъвове ви подтикват да обмисляте по-внимателно всяка ситуация в службата, май остават неизяснени неща. Ако пък вие се мъчите да правите дискретни съглашения и разни ходове, не се надявайте дълго да останат в тайна. Близнаците да заложат на искреност, професионализъм, упоритост, така и по най-трудни задачи ще постигат успех, колкото и да не разчитат на шанса.

РАК (21.06 – 21.07)
За четвъртък имате доста работа, но дали защото е по-рутинна или оставате недооценени, сега ви обзема минорно настроение. Раците да не бързат с начинания, някои са готови да се хвърлят в делови авантюри, от които няма да произлязат кой знае какви положителни промени. Изпипвайте детайлите, професионалистът си личи по тях, а вие искате да ви имат за добър майстор…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този четвъртък вие и Близнаци следва да бъдете много внимателни към делата си, има риск поради неизяснени въпроси да се ощетите или да се обвържете с неподходящи хора. Част от Лъвовете гонят кариера и трябва да организират по ефективен начин усилията на колеги, да потърсят подкрепа от по-влиятелни личности. Други уреждат семейни и домашни въпроси и се чувстват щастливи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Все още сте подвластни на влияния от миналата седмица. Бързате за делови промени, но не подценявайте по-задълбоченото изясняване на проблемите, в екипа всичко трябва да е точно. Група Деви се надяват на повишение, напълно го заслужават с организираност, оперативност, професионализъм. Вечерта се вижте с приятели, но не прекалявайте с почерпки и приказки, ще се изложите…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този четвъртък не сте склонни да споделяте идеи и планове с колеги, познати и близки. Везните да внимават да не ги вземат за високомерни или потайни, има проекти, в които могат да участват и даже да създадат нови приятелства. Някои очакват важни вести и информацията ще ги окуражи за амбициозна изява, пък и печалби. Голямата е растящият ви авторитет в деловата сфера.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В четвъртък по примера на Овни ще се мъчите да откроите приноса си в екипа, но така ще усложните отношенията си и с хора, които обикновено ви подкрепят. Затова Скорпионите трябваше да бъдат особено внимателни напоследък, и днес са нужни голям такт, отстъпчивост. Има обективни пречки, които спъват дейността ви, а вие бързате и на моменти рискувате да сгрешите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Валидно е предупреждението от миналия четвъртък, трябва да бъдете по-упорити в работата си, задачите ви са много. Но и стриктност трябва да показвате, в деловата сфера са вероятни усложнения, финансови проблеми се натрупват. Стрелците да забравят за отдиха, докато не приключат нещата в службата, после ще наваксат с по-дълга пауза и ще чакат приятните изненади.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Труден четвъртък, макар че първоначално се очертават много добри условия за работа и печалби. Доста Козирози работят в екип и конкуренцията за постове и заплати е силна, вероятни са разочарования даже от хора, които те са имали за приятели. В други случаи атмосферата се изнервя от непрекъснати спорове и забележки. Дръжте се настрана, доколкото може, и си гледайте личните дела.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В четвъртък не споделяте вълненията си даже с по-близки хора, в работата има проблеми, в любовта може да се разочаровате. И въпреки това Водолеите няма да се пуснат по течението и ще бъдат по-предпазливи с финансовите решения. Чак вечерта ще отчетете, че трудностите са преодолени, а с работата си сте спечелили симпатии и приятели. Чепат характер сте, но ви вярват и ви обичат.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този четвъртък забавяте темпото на работа, в екипа има спорове, надхитряне и фактът не ви харесва. Рибите са тактични и ще се държат настрана от разни групи и оферти за далавери, наясно са как може да приключи подобен бизнес. Даже поканите за общи начинания да са добронамерени, на вас ви трябва свобода за творчество, имате да подготвяте изяви, искате печалби, признание.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top