Дневен хороскоп за 25 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В сряда вие, Близнаци и Козирози се настройвате за размишления, от вас може да зависи работата в екипа. Група Овни не са доволни от хода на делата си, да търсят по-добър шанс за изява и печалби. Ще има такъв, но някои се увличат в спорове с околни, други разчитат изцяло на влиятелна подкрепа. Анализирайте мотивите на хора, които са ви важни, и внимателно правете нужните промени.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега ще подтиквате и Лъвове да търсят съдействие от околните, дребни услуги са от полза за бъдещите им планове. При Телците влиянията се задържат, а и те са мобилизирани за упорит труд, споделят искрено проблемите, с които се сблъскват. Не се поддавайте толкова на емоции, околните може да не разберат вълненията ви. Част от знака да се погрижат за тонуса си, да възстановят сили.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тази сряда вие, Овни и Козирози трябва да обмислите някои неща в работата, за да привлечете и нови помощници. Близнаците се притесняват доста за финансови въпроси, имат основание, но и шансът им готви приятна изненада. Предстоят доста промени, така че си направете строг бюджет, някои разходи може да си спестите. С търпение и труд ще постигнете успех, но трябва време.

РАК (21.06 – 21.07)
Трудна сряда и не са само обективните обстоятелства, които спъват плановете ви. Раците ще упорстват да свършат задачите, които са си набелязали, но пък упорството им не бива да се превръща в инат. Близки ще ви го подскажат. А и вие по усет ще уловите, че колеги плетат някакви интриги. Направете тихо и кротко каквото може, за да не се отрази клюка на екипната дейност и печалби.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В сряда по примера на Телци е добре да търсите съдействие от колеги и познати даже да не ги включвате в бъдещите си планове. Лъвовете да действат много внимателно, в обкръжението им има интриги, може да им навредят или да ги накарат да премълчат някои от по-мащабните си идеи. Ако сте на висок пост, ще намерите сътрудници, на които да разчитате, ала това не става лесно.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Напрегната сряда, в работата се натъквате на куп пречки. Девите са упорити и последователни, но сега може да отложат за по-дълго свои проекти и даже започната работа. Други за пред хората току демонстрират активност, но резултатът няма да е задоволителен и за тях самите. Ако ви искат идеи за изява, помислете и говорете по същество, отсяват творчески личности в екипа.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Сега Риби ви подтикват да се отворите за околните, близките ви са обградени с достатъчно внимание. Везните имат доста работа и като че ли се стремят да разширят влиянието си. Не е време за нови проекти и инициативност, шансът ви е мимолетен и е по-добре да се стараете да задържите сегашното положение с присъщата си старателност, тактичност и предпазливост. Печелите, но бавно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубава сряда, макар е може да започне с напрежение, неразбирателства. Група Скорпиони по-търпеливо да изясняват нещата, завършат ли тежките преговори и разговори – олеква им за дълго. Обичайните си задачи ще свършите в срок и добре, вероятно е да получите и добро заплащане. Но амбициите ви са високи и повече ще ви радват идващите предложения. От пречките правите шансове.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До началото на декември по един или друг повод се замисляте за нови делови партньорства. Не бързайте с избор, някои оферти са изкусителни, но няма да са от полза. Стрелците не са най-бдителни и при реализация на рутинни задачи, но пропуските се трупат и ще напомнят за себе си по малко неприятен начин. Особено с техниката и за битовите неуредици не си затваряйте очите и ушите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В сряда вие, Овни и Близнаци доста умувате по задачите, наистина е добре да намалите темпо и амбиции. Много Козирози ще получат нови поръчки от влиятелни хора, печалбите им ще идват по друга линия, но пак са свързани с голямо старание и търпение. Важно ви е, че стабилизирате бюджета. Може да се наложи пътуване, гостуване, околните зачитат приноса ви в работа и вкъщи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тази сряда ви изправя пред пречки, вероятно в деловата сфера са се завъртели някакви интриги. Водолеите си обичат работата, а и колегите, ще направят всичко по силите си да разберат откъде е недоверието към тяхното старание. Ще стигнете до истината, но преди да действате под напора на емоции, допитайте се до приятели, родители, ще подскажат по-ефективно поведение.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В сряда сте настроени за общуване, ще накарате и Везни да поразширят компанията си. Рибите се палят за работа особено когато задачите обещават добри печалби или дават възможност за подобрения на домашния им бит. Мнозина са влюбени и с подкрепата на партньора си ще направят истински чудеса. Само че предпазливо, имате и пропуски, трябва бързо да наваксате.

Източник: nоvinar.bg

Подобни статии

Top