Дневен хороскоп за 25 януари

horoskopa

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Като миналата сряда ще упорствате в работата, но каквото е рекъл късметът… Овните да внушават и на Деви сега да се държат настрана от конфликтите в служебната сфера. Даже ситуацията да е по-напрегната, преценявате обективно фактите и ще покажете на колеги и приятели как да избегнат риск. Ако вие сте в затруднение, използвайте и чужди услуги, за да го преодолеете.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Нова седмица – нов късмет и вие гледате така да уредите делата си, че да се изявите добре и да получите подобаващо възнаграждение. Телците да действат по-предпазливо, дребни спънки може да забавят или провалят плана им. В други случаи зависите от усилията на колеги и ще намерите тактичен начин да ги накарате да се стегнат, пилеят времето в обсъждане на купони и познати.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Връщате се към делови теми от петък, но все пак не потъвайте в детайли, няма да води до високи резултати. Близнаците като Раците сега имат много и най-различни ангажименти, да не мрънкат колко са натоварени и колко умело си вършат работата, а да действат. Тогава нещата ще стават и бързо, и хубаво. Някои демонстрират самочувствие, но точно това ще им създаде още ядове…

РАК (21.06 – 21.07)
В понеделник като Близнаците имате много делови и лични ангажименти, но не е време да се изяснявате с околните, а да работите. Част от Раците сега се притесняват за финансите си, не са завидни наистина, но навреме ще овладеят проблема. Други имат отдавнашен спор с колеги и партньори, ще си проличи кой крив, кой прав. Вие стабилизирате положението си, а и полезните връзки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Днес и утре трябва да обмисляте много старателно деловите си изяви, ако са по-мащабни – да привлечете сътрудници, партньори. Лъвовете имат лидерски заложби, но ако не са привлекли кадърни и коректни хора, няма гаранция, че екипът ще успее. Не товарете с тежки отговорности неопитни и неподготвени хора, понякога се увличате под напора на емоции. Не е време и за разправии.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В понеделник е време за сътрудничество с колеги и познати, слушайте Овни, ако ви съветват да не се месите в спорове на околните. Щом Девите са подготвили старателно начинанията, и най-амбициозните цели ще бъдат постигани. Понякога и за удивление на кръга ви, и близки не са подозирали упорството ви в работа, желанието за изява, новаторство и разбира се, печалби.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Все още сте подвластни на влияния от уикенда, бъдете много внимателни при обработка на информация, а пътувания, ако има как, отложете. Везните могат да бъдат доволни от постигнатото и печалбите, ала сега кой знае защо не си знаят мярата. Някои се стремят към още по-високи доходи, други упорстват излишно по задачи, даже ще си навлекат негативно отношение. Я по-кротко…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В началото на тази седмица Риби ви подсказват: има неясни неща в деловата сфера. Не бързайте с решение. При Скорпионите влиянията се чувстват и утре, когато ще дойдат и ненадейни оферти за изява, тогава ще упорстват повече и пречките сякаш ще отпадат сами. Е, така се казва, всъщност сте подготвили много добре плана си, не критикувате друг, а вас няма и за какво да упрекват.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този понеделник вие и Риби ще бъдете доста доволни от свършеното и спечеленото в деловата сфера. Това ще се разбере вечерта, пак сте я отредили за срещи и купони с приятели. Стрелците от тях получават ценна информация и идеи, може да чуят и други окуражителни думи за нови начинания. Време е да се хващате за работа, отдавна чакате сгоден момент и това ви тонизира още.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В понеделник е добре да действате в екип, за някои планове нямате опит и дори умения, но имате приятели, които ще ви помагат усърдно. Козирозите и на път има на кого да разчитат за подкрепа. Лошото е, че в някои екипи зреят интриги и завист, да се пазят далече от такива хора. Даже колеги с по-скромни професионални способности са за предпочитане, в екипа е важна коректността.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този понеделник предполага да действате по-гъвкаво по деловите си планове. Е, група Водолеи са амбицирани за творчество, признание, печалби, но това може да отблъсне от начинанията им даже приятели, които често с готовност ги подкрепят. Бъдете по-сговорчиви, заедно можете да се допълвате чудесно и да работите с лекота и ведро настроение, та в случая отстъпките си заслужават.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Днес вие и Стрелци ще сте доволни от свършеното, а ще помагате и на Скорпиони да изяснят важни делови въпроси, за да са по-прецизни в работата. При Рибите вълненията са характерни и във вторник, ще имат повече време да съгласуват планове и ангажименти на хора, с които обичат да са в екип. Бъдете справедливи, ако делата куцат заради някого. Анализирайте причини, мотиви…

Източник: novinar.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top